enurale Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Biliyorsunuz; Resetsiz 2 saatte Kraga nightmare = The Unyielding Resetsiz 2 saatte Vault nightmare = The Infernal Title ları veriyor. Dün gitdiğimizde 1,5 saatte bitti. İki saat fazla fazla yetiyor, yapmamıs olanlara bilgi olsun dedim. ss için www.guildcoexist.com
Sothra Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 2 3 buff verse su title'lar ne iyi olacak ya.Öteki türlü amelenin bel fıtıgı titlesi gibi.
enurale Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 ilerde ne olur belli olmaz oyunda su anda ilgilenmeleri gereken cok sey var, asya release ve dil paketleri ile ugrasıyorlar. Buglar var düzeltilecek. Arkasından "Combat Activity Analysis" ve benzeri aklentiler ile arayüz iyilestirmeleri ve sonrasında companion ve meslek degisiklikleri getirecekler yakın zamanda. Akabinde, ki bu 1.2 ya da en gec 1.3 de olacak, turuncu itemlerin set bonus tasıyacak sekilde modlanması konusu var. Bundan sonra eminim ki codexler için birsey dusuneceklerdir. Ayrıca Legacy için de bekliyoruz. Bunların otesinde, guildce ya da arkadaslarla bunları yapmak eglenceli.
samaella Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 gene motoru yakmışsın sakin ol şampiyon. Kimsenin title ve kaç boss kesildiğiyle alakası olduğunu zannetmiyorum. Öyle bir piyasa oluşmadı.
inyourmind Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Bana Founder title'ı geldi ama şahsen benim için hiç bir manası yok.
Öne çıkan mesajlar