LethE Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 hacılar tüp bitti. haşlanmış kuru fasulyeyi salçalayıp baharatlayıp önceki gün pişirdiğim fırında tavuğun suyuna attım. 1 de soğan doğradım.. tadı pek güzel olmıcak gibi üstüne bişiler eklesem kurtarırmıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 bööehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 ya tatar deneysel yaratıcı bi fikir bekliyorum :( böğk diyip geçme. neyse ramazan yemekten ne anlar (verdim gazı.. gelsin fikirler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 LethE said: tavuğun suyuna attım. şundan sonra ne yapsan güzel olmayacak zaten boşuna malzeme harcama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 ya soğanı önce boş tencerede yağ ile kavurup salça ekleyip üzerine haşlanmış fasülye ve bir miktar tavuk suyunu ekleseydin tamamdı ama soğanları öyle tavuk suyuna falan doğradıysan feci bişi oldu bence:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 niye yaw? hani fırın poşetleri var yanında baharat flnda çıkıyor onun suyu , erir gider dediydim. soğanların yarısı tavuk suyunda vardı ztn :) yarısı kızarmış, yarısı taze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 soğanı kavuramadan suyuna doğradın? ekmek arası yapıp yiyeydin soğanı daha iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 rezil bir şey olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 neyse.. 1 saat kalsın fırında adam olur.. bide resmini koyayım tam olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 mide gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 bişi olamz misafire yediririm önce :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 acımasız ev sahibi >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 akşam yemeğe gelen varmı? ps: gelecek misafiri ben çaırmadım. tüp yok (dün fasulye haşlanırken bitti işte) bile bile çağırmış ondan böyle acil durum sallamasyon yemeği yapayım dedim. kötü de olsa hakediyolar bunu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 ye gitsin. bişi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 gaz bitti tamam , şu da mi bitti neden tavuk suyu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 ziyan olmasın demiş adam işte tutumlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 çorba yapsaymş, pilava katsaymş( olari da sevmem ama seveni var en azından) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 eleştirmemek lazım. herkes benim gibi mükemmel yemek yapamaz. böyle kabul edin adamı da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 pilav hiç yapmadım hep kardeşim yapıyo çok da sevmem. çorbada bardak çorba içiyorum. çöpe gitceğine deney malzemesi olsun dedim yoksa kuru fasulye neden yapayım? fasulyeler az biraz kıtır ve tuzu eksikti onuda ekledim çok kral oldu. istek varsa tutorial hazırlayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 resim süper gözüküyor her tür gider afiyet ola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 tavuk ve soğan olmaz ki zaten üstüne ne faulsye eklemişsin sakin ol gurme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Rerore said: tavuk ve soğan olmaz ki zaten dont do this dont!:X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 ee sonuç ne oldu asds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 tüpçüyü çağırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 adam dünyanın en iyi tadını buldu ve italyaya doğru yolculuğa çıktı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar