Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yorumsuz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

ahahaha sen çok malkoçoğlu izlemişin belli ki, yumruk atmayı bırak höt desen terörle mücadeleye çekerler 1 hafta sorguya

padişahım çokyaşa deyup eğilerek geri geri çıkacaktı yoldan adam haksız

niye?

buranın akpli belediye başkanına zamanında

''mağrurlanma padişahım senden büyük Allah var''dedim diye belediyeye kaç bin lira, haksız yere ceza ödedim biliyormusun?

benim umurumda olmaz dostum,bir canım var oda bazen çok geliyo boğazıma :)
Mesaj tarihi:
valla hacım,kim olursa olsun haksızlığa boyun eğen haksızdan daha büyük haksızdır gözümde,ha elimden geldiğince de düzeltmeye çalışırım,ama elimizden gelmeyenide videoda görüldüğü gibi işte.
Ben sadece eğer orada olsam daha farklı olurdu diyorum
Mesaj tarihi:
bi yerin belediye başkanıylan bu konvoyu bir mi tutuyorsun?

sen daha korumaya bi hareket yapamadan yere indirir sonra da toplu tec...
sopa bitince de haydin sorguya bakalım sen neciymişsin olursun
senin korumaya yumruğunu geçtim ufak bi sözlü protesto veya yaklaşıp derdini söylemeye çalışana bile nasıl davranıldığı biliniyor

Ayrıca kıçıkırık güvenlikçiler bile havalarda gezerken ve son yasalarla hak&yetkileri artmışken sen hayallerde uçma derim
Mesaj tarihi:
mesele bireysel anlamda izin vermem, asarım, keserimcilik değil. mesele örgütlü bir şekilde hukuk talep etmek. bunun içinde gerekirse siyasi at gözlüklerini çıkarmak. kabileci-reisçi-başkancı zihniyetten kurtulmak
Mesaj tarihi:
saplashaman said:

onun içinde ben o vatandaşın yerinde olayım o korumanın silahını alıp bi yerine monte ederdim

yoldan geçen konvoya "oha arabaya bak" diyen kız tutuklandı, "metalci işareti" yapan gençler tutuklandı,
sen korumaya bir el uzatana kadar on tane koruma üstüne üşüşür tekme tokat girmeye başlar.

baştaki padişaha katıksız itaat.
Mesaj tarihi:
Korumaların herhangi bir tutuklama yetkisi vs. var mı? Bu adamlar düz koruma mı yoksa polislerden falan mı seçiliyorlar? Gerçi anasını satayım yetkisi olsa ne farkedecek olmasa ne farkedecek de.

Halkımız da hala bu adamı seviyor ya onu anlamıyorum ben.
Mesaj tarihi:
yakında çeker adam vururlar merak etmeyin. nasıl olsa yakında bir adet

http://rlv.zcache.com/get_out_of_jail_free_card_business_card-p240640035134421943zvkrr_400.jpg

sahibi olacaklar.
Mesaj tarihi:
Aket-Atum said:

Korumaların herhangi bir tutuklama yetkisi vs. var mı? Bu adamlar düz koruma mı yoksa polislerden falan mı seçiliyorlar? Gerçi anasını satayım yetkisi olsa ne farkedecek olmasa ne farkedecek de.

Halkımız da hala bu adamı seviyor ya onu anlamıyorum ben.

başbakan korumasından bahsediyorsan polis onlar, en azından polis olan bitanesiyle askerlik yaptım

polis mit vs den seçiliyorlar korumalar
Mesaj tarihi:
saplashaman said:

onun içinde ben o vatandaşın yerinde olayım o korumanın silahını alıp bi yerine monte ederdim

http://i2.kym-cdn.com/photos/images/original/000/181/500/Mayhem%20cool%20story%20bro.jpg
Mesaj tarihi:
mahmud_mahmudov said:

Eeee? Biri "Oha arabaya bak" dedi diye 7 saat gözaltında tutulan bir memleket burası ne bekliyodun?

Bunu yaşayan birisi bu olaydan dolayı dava açamıyor mu ? İnsan hakları mahkemesi vesayre
  • Yeni Oluştur...