Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Matematik bölümünden mezun olmak

MrLevie

Öne çıkan mesajlar

"nutella yerim" said:

cogu muh. den daha agır bi egitimdir mat fizikj

Kişiden kişiye çok değişen bir nokta bence..
Ben müh. master'ında daha çok zorlanıyorum mesela. İnsanlar delirmiş, yaş 30'a yaklaşıyor, hala hafız olunması bekleniyor, ezber istiyorlar falan. Saçma salak işler.
Sosyal ağlarda paylaş

"nutella yerim" said:

cogu muh. den daha agır bi egitimdir mat fizikj

yok şimdi makina falan yani. kafa yapısına çok yapar, ben bir şeyin nasıl inşa edildiğini görmeden, nerden geldiğini anlamadan hayatta kafam almaz onu. makinada önüne atıyorlar hayvan gibi teorileri, formülleri vs sonra kullan bunu diyorlar. ben kafayı yerim öyle bir derste sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Temel bilimlerden mezun olmak zor, iş bulması ayrı bir zor. Matematikçiler söylendiği gibi bankacılık ve finans gibi alanlarda kendilerini uzmanlaştırıp çalışabiliyor olması lazım. Bunun yanında istediği bir mühendislik gibi bir şey varsa genelde puanları düşük değilse yüksek lisansa alırken sorun çıkartmıyorlar. O şekil bir yolda olabilir.

senko said:

lan matematikte neyi görüon
yürüyen integral gördün mü hiç

Birde cidden böyle bir durum var. Bende fizik mezunuyum. Sınıfta evreni uçurduğumuz da oldu, şehirdeki bütün binalara kayıpsız enerji verdiğimiz de oldu, evin birindeki kemanın hangi keman tamircisine gideceğini de tahmin ettik fakat elle tutulur bir şey yapamamanın eksikliğini her zaman hissediyorsunuz. Zor o bakımdan xD
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...