mep Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Herkes Akdeniz Üni. diyor da, yüz nakli ameliyatı Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi'nde yapıldı diye biliyorum. Orada bir karışıklık olmuş sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 @throine; yoksa sen hacettepeye girmek istedin de puanın mı yetmedi? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Archangel_ said: @throine; yoksa sen hacettepeye girmek istedin de puanın mı yetmedi? :P öyle oldu abi almadılar ondan biraz gıcığım. hırs yaptım ama hedef harvard medical school. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 ya adam kurtulmuş gitmiş işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ofey Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 hacettepe prestij ugranuna bi kisinin hayatıyla oynadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 üzücü http://www.facebook.com/profile.php?id=1062330411 http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/p480x480/408226_2805681295489_1062330411_2925967_220124224_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Yüz nakli için de soruşturma açacaklarmış. İkinci yüz nakli hakkını elde edebilmek için gerçek dışı beyanla rapor düzenlettirilmiş. http://www.ntvmsnbc.com/id/25327358/ Bu hastanın ölümü iyi oldu bir nevi. Başarılı geçseydi bu sefer Cerrahpaşa ya da Çapa ileriye götürüp kafa nakli falan yapacak diye korkuyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 kafa nakli şu an için mümkin değil malsef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Burası Türkiye herşey mümkün. Edit: Bir üstteki post için demedim, yani doktorların sidik yarışına girelim iddiası için attım postu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 iarwain said: kafa nakli şu an için mümkin değil malsef. hayaldi gerçek oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 throine said: Akdeniz Üniversitesinde yüz nakli yapılmasaydı Hacettepe'nin böyle bir yüz nakline de kalkışacağını da hiç sanmıyorum. Böyle başladı en son bir sidik yarışına kurban gitti bu son hasta işte. Ameliyat kararları ne zaman alınmış peki bundan bir haberin var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Olayın sonu: Hacettepe Üniversitesi'nin kompozit doku nakli ruhsatı iptal edildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 o sırf milleti susturmak için yapıldı muhtemelen. daha soruşturma sonuçlanmadı dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 matematikten zayıf alan cocugu odaya kapatmak gibi. e bu ruhsatı veren de devlet degil miydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Bir de anlamadığım ameliyattan önce izni sağlık bakanlığı veriyor zaten. Önce ameliyata izin verip sonrasında ameliyatı yaptı diye cezalandırmak nasıl bir mantık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 GERGE said: Olayın sonu: Hacettepe Üniversitesi'nin kompozit doku nakli ruhsatı iptal edildi. şaşırmadım. yüz nakli olayında zaten sağlık bakanlığını yanıltarak izin almışlardı. zaten akdeniz'deki hoca ile hacettepe'deki hoca arasındaki ilişki de ortaya çıktı. neden buralara geldiği ve "biz one man show yapmıyoruz" demesinin nedeni de ortaya çıktı. yani baya baya sidik yarışına kurban gittiğinde herkes hemfikirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Her nekadar basına inanmasamda aile bireyleri "bizi bilgilendirmediler bu konuda; sadece nakilden sonra kullanılacak ilaçlar kanser yapabilir dediler" demişler. Sırf bundan dolayı bile olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 en basit sayılabilecek nakillerde bile risk var yani bilgilendirmemiş olmaları mantıklı gelmiyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar