Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wow otellerde tatil yapan var mi ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kuzenim gloria'da çalışıyor 4-5 senedir. daha önce de lara limak ve xanadu'da çalışmıştı, oralardayken de ziyaretine gitmiştim, geçen yaz gloria'ya gittikten sonra diğerleri inanılmaz tırt geldi gözüme.

beleş takıldığım için fiyat sormadım, ama 160€dan başlıyor gibi bişeyler hatırlıyorum geceliği.
Mesaj tarihi:
DoruK said:

hillside ne alaka yahu dafasd çay demle

kalitesi açısından söyledim yav. cidden çok kaliteli bir tatil köyüdür kaç sene üst üste akdenizin en iyisi ödülünü almış bir mekan.
Mesaj tarihi:
yakın zamanda 1-2 hafta içinde hillside ye gitmeyi düşünen varsa gitmesin. önündeki caddede çalışma var.kaldırım,asfalt ve refüj çalışması. ses olabilir..kafa şişebilir..ama biter en geç 1-2 haftaya..
Mesaj tarihi:
Kremlinde kaldım,imkanlar açısından güzel ama sürekli sıra beklemek sıkıyor insanı,yemek sırası bowling sırası yok şu sırası bu sırası,onun dışında standart,yani beklentinize bağlı ama bu fiyatlara bence değmez
Mesaj tarihi:
fizban said:

cruise tatili istemiyoruz, deniz bi kere. saçma sapan bişey o. bakalım uzattılar yine erken rezervasyonu, biraz daha düşünecez ehue

http://www.latenightwithjimmyfallon.com/assets_c/2010/12/FailVideosChristmas_550wide-thumb-550x413-16009.jpg
  • Yeni Oluştur...