Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gaziantep - Fenerbahçe

Virus

Öne çıkan mesajlar

bildiğimiz hayvan işte 4 ayaklı olanlardan.
Fbli olması bişey değiştirmez. O hareketi yapan hayvandır.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Sosyal ağlarda paylaş

Infeqted ve türevlerine söylenecek o akdar çok şey var ki.
Biz onları öyle kendi hallerine bıraktık takılıyolar 2 sıra altımızda[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:

Paticik Fm
Sosyal ağlarda paylaş

Nukem çok doğru demiş. Şurda ne kadar zamandır 6S muhabbeti yapıp insanları artık bıktıran zihniyet kendisi aynı espriye maruz kalınca daha 2. 3. günden böyle isyan ederse ortada bir sorun var demektir. Madem size yapılınca kaldıramıyorsunuz yapmayacaksınız bu espriyi baştan. Madem siz zamanında GS'ye bol bol yaptınız -ki hala devam ediyorsunuz yapmaya- o halde size yapıldığında da sesinizi çıkarmayacaksınız. Yok öyle "ben yaparım ama kimse bana dokunmasın"cılık. Böylece bu "Infeqted ve türevleri" içine galiba bu bölümde 6s esprisi yapmış tüm FB'liler de giriyor. Şimdi, hani Tuncay 6-2lik maçta gol atınca bi sus işareti yapmıştı ya, o işareti sana yolluyorum Holyman ;)[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.

[Bu mesaj Rewendor tarafından 16 Ekim 2004 23:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rewendor, 16 Ekim 2004 23:35 tarihinde demiş ki:
Nukem çok doğru demiş. Şurda ne kadar zamandır 6S muhabbeti yapıp insanları artık bıktıran zihniyet kendisi aynı espriye maruz kalınca daha 2. 3. günden böyle isyan ederse ortada bir sorun var demektir. Madem size yapılınca kaldıramıyorsunuz yapmayacaksınız bu espriyi baştan. Madem siz zamanında GS'ye bol bol yaptınız -ki hala devam ediyorsunuz yapmaya- o halde size yapıldığında da sesinizi çıkarmayacaksınız. Yok öyle "ben yaparım ama kimse bana dokunmasın"cılık. Böylece bu "Infeqted ve türevleri" içine galiba bu bölümde 6s esprisi yapmış tüm FB'liler de giriyor. Şimdi, hani Tuncay 6-2lik maçta gol atınca bi sus işareti yapmıştı ya, o işareti sana yolluyorum Holyman ;)
Bize 6 tane atın ondan sonra isterseniz kıçınıza yazın 6-0 diye. Atamıyorsan elalemin başarısı ile avutmıycaksın kendini. Bathory'den duyduğum çok güzel bir atasözü var. Elalemin şeyiyle gerdeğe girilmez diye. He işte aynı bu hesap.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:

Paticik Fm

[Bu mesaj Holyman tarafından 16 Ekim 2004 23:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada bir maç topici daha Bir Galatasaray'lının abuk subuk bir yazısı yüzünden sapmış bulundu. Hayırlı uğurlu olsun.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:

Paticik Fm
Sosyal ağlarda paylaş

bence 6-2 olayinin iyi bi esprisi biz onlara nasil 6alatasary die takildiysak onlarda bizimle fene6a2ce die takilma haklari vardir kimse alinmasin gucenmesin[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
And still you will not have suffered enough."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rewendor, 17 Ekim 2004 00:31 tarihinde demiş ki:
Eh, madem bu espriyi yapıyorsunuz, bundan sonra FB'ye de aynısı yapıldığında laf etmeye hakkınız yok demiştim aynı sözü yineliyorum...
Gelip yenersin bizi 6-0, ondan sonra gelir buraya yazarsın "ahanda nasıl koyduk bak Holyman" diye. Bende haklısın derim tebrik eder geçerim ama sen bana gelipte "nasılda koydu manchester" dersen komik olursun, bende gülerim =)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:

Paticik Fm
Sosyal ağlarda paylaş

hade idrar yarıştırın bakalım
ha birde galatasarayın avrupadaki maçları farklıdır türkiyrdrki mkaçları farklıdır adeta ikli farklı takım gördüğümüz oldu ama [signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :)

[Bu mesaj laverda tarafından 17 Ekim 2004 11:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xechelon, 17 Ekim 2004 00:33 tarihinde demiş ki:
bence 6-2 olayinin iyi bi esprisi biz onlara nasil 6alatasary die takildiysak onlarda bizimle fene6a2ce die takilma haklari vardir kimse alinmasin gucenmesin

eyvallah kardesim
olmadi six in the city deriz lol[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Holyman, 17 Ekim 2004 00:50 tarihinde demiş ki:
said:
Rewendor, 17 Ekim 2004 00:31 tarihinde demiş ki:
Eh, madem bu espriyi yapıyorsunuz, bundan sonra FB'ye de aynısı yapıldığında laf etmeye hakkınız yok demiştim aynı sözü yineliyorum...
Gelip yenersin bizi 6-0, ondan sonra gelir buraya yazarsın "ahanda nasıl koyduk bak Holyman" diye. Bende haklısın derim tebrik eder geçerim ama sen bana gelipte "nasılda koydu manchester" dersen komik olursun, bende gülerim =)

Benim aynı zamanda Man.UTD fanı olmadığımı nerden biliyorsun? ;)[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Sosyal ağlarda paylaş

konu sapitmis yine.

ligin en zor deplasmanlarindan birisinde , gs'nin yenildigi trabzon'un trabzon'da yenemedigi antep karisinda neredeyse pozisyon vermeden oynayarak lyon maci oncesi ve takimin cogunun milli mactan cikmis olmasina ragmen galip geldik.fenerbahce artik 3 kulvar 5 kulvar dinlemeden gidebileceginin sinyallerini vermeye basladi.fb hep kolay rakipleri yeniyor diye konusanlarin,yuruyerek iyi takimlar karisinda kazanamaz diye yazanlar umariz fenerbahce'nin ne yaptigini bildigini anlamistir denizli ve antep maclarindan sonra.simdi ne diyecekler bakalim bekliyoruz.pvh semih'i azarladi diye juventus'a yollayanlar dun attigi golden sonra kemal'in yanina gidip iyilesen bacagini oksayarak yaptigi jeste ''pvh gay cikti!'' mi diyecekler bekliyoruz :)
Sosyal ağlarda paylaş

pozisyon vermeden derken kastim o degildi nukem'im , anlatim bozuklugu olmus biraz.oldu gol pozisyonu onu benimde gordugumu dusunemeden yazdiysan ayri konu :)

sonuc olarak antep'in koordine sekilde acik futbol oynamasina ragmen fenerbahce'nin ustune gelemeyisi ve fenerbahce'nin gayet diri olmasi antep'in kanatlarinin neredeyse tamamen cokmesi hepsi bu mac icindeydi.yani ne sen ne ben baska mac izledik.bu kadar diri fenerbahce'yi kimse beklemiyordu bu macta benim kastettigim.o kadar pozisyona siz bile girersiniz yoksa bize karsi nukemcim :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...