stimpak Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 kuzenim gloria'da çalışıyor 4-5 senedir. daha önce de lara limak ve xanadu'da çalışmıştı, oralardayken de ziyaretine gitmiştim, geçen yaz gloria'ya gittikten sonra diğerleri inanılmaz tırt geldi gözüme. beleş takıldığım için fiyat sormadım, ama 160€dan başlıyor gibi bişeyler hatırlıyorum geceliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 DoruK said: hillside ne alaka yahu dafasd çay demle kalitesi açısından söyledim yav. cidden çok kaliteli bir tatil köyüdür kaç sene üst üste akdenizin en iyisi ödülünü almış bir mekan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 hillside iyidir de voyage ile farklı sınıfta. celebrityler falan gidiyor oraya, her şey dahil otellerle karşılaştırılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 hee tabi aynı paraya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 cruise tatili istemiyoruz, deniz bi kere. saçma sapan bişey o. bakalım uzattılar yine erken rezervasyonu, biraz daha düşünecez ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 yakın zamanda 1-2 hafta içinde hillside ye gitmeyi düşünen varsa gitmesin. önündeki caddede çalışma var.kaldırım,asfalt ve refüj çalışması. ses olabilir..kafa şişebilir..ama biter en geç 1-2 haftaya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 hillside'ın önünde cadde yok ki? su'dan mı bashediyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 fizban said: cruise tatili istemiyoruz, deniz bi kere. saçma sapan bişey o. ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 DoruK said: hillside'ın önünde cadde yok ki? su'dan mı bashediyorsun? yep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Kremlinde kaldım,imkanlar açısından güzel ama sürekli sıra beklemek sıkıyor insanı,yemek sırası bowling sırası yok şu sırası bu sırası,onun dışında standart,yani beklentinize bağlı ama bu fiyatlara bence değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 fizban said: cruise tatili istemiyoruz, deniz bi kere. saçma sapan bişey o. bakalım uzattılar yine erken rezervasyonu, biraz daha düşünecez ehue http://www.latenightwithjimmyfallon.com/assets_c/2010/12/FailVideosChristmas_550wide-thumb-550x413-16009.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar