ginaly Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 devlet okulunda anca sekreter olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 özel ders, banka, finans, istatistik, say say bitmez. ama ilgili konuda master yapmasını tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 cogu muh. den daha agır bi egitimdir mat fizikj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 endüstriden ağır evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 "nutella yerim" said: cogu muh. den daha agır bi egitimdir mat fizikj Kişiden kişiye çok değişen bir nokta bence.. Ben müh. master'ında daha çok zorlanıyorum mesela. İnsanlar delirmiş, yaş 30'a yaklaşıyor, hala hafız olunması bekleniyor, ezber istiyorlar falan. Saçma salak işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 "nutella yerim" said: cogu muh. den daha agır bi egitimdir mat fizikj yok şimdi makina falan yani. kafa yapısına çok yapar, ben bir şeyin nasıl inşa edildiğini görmeden, nerden geldiğini anlamadan hayatta kafam almaz onu. makinada önüne atıyorlar hayvan gibi teorileri, formülleri vs sonra kullan bunu diyorlar. ben kafayı yerim öyle bir derste sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 lan matematikte neyi görüon yürüyen integral gördün mü hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Temel bilimlerden mezun olmak zor, iş bulması ayrı bir zor. Matematikçiler söylendiği gibi bankacılık ve finans gibi alanlarda kendilerini uzmanlaştırıp çalışabiliyor olması lazım. Bunun yanında istediği bir mühendislik gibi bir şey varsa genelde puanları düşük değilse yüksek lisansa alırken sorun çıkartmıyorlar. O şekil bir yolda olabilir. senko said: lan matematikte neyi görüon yürüyen integral gördün mü hiç Birde cidden böyle bir durum var. Bende fizik mezunuyum. Sınıfta evreni uçurduğumuz da oldu, şehirdeki bütün binalara kayıpsız enerji verdiğimiz de oldu, evin birindeki kemanın hangi keman tamircisine gideceğini de tahmin ettik fakat elle tutulur bir şey yapamamanın eksikliğini her zaman hissediyorsunuz. Zor o bakımdan xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Bu ama mühendis kafası. Zaten öyle bir beklentin varsa mat müh falan okumak gerekiyor. Pratik beklentiniz olup teorik ders almamak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar