Lancester Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 aquila said: mastersa birak cocukken aldigin dergileri, lisansta naptin onlardan bahset. Yarım donem erken bitirdigimi,kluplerde yonetim tarafında rol aldıgımı,seminar duzenledgimizi,ucretsiz universitede kurs acıldgını falan yazdım.Bunlar olur sanırım di mi? Edit 1: Dersler hakkında bilgi vermiyorum zaten transkript yolluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 olur tabi, olma mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Onları yaz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancester Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Fakat soyle bir problemim var.Transkriptimde gozukucek illa ki.Yarım donem okulumu dondurdum.Yani 6 ay okula gidemedim trafik kazası yuzunden(ben kullanmıyordum) ve buna ragmen bitirdgimi yazdım. Bunu yazmam benim icin eksi midir yoksa artı mıdır?.Hani dondurmus bu cocuk falan derlerse ole bir acıklama yapma geregi duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 oha bi suru sey ogrendim topicten sagolun arkadaslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 hmm belki boyle bi talihsizlik yasadigim halde, mis gibi bitirdim, oyle iyiyim boyle kralim diyebilirsin, ama niyet mektubu dedin, cok da alakali seyler degil gibi. bolumu bu yuzden, okulu su yuzden istiyorumdan cok da uzaklasmamak lazim esasen kanimca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancester Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Dogru soyluyorsun konu cok sapmamalı baska yerlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Biraz da okulu neden istediğinden, orayı neden seçtiğinden hangi özelliklerinin onları senin gözünde diğer okullardan ayırdığından falan bahset sanki adamlara hayranmışsın gibi. Onlarca okula başvururken rastgele başvurmadığını (öyle bile olsa) orada gerçekten öğrenim görmek istediğini göster bir şekilde. Ben bu arada çinlilerle hocaların nasıl iletişim kurabildiklerini çözemedim hala, adamlar aaa dis ssss iz aaa açşuali ımmm nadruu gibi konuşuyorlar. Ben seçemiyorum ne dediklerini hocalar bir de anlayıp cevap veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancester Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 deadwoll said: Biraz da okulu neden istediğinden, orayı neden seçtiğinden hangi özelliklerinin onları senin gözünde diğer okullardan ayırdığından falan bahset sanki adamlara hayranmışsın gibi. Onlarca okula başvururken rastgele başvurmadığını (öyle bile olsa) orada gerçekten öğrenim görmek istediğini göster bir şekilde. Ben bu arada çinlilerle hocaların nasıl iletişim kurabildiklerini çözemedim hala, adamlar aaa dis ssss iz aaa açşuali ımmm nadruu gibi konuşuyorlar. Ben seçemiyorum ne dediklerini hocalar bir de anlayıp cevap veriyor. ordaki programın benm icn iyi akademik kariyer olacagını.Derslerden bahsettim biraz o derslere ilgim oldugunu.O okulun hem o ulkede hem avrupa da iyi bir teknik okul oldugu hocaları ile beraber falan.Bunları yazdım son paragrafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 deadwoll said: Ben bu arada çinlilerle hocaların nasıl iletişim kurabildiklerini çözemedim hala, adamlar aaa dis ssss iz aaa açşuali ımmm nadruu gibi konuşuyorlar. Ben seçemiyorum ne dediklerini hocalar bir de anlayıp cevap veriyor. Ben de o herifler o asosyallikle dersleri nası geçiyolar onu anlamıyorum. Bence bizim fetocular gibi asyalıların da ciddi bi cemaati var, torpil falan dönüyo. Hintliler de aynı şekilde emenike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 ders sosyallikle gecilmiyo, sen yanlis anlamissin konsepti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 return of the Lancester Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Lancester said: O ülkeyi daha önce ziyaret ettiysem avantaj olarak gozukuyor dedilerde bana.Daha once orda bulunmam onlar icin az da olsa onemliymis.O yuzden ona değindim. turistik ziyaretlerinden onlara ne ki? hiç bahsetme. illa konu ile alakasız bir şey yazıcam diyorsan EC aktivitelerle doldur onlar daha yardımcı olur sana. Lancester said: Fakat soyle bir problemim var.Transkriptimde gozukucek illa ki.Yarım donem okulumu dondurdum.Yani 6 ay okula gidemedim trafik kazası yuzunden(ben kullanmıyordum) ve buna ragmen bitirdgimi yazdım. Bunu yazmam benim icin eksi midir yoksa artı mıdır?.Hani dondurmus bu cocuk falan derlerse ole bir acıklama yapma geregi duydum şimdi bu gittiğin okula göre değişir. mesela başvurduğun yer bir medical school ise buna kesinlikle bakarlar. interview sırasında onlar direkt sormasa bile senin söylemen gerekir. geçmişteki akademik başarısızlıkların/zorluklar ve bunların nedeni, nasıl aştığın/aşabildin mi bunlar önemli. tabi diğer okulları bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancester Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 throine said: Lancester said: O ülkeyi daha önce ziyaret ettiysem avantaj olarak gozukuyor dedilerde bana.Daha once orda bulunmam onlar icin az da olsa onemliymis.O yuzden ona değindim. turistik ziyaretlerinden onlara ne ki? hiç bahsetme. illa konu ile alakasız bir şey yazıcam diyorsan EC aktivitelerle doldur onlar daha yardımcı olur sana. Lancester said: Fakat soyle bir problemim var.Transkriptimde gozukucek illa ki.Yarım donem okulumu dondurdum.Yani 6 ay okula gidemedim trafik kazası yuzunden(ben kullanmıyordum) ve buna ragmen bitirdgimi yazdım. Bunu yazmam benim icin eksi midir yoksa artı mıdır?.Hani dondurmus bu cocuk falan derlerse ole bir acıklama yapma geregi duydum şimdi bu gittiğin okula göre değişir. mesela başvurduğun yer bir medical school ise buna kesinlikle bakarlar. interview sırasında onlar direkt sormasa bile senin söylemen gerekir. geçmişteki akademik başarısızlıkların/zorluklar ve bunların nedeni, nasıl aştığın/aşabildin mi bunlar önemli. tabi diğer okulları bilemem. İste o zorluklarin asmamin asil nedeni akademik olarak egitimime bir an omce baslamak Oldugunu belirttm. Geziyi dedigin gibi de silebilirim.Fakat hocalarim ona takilmadi hic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 mezuniyet ney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Fin said: niyet ettim allah rızası için master yapmaya dsf şuna bayıldım ya(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancester Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Rerore said: mezuniyet ney Yazilim muh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancester Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Okuldan aldigim sertifikalari yeminli tercume ettirdikten sonra notere goturmem gerekiyor mu? Bunlar kurs sertifikasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 tercumanin kendi yapmasi lazim onu, ayrica soylemen gerekiyo da olabilir emin degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancester Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Bir tane hocam "yurtdisinda noter yok ki.Bizde kimse kimsenin sozune guvenilmedigi icin devlete para aktaran kurum dedi.Adamlar noter ne onuda bilmez "dedi de.O yuzden sordum İsin kotusu her sertifika basina 50tl aliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 hocan sallamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Lancester said: Bir tane hocam "yurtdisinda noter yok ki.Bizde kimse kimsenin sozune guvenilmedigi icin devlete para aktaran kurum dedi.Adamlar noter ne onuda bilmez "dedi de.O yuzden sordum İsin kotusu her sertifika basina 50tl aliyorlaryurtdısında noter yok ne demek yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancester Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Onun yalancisiyim.Bir kac yerede sordum notere goturmene gerek yok dediler.Ama emin olamaiyorum iste.Kesin olmayinca ne yapacagimi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 var abi noter nasıl yok. biraz daha farklı işliyor ama var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 okuldan aldığın sertifikalar ingilizce (en azından ingilizce&türkçe) değil mi zaten? hangi okul orası yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar