Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL | Galatasaray - Beşiktaş | 26.02.2012 - 19.00

valequenta

Öne çıkan mesajlar

BulletRide said:

Bizim oyuncular standartlarında oynasa bile handikap diyorum bu Beşiktaş'a karşı. Fenerbahçe maçındaki gibi oynarlarsa Cenk bir Volkan değil, fena şeyler olabilir
terim beşiktaş'a karşı hiç bir zaman hırslı oynatmadı. 3'ten sonra freni basar direk. aynı fb ve ts maçlarında olduğu gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Archangel_ said:

maçtan sonra carvalhal açıklamasında şunu demişti; "portekizlilere pazar günü galtasarayla oynayacağımızı söylediğimde inanamadılar" baya bişi anlatıyor bence.bjk adına pek umutlu değilim bu maç.ama derbidir tabi, puan çıkartırız umarım
edit: typo

bu ne demek ya ben anlamadım sdfs

inanılmıcak ne varmış
Sosyal ağlarda paylaş

Galatasaray avantajlı gözüküyor tabi ama derbi bu belli olmaz. Şu durumda bi 3 puana ihtiyacımız var, 1-0 olsun bizim olsun yeter.

Ama yine de umutluyum takımımdan. Beşiktaş da hem yorgun hem kafalar da karışık gibi, bu da bizim için iyi bi etki yaratabilir. 2 takım için de sakatlık falan olmaz umarım.

Bakalım neler olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

fernandes olmadığı için beşiktaş kanatları kullanacak, kanatlardan yüklenecek, q7 ve simao nun performansı çok önemli!!! iyi oynarlarsa kazanırız.

gs maçlarını çok izlemedim, sağ ve sol defansları nasıl bilmiyorum,q7 ve simao yu durdururlarsa beşiktaş değil 90dk 220dk oynasa gol atamaz anca karambol yada duran topdan gol atarız, fenerbahçe maçında da fernandes yoktu kanat oyuncularıda yoktu sabaha kadar tek kale oynasak yine atamazdık.
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:
gs maçlarını çok izlemedim, sağ ve sol defansları nasıl bilmiyorum,q7 ve simao yu durdururlarsa beşiktaş değil 90dk 220dk oynasa gol atamaz anca karambol yada duran topdan gol atarız, fenerbahçe maçında da fernandes yoktu kanat oyuncularıda yoktu sabaha kadar tek kale oynasak yine atamazdık.

Göbekte Ernst iş yapabilir özellikle şutlarıyla ama onun yerine de Toraman'ı çekmeniz lazım ön liberoya zira Veli gereksiz ilk 11de
Hilbert gibi Tanju da yok maalesef, İsmail&Ekrem ise oynamasalar daha faydalılar
Belki Ersan veya şoparlardan Sidnei falan vardı sizde onları kullansa hoca bari beklerde
Sosyal ağlarda paylaş

lol için fesat bilader senin, ben zaten Fener'den bişi beklemiyorum ki bu sene

Ayrıca Bjk'da orta sahada zaten pas yaptıkları yok ki, anca Portekizliler aralarında paslaşıyor biraz veya topu alan Portekizli ileri gidiyor
Şu an orta sahada iş yapabilecek tek adam Ernst ondan öyle yazdım, Veli'den bişi olacağı yok ve tonla sakatları var adamların kimi yazaydım ki
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

lol için fesat bilader senin, ben zaten Fener'den bişi beklemiyorum ki bu sene

Ayrıca Bjk'da orta sahada zaten pas yaptıkları yok ki, anca Portekizliler aralarında paslaşıyor biraz veya topu alan Portekizli ileri gidiyor
Şu an orta sahada iş yapabilecek tek adam Ernst ondan öyle yazdım, Veli'den bişi olacağı yok ve tonla sakatları var adamların kimi yazaydım ki

sene ortalamasına vurulursa fenerin 2 katı civarı pas ortalaması ile oynuyor beşiktaş, gayet de pas yapılıyor. Problemimiz pas yapmaktan ziyade işe yarar pas yapamamak, boş boş top dolandırıyoruz.

Quaresma&Simao&Almeida gaza gelirlerse maçı almamamız için hiç bir sebep yok ama şu şartlar altında ibre gs den yana.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...