FATALSKY Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Selamlar. Ben star wars'un kendisni sevmediğim için oyuna bi türlü ısınamadım .standart edition acc satmak istiyorum . server:Lord Calypho 50 lvl sith marauder(valor rank 53 ) nerdeyse full champion gear(champion gear valor rank 60 olana kadar ancak şans ile alınabilen en iyi gearlardır.)300k+ credit mevcut .marauder suanda oyunun en iyi clasıdır bu arada :) en önemlisi martın 22 sine kadar oyun süresi bulunmaktadır. fiyat:120 tl ilgilenenler için [email protected] mail /msn eklerseniz ayrıntılı konuşabiliriz . teşekkürler. Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 o dosya ne öyle ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FATALSKY Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 ya onu yanlıslıkla atmısım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 adam olun champion gear nedir maruder nedir öğrenin, ibretlik reklam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 bunun yeri buramı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 burası olmadığını koyan kişide biliyor. Ama buraya açılmasının nedeni uyanıklık. Şimdi konu buradan pazar alanına gönderilecek, ama buradaki bağlantısı halen duruyor olacak. Patide her bölümde bu var. fırça atınca "pardon yasak mı?" diye aptala yatılıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 2. msjı açık ara bilmiyor bence :d hatta senin fake hesabın diye bok bile atarım aduahs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
psyhke Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 wow accsi ile takaslamayı düşünür müsün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FATALSKY Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 takas düşünmüyorum . fiyat 110 lira oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FATALSKY Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FATALSKY Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 fiyat 100 lira oldu ev oyunun kutusunuda göndereceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbarX Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 karakterin nicki ne bilader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 FATALSKY said: Selamlar. Ben star wars'un kendisni sevmediğim için oyuna bi türlü ısınamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FATALSKY Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 nick dodox . fiyat 90 lira yaptım oyunun orjinal kutusunuda göndereceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FATALSKY Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 75 lira oldu .oyunun orjinal kutusunuda göndereceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Almas Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 dodox diye aiondan birini tanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 gerçek swtor bu değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FATALSKY Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 UP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FATALSKY Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 o dodox benim :) bu arada 22 sinde active olan ve içinde 50 level olan yada 6 legacy olan acc lara 30 gun hediye ediyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FATALSKY Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 güncel. kaırmayın derim oyunun kendisinden daha ucuz satıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar