shapshal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Masquerade said: Fenerbahçe'nin tecribeli file bekçisi Volkan Demirel, milli takıma çağrılmayınca "Çoluk çocuğu kadroya çağırmışlar" şeklinde sitem etti. Masquerade said: Hakan Şükür o sözü söylememiş bu arada. Sosyal medyada üretilen bir yalanmış. AY komplo kurbanı derken, Hakan'ı 10 dakikada element uydurup linç etmek de garip bir kafa olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 haberi devlet kanali trt'den cpledim. yanlissa onlarin sucu. twitterdan bulup gelmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 şizofrenismus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Gökhan Gonul asiri formsuz, cok kotu oynuyor son zamanlarda, ona gerek yok. Emresiz orta saha ne fenerde birseye benziyor ne milli takimda, adam alternatifsiz. Volkan olmasa da olur TS kalecileri gayet iyi ama madem genc seciyorsun Tolga ne alaka? Geri kalani begendim ben. Olcan mutlaka oynamali bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 tolga 4 sene sonra 30 olacak. 8 sene sonra 34 olacak. 12 sene sonra rüştünün şimdiki yaşında olacak. ama onur as değil şuan alınmaması mantıklı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/428689_352021528171298_118325551540898_1088186_1079908277_n.jpg yakasında nazar boncuğu grafiği varmış, yeni forma asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 applev0dka said: hamitle nuri nerdeyse madrid ile antremana bile cıkamiyorlar biz milli takıma abi kurtarici fln diye almayalım pls diğer oyuncularımız barcelona manu ve milanda as oyuncular zaten , madridde kadroya giremeyen adama cidden ihtiyacımız yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Arda'yı kaptan yapmışlar Milli Takım'a, Gökhan Gönül gibi hem kişilik hem futbolculuk olarak örnek bir adam varken veya Hamit dururken, şişik egolu Apaçinin hasını kaptan yapıyorlar süper karar cidden, grubunu çetesini yakında kurar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 takımda abdullah avcı'nın yıllar tanıdığı, hatta arda'nın bugünlere gelmesini sağladığı adam Abdullah Avcı, başkasını seçeceğini zaten sanmıyordum. Aksine GS'deki gibi laçka da olmayacaktır Arda, Abdullah Avcı'nın şu takımda %100 etki altına alabileceği bir adam varsa da Abdullah Avcı'dır. İyi tercih bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Ramazan Bey, Fenerbahçeli misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Fenerbahçeli, Beşiktaşlı veya Xsporlu olmanın önemi yok ki şu mevzuda, Türk futbolunu ve Arda'nın tavırlarını gören bilen herkes bu dediğimi anlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 lan bi hakan sukur daha cikaramadik su milli takima Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 elmander milli takıma kaptan olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 "Tatar Ramazan" said: Arda'yı kaptan yapmışlar Milli Takım'a, Gökhan Gönül gibi hem kişilik hem futbolculuk olarak örnek bir adam varken veya Hamit dururken, şişik egolu Apaçinin hasını kaptan yapıyorlar süper karar cidden, grubunu çetesini yakında kurar Milli Takım'da Gökhan Gönül şoku! Gökhan'ın milli takımla ilgili keywordu sakatlık haberleri abi nooo ofenss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Dijitürk ün sitesinde 32. sırada a haber var diyor ama başka kanal var, nerede bu ahaber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 emreden kaptan olduysa milli takıma tecavüzcü coşkundan bile olabilir artık sorun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Milli maçı A Haber diye bir kanala vermek kimin fikriyse bravo, 300 tane kanal gezdim uyduda anca buldum ve maç sırasında şifreye falan girerse yakarım bu gezegeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 loop said: Dijitürk ün sitesinde 32. sırada a haber var diyor ama başka kanal var, nerede bu ahaber? 32. kanalda var şuan yayın. bu a haber atv nin demi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 o. çocukları diyorum kusura bakmayın kablo tvde yok bu kanal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 digital kablotv de var.hd'da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Kanal B var bende 32. kanalda, kolay kurulum son umudum !! Ya kurulumu yaptım yine kanal b var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 web linkleri varda açılmıo yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 çok sinirlendim şu an allah belalarını versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Takim sanki gelecegin milli takimi gibi 3 yil sonra falan ilk 11 direk boyle olabilir. Su an da birbirlerine alisabilirlerse gayet net aslinda, servetleri izleyecegime bunlari izlemek daha hos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Gelde küfür etme ya ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar