deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Abi 2. golü biz attık, farka gidecek maçı oynamadık sırf kalbiniz kırılmadı diye, hala galibiyet Fernandes'e bakardı diyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 fatih terim maçı vermek için elinden geleni yaptı bu sezon ilk kez ft'nin korkaklık yaptığını gördüm; forvet oyuncusu çıkarıp orta saha alması sonucu bütün üstünlüğümüzü yitirdik, adamlar sahamıza hapsetti bizi attıkları gole kadar. onun üzerine melo'yu çıkarması alın saha sizin tepe tepe oynayın demekle eş değerdi. ulan orta sahada bi tane arkasını dönüp ileri pas atabilen, ortalığı silip süpüren bi adam vardı, o çıkınca orta saha hakimiyeti diye bir şey kalmadı. NEDİR BU ENGİN ISRARI NE BU KENDİ ADAMINI YARATMA SEVDASI kazım vardı batırdı batırdı sonunda baktı olmuyor gönderdi şimdi engin'e saplantı yaptı. ft'nin egosu umarım kendini bitirmez tekrar. engin yine yeniden her zamanki gibi bütün maç ayakta duramadı, yüzüne gelmeyen darbe için çirkefçe 10 takla attı yine. bu formayı haketmiyor, küçük maçları kazandıran halı saha topçusu resmen. bir de kalkıp adama melo'nun rolünü üstlendirdi ya.. şu maçı haketmedik. beşiktaş da haketmedi ama ft resmen hediye etmek istedi maçı. alın avrupa'da çok yoruldunuz 3 puanı hakettiniz der gibi saçma sapan hamleler yaptı. ADAM AYDIN'I oyuna aldı ya?! sırf bu yüzden cas'a dava açsak td lisansı iptal edilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Sotto said: 9 puan var, playoff geyiği olmasa lig bitmişti çoktan. Aşırı çabalamaktan kastı anlayamadım. Manisa'da 90+'da atınca deli gibi sevinmedi mi Fenerliler..sevinmek değil. elbet sevinirsin 3 puan alırsan, derbi sonuçta. manisa'da 90+'da atınca da biz sevinmedik genelde, gs'liler ağladı ehueh. lakin olay şu, galatasaray'ın 9 puandan çok daha fazla puan farkı yapması lazımdı. 76 puan mı ne ediyodu galatasaray'ın şuanki haliyle bakmıştım. az yani baya, onu diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 2. yari ne kadar top oynabildiginiz de farka gidiyordunuz? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 fenerliler daha cok uzulmus topicteki be. neyse, yenen hak olmayinca bala kazandi olmusuz haha. hasan kabze volII oldu resmen. pek de guzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancester Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Su cete gitsin artik.Gerekiyorsa fernandes te gitsin bu avusturyalilar ile takim kurulsun(ekrem haric) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Bala maç mı kazandık ahahah Bala kaybediyoduk maçı asıl sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 yav said: AHAHAHAHAHAH 3 geliyo simdi geldi hakikaten +rep yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 argo kullanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 DoruK said: fatih terim maçı vermek için elinden geleni yaptı bu sezon ilk kez ft'nin korkaklık yaptığını gördüm; komple katıldım sana da, şurası hatalı ilk beşiktaş maçında da GS çok ağır kapanmıştı. Hatta sezon boyunca toplasan o kadar kapanmamıştır belki de Gerçi BJK'yi yenmenin, ya da bizden puan almanın nice yolu zaten kapanmak. Kapanan takıma golu anca duran toptan, şansa veya rakip kendi kalesine yollarsa atabiliyoruz. Bu maç 2-2 bitseydi mesela ben beraberliğe zerre sevinmez, (ki zaten beraberlik benim futbol anlayışımda yenilgi ile birebir değerdedir.) attığımız 2 gole sevinirdim. GS'ye Arena'da 2 gol atmışız, defansif oynayan bir GS'ye hemde, kısa günün kârı diyelim, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 DynamicK said: Önce Arsenal sonra GS :p epeydir çifte sevinç olmuyordu iyi oldu. bir de bana sor :( iki hüsran oldu haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 DoruK said: NEDİR BU ENGİN ISRARI NE BU KENDİ ADAMINI YARATMA SEVDASI kazım vardı batırdı batırdı sonunda baktı olmuyor gönderdi şimdi engin'e saplantı yaptı. ft'nin egosu umarım kendini bitirmez tekrar. engin yine yeniden her zamanki gibi bütün maç ayakta duramadı, yüzüne gelmeyen darbe için çirkefçe 10 takla attı yine. bu formayı haketmiyor, küçük maçları kazandıran halı saha topçusu resmen. bir de kalkıp adama melo'nun rolünü üstlendirdi ya.. aslında engin ısrarı birazda mecburiyetten.ne sağda nede orta sahada oynatabilceğimiz başka bir oyuncu yok.sene sonu transfer yaparsak engin tekrar takımın jokeri olacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 fizban said: Sotto said: 9 puan var, playoff geyiği olmasa lig bitmişti çoktan. Aşırı çabalamaktan kastı anlayamadım. Manisa'da 90+'da atınca deli gibi sevinmedi mi Fenerliler..sevinmek değil. elbet sevinirsin 3 puan alırsan, derbi sonuçta. manisa'da 90+'da atınca da biz sevinmedik genelde, gs'liler ağladı ehueh. lakin olay şu, galatasaray'ın 9 puandan çok daha fazla puan farkı yapması lazımdı. 76 puan mı ne ediyodu galatasaray'ın şuanki haliyle bakmıştım. az yani baya, onu diyorum. Abi yeni yonetim, yeni teknik direktor, 16 transfer var toplamda. 76 cok bile bence :) edit: transfer degil yeni oyuncu olmasi lazim gecen ntvspor'da duyduydum saymadim hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Neyse seneye umarım adam akıllı bir başkanla daha eşit şartlarda kapışırız =D Yada en azından demirören türk futbolunu toptan batırdığında sizde bizim seviyemize inersiniz artık =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 bir de o koreografi ne harikaydi lan. gecen haftalar birileri cakma 3d yapmisti, gormuslerdir nasil yapiliyormus sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 valla GS için harika bir yıl oldu bu, hani şampiyonluk değil olay aslında Darqainu said: Abi yeni yonetim, yeni teknik direktor, 16 transfer var toplamda. 76 cok bile bence Galatasaray yeni yönetim, yeni TD ve 16 transfer ile normal şartlardaki bir lige böylesine oturamazdı. BJK'nin aksine Fener'in yokluğu GS'nin işini çok rahatlattı. Bir diğer tarafta ise Bursa, TS veya ne bileyim Antep gibi Anadolu'dan zorlayan ve kıçından ayrılmayan takımlarda yok bu sene lig liderine bela olabilecek. Eninde sonunda başarı gelecekti GS için, fakat malum lig düzeni resmen süreci hızlandırdı. Şampiyonluk ile gelecek para, ŞL'ye gitmek vs. derken süreç bana kalırsa min 2 sene kadar azaldı. Bu da GS'ye feci yarayacak doğal olarak, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 seneye beşiktaşın orta sahada fernandes in yanına mutlaka ama mutlaka bir oyun kurucu orta saha alması lazım , yoksa bir halt olmaz, birde gerçekten bu playoff sisteminin kalkması lazım , maç trafiği yüzünden büyük eziyet oluyor. avrupada oynayan takım 3 günde bir maç yapıyor, oynamayan 10 gün dinleniyor. gs şampiyonluğu nerdeyse garantilemişken şimdi playoff maçlarına çıkacak, gerçi demirören bu sistemi kaldırır gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Tebrik ederim Galatasaray'ı ve Galatasaraylıları. Güzel maçtı da sanki UEFA'dan çıkıp gelen Galatasaraymış gibi hissettim ben maçta. Kendi sahasında bir takım bu kadar kopuk oynamamalıydı. Neyse, Beşiktaş elinden geleni yaptı. Atsak maç bizimdi. Atamayana atarlar kuralı yine işledi ve yenildik. Hayırlısı olsun. Telegolcüler az sonra Ünal Aysal'dan aldıkları röportaj sözünü maç öncesi kullanmışlar. Crit doluydu teaser. :D İzleyelim bakalım neymiş ne değilmiş. Yine de iki takımın da centilmence tutumunu tebrik ediyorum. Böyle olsunlar hep. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/431474_306658046056647_159686644087122_719762_894624445_n.jpg ligin ilk yarısında almeida'nın sayılmayan golünü hatırlayalım, bir de şu fotoğrafa bakalım. kutluyoruz hepinizi, çok başarılısınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 beşiktaşa helal olsun , en önemli adamları eksikken bukadar mücadele edebilmek hele ki gs gibi aç ( iyi anlamda ) bir takıma karşı bukadar mücadele takdir edilmeli.Eksikler olmasa fernandes olsa kesinlikle enazından oyun yapısı daha iyi olabilirdi.Yine de gs ye tebrikler.İyi maçtı. Ek olarak centilmence mücadele olması ayrı güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 tarkandakiahtapot said: http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/431474_306658046056647_159686644087122_719762_894624445_n.jpg ligin ilk yarısında almeida'nın sayılmayan golünü hatırlayalım, bir de şu fotoğrafa bakalım. kutluyoruz hepinizi, çok başarılısınız. ve beklenen HAK gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 tarkandakiahtapot said: http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/431474_306658046056647_159686644087122_719762_894624445_n.jpg ligin ilk yarısında almeida'nın sayılmayan golünü hatırlayalım, bir de şu fotoğrafa bakalım. kutluyoruz hepinizi, çok başarılısınız. Abi bu pozisyon %100 faul, en fanatik gsli bile inkar edemez.Ama artık bunlarda kalmamalıyız hakem çalmadı işte yapıcak bişey yok:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 kiyamamss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 hiçbirinizin söyleyebilecek tek kelimesi olamaz şu pozisyona. anca yine "hakkımız yendi rörörö" geyiğini yaparsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 ohoo ona bakarsan toraman'ın yaptığı hareketin aynısını baros yaptı diye kırmızı kart görmüştü. oydu buydu vs. vs. geçiceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar