DoruK Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 iyi işte sıfırdan başlarsın hayata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Kartal slx alsan daha iyiydi http://www.kaliteliresimler.com/data/media/876/Tofas_Kartal.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 gs rahat alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 BulletRide said: Bizim oyuncular standartlarında oynasa bile handikap diyorum bu Beşiktaş'a karşı. Fenerbahçe maçındaki gibi oynarlarsa Cenk bir Volkan değil, fena şeyler olabilirterim beşiktaş'a karşı hiç bir zaman hırslı oynatmadı. 3'ten sonra freni basar direk. aynı fb ve ts maçlarında olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 maçtan sonra carvalhal açıklamasında şunu demişti; "portekizlilere pazar günü galtasarayla oynayacağımızı söylediğimde inanamadılar" baya bişi anlatıyor bence.bjk adına pek umutlu değilim bu maç.ama derbidir tabi, puan çıkartırız umarım edit: typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 favori gösterilen kaybeder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 o diilde besiktaslı takımın durumun bilincinde.. beklerinin takımın beyninin eksiklgnin bilincinde.. sadece maci bekliyor.. gs taraftari ise mac sonunda olasi bir süpriz olursa diye ortaya alıntılancak bolca malzeme bırakıyor sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Archangel_ said: maçtan sonra carvalhal açıklamasında şunu demişti; "portekizlilere pazar günü galtasarayla oynayacağımızı söylediğimde inanamadılar" baya bişi anlatıyor bence.bjk adına pek umutlu değilim bu maç.ama derbidir tabi, puan çıkartırız umarım edit: typo bu ne demek ya ben anlamadım sdfs inanılmıcak ne varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 adamlarin haberi yokmus mactan, gecen hafta oynadik gene mi oynicaz yea demisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 3-0. Melo, Elmander, Necati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Arkadaş sanki bizim için çıktı play-off. Çıkaran ve en çok destekleyen sizin başkanınız. Kendi yediği boka bu kadar ağlayanı da ilk kez görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 galatasaray handikaplı alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 neden umutlu değilim acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Gencler yarin ben bullet khelben saat 2 de nevizadede bulusucaz, maca gelcek arkadaslar bana oms atsinlar goruselim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Galatasaray avantajlı gözüküyor tabi ama derbi bu belli olmaz. Şu durumda bi 3 puana ihtiyacımız var, 1-0 olsun bizim olsun yeter. Ama yine de umutluyum takımımdan. Beşiktaş da hem yorgun hem kafalar da karışık gibi, bu da bizim için iyi bi etki yaratabilir. 2 takım için de sakatlık falan olmaz umarım. Bakalım neler olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 fenerin puan kaybetmesiyle daha da asiliriz maca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 fernandes olmadığı için beşiktaş kanatları kullanacak, kanatlardan yüklenecek, q7 ve simao nun performansı çok önemli!!! iyi oynarlarsa kazanırız. gs maçlarını çok izlemedim, sağ ve sol defansları nasıl bilmiyorum,q7 ve simao yu durdururlarsa beşiktaş değil 90dk 220dk oynasa gol atamaz anca karambol yada duran topdan gol atarız, fenerbahçe maçında da fernandes yoktu kanat oyuncularıda yoktu sabaha kadar tek kale oynasak yine atamazdık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Sol kanadımız delik deşik, Mr Balta var o köşede, ama sağdan Eboue reis yargılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 4-0 ya da 5-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 tinu said: gs maçlarını çok izlemedim, sağ ve sol defansları nasıl bilmiyorum,q7 ve simao yu durdururlarsa beşiktaş değil 90dk 220dk oynasa gol atamaz anca karambol yada duran topdan gol atarız, fenerbahçe maçında da fernandes yoktu kanat oyuncularıda yoktu sabaha kadar tek kale oynasak yine atamazdık. Göbekte Ernst iş yapabilir özellikle şutlarıyla ama onun yerine de Toraman'ı çekmeniz lazım ön liberoya zira Veli gereksiz ilk 11de Hilbert gibi Tanju da yok maalesef, İsmail&Ekrem ise oynamasalar daha faydalılar Belki Ersan veya şoparlardan Sidnei falan vardı sizde onları kullansa hoca bari beklerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Fenerli nası belli ediyor kendini 11 defansla oynayın berabere bitirin demediği kalmış bi tek. Fernandes yokken, Veli'yi de kesip Toraman'ı alırsa orta sahaya abartmıyorum 3 pas yapamaz Beşiktaş orta sahada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 lol için fesat bilader senin, ben zaten Fener'den bişi beklemiyorum ki bu sene Ayrıca Bjk'da orta sahada zaten pas yaptıkları yok ki, anca Portekizliler aralarında paslaşıyor biraz veya topu alan Portekizli ileri gidiyor Şu an orta sahada iş yapabilecek tek adam Ernst ondan öyle yazdım, Veli'den bişi olacağı yok ve tonla sakatları var adamların kimi yazaydım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 "Tatar Ramazan" said: lol için fesat bilader senin, ben zaten Fener'den bişi beklemiyorum ki bu sene Ayrıca Bjk'da orta sahada zaten pas yaptıkları yok ki, anca Portekizliler aralarında paslaşıyor biraz veya topu alan Portekizli ileri gidiyor Şu an orta sahada iş yapabilecek tek adam Ernst ondan öyle yazdım, Veli'den bişi olacağı yok ve tonla sakatları var adamların kimi yazaydım ki sene ortalamasına vurulursa fenerin 2 katı civarı pas ortalaması ile oynuyor beşiktaş, gayet de pas yapılıyor. Problemimiz pas yapmaktan ziyade işe yarar pas yapamamak, boş boş top dolandırıyoruz. Quaresma&Simao&Almeida gaza gelirlerse maçı almamamız için hiç bir sebep yok ama şu şartlar altında ibre gs den yana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 defansa yatarsak braga macının kopyasını görürüz ama baros ile elmander o kadar pozisyon harcar mı onu bilmem gerci golu yiyince normal oyuna döneriz ama iş işten gecmş olur. cevremde su macı alacagımıza inanan birtane besiktaslı görmedigim daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Robert_Poche said: sene ortalamasına vurulursa fenerin 2 katı civarı pas ortalaması ile oynuyor beşiktaş, gayet de pas yapılıyor. valla sahada hiç öyle gözükmüyor, istatistiklere baktığın linki verirmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar