Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A Milli Takım (2012)

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Masquerade said:

Fenerbahçe'nin tecribeli file bekçisi Volkan Demirel, milli takıma çağrılmayınca "Çoluk çocuğu kadroya çağırmışlar" şeklinde sitem etti.

Masquerade said:

Hakan Şükür o sözü söylememiş bu arada. Sosyal medyada üretilen bir yalanmış. AY komplo kurbanı derken, Hakan'ı 10 dakikada element uydurup linç etmek de garip bir kafa olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

Gökhan Gonul asiri formsuz, cok kotu oynuyor son zamanlarda, ona gerek yok.
Emresiz orta saha ne fenerde birseye benziyor ne milli takimda, adam alternatifsiz.
Volkan olmasa da olur TS kalecileri gayet iyi ama madem genc seciyorsun Tolga ne alaka?

Geri kalani begendim ben. Olcan mutlaka oynamali bir de.
Sosyal ağlarda paylaş

takımda abdullah avcı'nın yıllar tanıdığı, hatta arda'nın bugünlere gelmesini sağladığı adam Abdullah Avcı, başkasını seçeceğini zaten sanmıyordum.

Aksine GS'deki gibi laçka da olmayacaktır Arda, Abdullah Avcı'nın şu takımda %100 etki altına alabileceği bir adam varsa da Abdullah Avcı'dır. İyi tercih bence
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Arda'yı kaptan yapmışlar Milli Takım'a, Gökhan Gönül gibi hem kişilik hem futbolculuk olarak örnek bir adam varken veya Hamit dururken, şişik egolu Apaçinin hasını kaptan yapıyorlar süper karar cidden, grubunu çetesini yakında kurar

Milli Takım'da Gökhan Gönül şoku!

Gökhan'ın milli takımla ilgili keywordu sakatlık haberleri abi nooo ofenss
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...