fizban Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 tavsiye eder misiniz ? bir de ne zaman gitmistiniz ? bu otel elestiri sitelerinde 'parali yorum' cok oluyor olumlu/olumsuz olarak, guvenemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 ben kremlin'e gitmiştim begendim standart 5 yıldızlı otel işte ama güzel yanı hemen yanında olan topkapı'danda yararlanabiliyosun hatta orası daha sakindi ben yemekleri fln topkapıda yemiştim mesela..biraları taps mesela oda güzel..aklıma bişey gelmiyoki standart otel işte dfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 sen bana aradıgın krıterlerı soyle ona gore bır yer soleyım antalyadaki neredeyse her otelde fuar yaptım eger tercıhın antalya olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 wow Topkapı Palace da 2010 da yapmıştım. kesinlikle çok başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Özel olarak wow otellerini bilmiyorum ama 4-5 yıldızlı herşey dahil otelcilik yapan müvekkiller var babamla çalışan (wow ile aynı fiyat diliminden müşteri alan), onların hepsinin daima en kalitesiz malzemeleri aldığını biliyorum yemek-içmek için. Wow'da sanırım herşey dahil, gitme öyle mümkünse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Uzulerek GERGE'nin hakli oldugunu soylemem lazim. 3 arkadasim su bol yildizli her sey dahil otellerde calistilar ve ben en kaliteli seyleri yedirip icirdiklerini sanardim. Her yerde gecerli degilmis bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Seneler önce gitmiştim ben Kremlin'e, 2005 flndı sanırım. Çok iyi değildi, sıradan diyebilirim. Etrafında (Lara bölgesi) daha iyi oteller vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 sıradansa değmez. 5 yıldızlı otel olarak en son voyage'da tatil yapmıştım, aşırı memnun kalmıştım da; o kadar iyi ayarda fakat wow fiyatına kadar düşebilen otel yok di mi ? ehueheuh aradığım kriter: - voyage kadar iyi olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Datça'da Maris vardı, pahalı. O fiyatlara çıkmadığın sürece herşey dahil kalite bulman mümkün değil. O seviyede müşteri profili değiştiğinden ve İngiliz, Alman yerine üst sınıf kendi vatandaşlarımızla dolduğundan kalite epey artıyor. Wow fiyatına yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 concorde ben gitmedimde babamla annem hep gittigimiz en iyi otel buydu der..bide mardan varya ona cok iyi diyolar onada gitmedim ben..ben gitmyorum pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 fakirlere ne önerirsiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 marksman said: fakirlere ne önerirsiniz ? antalya fethiye arası koylarda çadır kur sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 çadır kurmayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Bozcaada'da çok uygun fiyatlı yerler var. Şarap da çok ucuz. Türkiye'nin en iyi şarabı hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Voyage kadar para vermeye razı isen gittiğim bir kaç yer var :). Bir de Antalya mı sadece? Bodrum için daha fazla feedback verebilirim, ondan soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 ya bu lara otellerinde bi nane yok. devasa binalari diktiler yan yana, hepsi farkli ama hepsi birbirinin ayni. ben olsam o parayla yurtdisina cikarim direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 topkapı palace de 1 seneye yakın mutfakta çalıştım 2009 da. mutfak konusunda sıkıntınız olmasın..olması gereken kadar temiz ve dikkatliler.denetimler bol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 voyage kadar kaliteli bir yer arıyorsan ben daha kalitelisini söyleyim oda fethiyede hillside beach club! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 hillside fiyat olarak voyage'ın çok üzerinde ama. antalya şat değil, bodrum da olur tabi bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 wow diye otel mi olur lan, oyun o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Letonia golf resort var, en memnun kaldigim 5 yildizli oteldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 smyrnas said: voyage kadar kaliteli bir yer arıyorsan ben daha kalitelisini söyleyim oda fethiyede hillside beach club!voyage ile hillside ne alaka yahu dafasd çay demle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 lykia world var fethiyede gayet iyi o tarzda, fiyatlarını bilmiyorum yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 üşüdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 lykia'da tatil yapmıştım, hatırlamıyorum. letoonia'da yapmıştım, sevmemiştim. lykia'ya bi daha bakiyim en iyisi ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar