saplashaman Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 şimdi bu söyleyeceklerim denenmiştir ve bi tarafımdan kan çıkmıştır resmen.. şimdi arkadaşlar acemi birliğimi zırhlı araç bölüğü bilecik söğüt(belasını versin oranın) inanılmaz bir yüksekliği olan adamı felç eden bir yapıya sahiptir.uzun dönem yaptığım için,acemi birliğinin ilk 28'ini geç,16 kilo verdim 55 günde ,nasılmı? arkadaşlar ilk 10 gün non-stop yürütüyorlar her gün 4.5 km anfi o arada yat kalk süründe oluyordu tabii,sabah öğlen git gel 9 km,öğleden akşama git gel 9'da öyle 18 km spor v.s işin içine girince ortalama günlük 25 km yürüyüş yapıyorduk. sonraki 10 gün hafif tempo koşu başlıyor buda o 25 km'nin haricinde eşofmanlarla öğleden sonra 4.5 5km bozuk zeminde hafif tempo koşu son 25 günde de non-stop 4.5 km 11 dk'mıydı neydi it gibi koşturuyorlar ve arkandan bölük komutanı geliyor,yemin ediyorum 98 kilo 175 boydan 175 boy 80 civarına düşmüştüm yani size bunu tavsiye ederim bu tarzı uygularsanız garantisini veriyorum her başarıya ulaşırsınız hatta olimpiyatlarda altın madalya'ya bile edit:arkadaşlar rakamlarda hatam olabilir kusura bakmayın anımsama sonucu yazılmış şeyler:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 saplashaman said: non-stop 4.5 km 11 dk'mıydı neydi it gibi koşturuyorlar Evet burası biraz yanlış anımsama olmuş sanırım. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 4,5 dk 11 km'dir o bence. asker anıları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 4.5 kg teçhizatla 3km 14.5 dakika max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 ahah axedice aynı ben. ah o küçük armut göbekleri yok mu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Lopeth said: 4.5 kg teçhizatla 3km 14.5 dakika max evet doğru:D buydu işte ama adamın iflahı mililio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar