lovecraft0Z Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 lütfen sonuna kadar izleyin, başrol: bir hukuk devletinin başbakanının korumaları http://www.video.hakimiyet.com/haberler/basbakanlik-konvoyundaki-hareketli-dakikalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 kardes hukuk devleti demissin ama bu bildigin turkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 onun içinde ben o vatandaşın yerinde olayım o korumanın silahını alıp bi yerine monte ederdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 aslansin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 yerde öyle dayak yemem en azından, el yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz zannedermiş galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 ahahaha sen çok malkoçoğlu izlemişin belli ki, yumruk atmayı bırak höt desen terörle mücadeleye çekerler 1 hafta sorguya padişahım çokyaşa deyup eğilerek geri geri çıkacaktı yoldan adam haksız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creative Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 lovecraft0Z said: lütfen sonuna kadar izleyin, başrol: bir hukuk devletinin başbakanının korumaları http://www.video.hakimiyet.com/haberler/basbakanlik-konvoyundaki-hareketli-dakikalar olay nedir buradaki açıklar mısın? niye dövüyorlar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 "Tatar Ramazan" said: ahahaha sen çok malkoçoğlu izlemişin belli ki, yumruk atmayı bırak höt desen terörle mücadeleye çekerler 1 hafta sorguya padişahım çokyaşa deyup eğilerek geri geri çıkacaktı yoldan adam haksız niye? buranın akpli belediye başkanına zamanında ''mağrurlanma padişahım senden büyük Allah var''dedim diye belediyeye kaç bin lira, haksız yere ceza ödedim biliyormusun? benim umurumda olmaz dostum,bir canım var oda bazen çok geliyo boğazıma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 e adamdan büyük allah var demişsin haketmişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 valla hacım,kim olursa olsun haksızlığa boyun eğen haksızdan daha büyük haksızdır gözümde,ha elimden geldiğince de düzeltmeye çalışırım,ama elimizden gelmeyenide videoda görüldüğü gibi işte. Ben sadece eğer orada olsam daha farklı olurdu diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 bi yerin belediye başkanıylan bu konvoyu bir mi tutuyorsun? sen daha korumaya bi hareket yapamadan yere indirir sonra da toplu tec... sopa bitince de haydin sorguya bakalım sen neciymişsin olursun senin korumaya yumruğunu geçtim ufak bi sözlü protesto veya yaklaşıp derdini söylemeye çalışana bile nasıl davranıldığı biliniyor Ayrıca kıçıkırık güvenlikçiler bile havalarda gezerken ve son yasalarla hak&yetkileri artmışken sen hayallerde uçma derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 mesele bireysel anlamda izin vermem, asarım, keserimcilik değil. mesele örgütlü bir şekilde hukuk talep etmek. bunun içinde gerekirse siyasi at gözlüklerini çıkarmak. kabileci-reisçi-başkancı zihniyetten kurtulmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 İktidarlarının ilk dönemlerindeydi diye hatırlıyorum, 2005-2006 falan, başbakan Bilecik'deyken MHPliler korumalarından birinin burnunu kırmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 saplashaman said: onun içinde ben o vatandaşın yerinde olayım o korumanın silahını alıp bi yerine monte ederdim yoldan geçen konvoya "oha arabaya bak" diyen kız tutuklandı, "metalci işareti" yapan gençler tutuklandı, sen korumaya bir el uzatana kadar on tane koruma üstüne üşüşür tekme tokat girmeye başlar. baştaki padişaha katıksız itaat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 bu köpeklere yetki vereni döveceksin öyle. Hepsi aslan kesiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Korumaların herhangi bir tutuklama yetkisi vs. var mı? Bu adamlar düz koruma mı yoksa polislerden falan mı seçiliyorlar? Gerçi anasını satayım yetkisi olsa ne farkedecek olmasa ne farkedecek de. Halkımız da hala bu adamı seviyor ya onu anlamıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creative Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 ben şuraya bişey yazmaya bile tırsıyorum aypiden bulur sopalarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 yakında çeker adam vururlar merak etmeyin. nasıl olsa yakında bir adet http://rlv.zcache.com/get_out_of_jail_free_card_business_card-p240640035134421943zvkrr_400.jpg sahibi olacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Aket-Atum said: Korumaların herhangi bir tutuklama yetkisi vs. var mı? Bu adamlar düz koruma mı yoksa polislerden falan mı seçiliyorlar? Gerçi anasını satayım yetkisi olsa ne farkedecek olmasa ne farkedecek de. Halkımız da hala bu adamı seviyor ya onu anlamıyorum ben. başbakan korumasından bahsediyorsan polis onlar, en azından polis olan bitanesiyle askerlik yaptım polis mit vs den seçiliyorlar korumalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Eeee? Biri "Oha arabaya bak" dedi diye 7 saat gözaltında tutulan bir memleket burası ne bekliyodun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 saplashaman said: onun içinde ben o vatandaşın yerinde olayım o korumanın silahını alıp bi yerine monte ederdim http://i2.kym-cdn.com/photos/images/original/000/181/500/Mayhem%20cool%20story%20bro.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 AnniEEaa Bunlar benö dövöyö yaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 anlamadım ben olayı, niye daldılar adamaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 pm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 mahmud_mahmudov said: Eeee? Biri "Oha arabaya bak" dedi diye 7 saat gözaltında tutulan bir memleket burası ne bekliyodun? Bunu yaşayan birisi bu olaydan dolayı dava açamıyor mu ? İnsan hakları mahkemesi vesayre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar