basaksrgl Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 (bundan önce kedimin hiçbirşeyi yoktu) kedim yağmurlu havada dışarı kaçmıştı ıslandı geri geldi baya üşüdü sonra hiç yerinden bile kıpırdayamıyordu bizde veterinere götürdük veteriner böbreklerinin çok büyük olduğunu söyledi, kusmamsı için aşı yaptı ve birde antibiyotik aşısı yaptı fakat kedim hala çok kötü yerinden bile kıpırdayamıyor bu yüzden tuvaletini kuma yapamadı olduğu yere yaptı ve aşı yapmadan önce 5-6 kez kusmuştu kusmuğunda parazit falan yok kanı da alındı bir sorun çıkmadı şimdi kedinin ayakları çok soğuk. maddi durumumuz iyi olmadığı için veterinere daha fazla götüremicez bilgisi olan varsa lütfen bir akıl verebilirmi? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Veteriner moderatörler birazdan gelir. Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
basaksrgl Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 teşekkür ederim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 ciddiye alındım. Şakaydı o. Veteriner moderator yok. Ha belki veteriner vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
basaksrgl Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 bilgili birisi elbet vardır (umuyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 veteriner hekimimiz var, ama kendisine veteriner denilmediği durumlarda yardım ediyordu yanlış hatırlamıyorsam. ama genelde kıyamıyor hayvancıklara yardım ediyor yine de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 geçmiş olsun. anlayan birileri çıkar buradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 barinaga birak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
basaksrgl Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 barınağa bırakmak istemiyorum elimden geldiğince veterinere götürdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
basaksrgl Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 ölmesinden korkuyorum aşıları tam. kalkmaya çalışıyo ama anında yere düşüyor yemek yemiyor su içmiyor miyavlamaya çalışıyo fakat sesi çıkmıyo elleri soğumaya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 veterinere götüremiyosanız barınaga götürün orda yardım ederler, yazık hayvana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 her ilçenin belediyesine baglı calısan veteriner olmalı. benim kediye şöyle böyle oldu dersen bakarlarmı bilmiyorum ama yaralı bi sokak kedisi için aramıstım ben, iki saat baktım kediye sonra arabayla alıp götürdüler barınaga.bir dene derim. iyilestikten sonra da geri alabilirsin, gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 bi kere götürmüşünüz işte veterinere tam olarak ne dediğini söyleseydin bari.hani şu ilacı 1 hafta verin bilmmene kusması normaldir kusabilir halsizlik olabilir vs bunları söylemiş olması lazım yada telefon açarak kedinin durumu hakkında bilgi verilebilir veterinere tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Kedinin durumunda bir düzelme yoksa aynı veterinere tekrar götürerek durumuna ücretsiz olarak baktırabilmen lazım. Doktorluk etiği bunu gerektiriyor, daha sonra tekrar masraf gerektiren bir şey olursa düşünürsün. Bence daha önce götürdüğün yeri en azından telefonla arayıp anlat durumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar