TRSERVinc Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Hertürlü küçüklü büyüklü Projeye Katkıda bulunuyoruz eğer gerekli ise sponsor oluyoruz yada gerekli hizmeti ücretsiz veriyoruz. iletişimi Buradan ÖzelMesaj veya [email protected] adresine mail ile kurabilirsiniz. Ayrıca sormak istediğiniz hertürlü soruyu buradan forumda sorabilirsiniz. Diğer hizmetler: Sadece Paticik Üyelerine ; -ücretsiz test alanları -Ücretsiz Hosting, -Ücretsiz Download Alpha test... -diğer isteğe bağlı ücretsiz eliminzden geldiğince yapabileceğimiz herşey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Çok 90 lı yıllar oldu sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 neden ücretsiz? ya da daha önemlisi nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRSERVinc Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 ücretsiz çünkü reklam herşeydir. ücretsiz çünkü bizden birilerinin birşeyler yapmalarını atılımlarını çok görmek istioruz. Ayrıca sadece proje yönünden bakmasın herkes biyere sitemi yaptınız ? hosta mi ihtiyacınız var karşılamaya hazırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 TRSERVinc said: ücretsiz çünkü bizden birilerinin birşeyler yapmalarını atılımlarını çok görmek istioruz. kiyamam. nekadar dusunceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 bazı ücretsiz hostlar gibi arkaya reklam koyuyorsunuzdur herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 (tu) dursun burda bu , iletişime geçebiliriz buradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRSERVinc Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Bone said: bazı ücretsiz hostlar gibi arkaya reklam koyuyorsunuzdur herhalde? Hayır herhangi bir reklam koymuyoruz sadece rica üzeri Hosted by TRserv Logosu yada yazısı olursa footer da seviniyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 bir proje var sana dönebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 ucretsiz test alanlarindan kastiniz nedir? proje derken sadece web based islerden mi bahsediyosunuz? misal ben ative directory ortami kurup test yapmak istedim, var mi oyle bi imkan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 TRSERVinc said: Hertürlü küçüklü büyüklü Projeye Katkıda bulunuyoruz eğer gerekli ise sponsor oluyoruz yada gerekli hizmeti ücretsiz veriyoruz. iletişimi Buradan ÖzelMesaj veya [email protected] adresine mail ile kurabilirsiniz. Ayrıca sormak istediğiniz hertürlü soruyu buradan forumda sorabilirsiniz. Diğer hizmetler: Sadece Paticik Üyelerine ; -ücretsiz test alanları -Ücretsiz Hosting, -Ücretsiz Download Alpha test... -diğer isteğe bağlı ücretsiz eliminzden geldiğince yapabileceğimiz herşey! iyi bir projeyi sizde ücretsiz barındırmam. Değil projeyi barındırmak projenin adını bile size söylemem ki. (fikir herşeydir) Gelse gelse bir kaç forum, mmorpg emulator sunucu projesi filan gelir. Onlarda bir kaç aylık ömrü olur. 12 senedir bu sektördeyim. Ben böyle bir ilişkiden doğan iyi bir proje bilmiyorum. Madem güzel sunucularınız var boşta, mesela sanal masaüstü (cloud-computing ile tadından yenmez) gibi bir proje yaratın insanlar kullansın ücretsiz sizde çok güzel reklam yapmış olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRSERVinc Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 kozalak said: ucretsiz test alanlarindan kastiniz nedir? proje derken sadece web based islerden mi bahsediyosunuz? misal ben ative directory ortami kurup test yapmak istedim, var mi oyle bi imkan? Şuan için Web Based internet üzerinden olan tüm işleriniz için, bu hobby olarak kurdugunuz bir blog bile olabilir. Büyük istekleriniz için sadece bizi ikna etmeniz gerekir mesela Günlük 1milyon Download yapacaklar şu dosyayı diyorsanız Ne için olduğunu konuşmamız gerek. Mesela En ufak uğraşlarınız bile olabilir(iphone app yaptınız site yaptınız sergileyeceksiniz/Yada şirketiniz için belli bir upload download sitesi kurdunuz/yada test web sayfası) sadece destek olmak amacımız. Destek olurken reklamımızın olmasınıda sadece rica ediyoruz tabiki ücretsiz hostlara yükleyebilirsiniz dosyalarınızı ama abarti reklamlar la karşılaşma riskiniz yüksek. Abartı reklam olmasa da ozaman TRserv seçmemek için bir nedeninniz olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 bilgi için teşekkürler. böyle bişe olursa aklımda olsun bu olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRSERVinc Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Tcpip said: TRSERVinc said: Hertürlü küçüklü büyüklü Projeye Katkıda bulunuyoruz eğer gerekli ise sponsor oluyoruz yada gerekli hizmeti ücretsiz veriyoruz. iletişimi Buradan ÖzelMesaj veya [email protected] adresine mail ile kurabilirsiniz. Ayrıca sormak istediğiniz hertürlü soruyu buradan forumda sorabilirsiniz. Diğer hizmetler: Sadece Paticik Üyelerine ; -ücretsiz test alanları -Ücretsiz Hosting, -Ücretsiz Download Alpha test... -diğer isteğe bağlı ücretsiz eliminzden geldiğince yapabileceğimiz herşey! iyi bir projeyi sizde ücretsiz barındırmam. Değil projeyi barındırmak projenin adını bile size söylemem ki. (fikir herşeydir) Gelse gelse bir kaç forum, mmorpg emulator sunucu projesi filan gelir. Onlarda bir kaç aylık ömrü olur. 12 senedir bu sektördeyim. Ben böyle bir ilişkiden doğan iyi bir proje bilmiyorum. Madem güzel sunucularınız var boşta, mesela sanal masaüstü (cloud-computing ile tadından yenmez) gibi bir proje yaratın insanlar kullansın ücretsiz sizde çok güzel reklam yapmış olursunuz. Anlıyorum Fikiriniz okadar süper se Gidip noter den patentleminizi biz zaten söyleyip destekliyoruz. Herhangi bir Reklam geliri beklentimiz olmadığın içinde kimsenin gelip gelmemesi gibi bir beklentimiz de yok. Ömürleri ile ilgilide sorunumuz yok. Bu Proje dememiz kafa karıştırmış olabilir Hali hazırda olan sitenizide sıkıntıdaysanız barındırabiliriz. O dediğiniz Cloud-Computing olayı için muazzam Lisans ücretleri ve donanımlara Muazzam paralar harcamamız gerekir. Hali hazırda olan imkanlarımız ile birşeyler yapmaya çalışıyoruz Dediğim gibi bir gelir beklentimiz yok. Gelir beklentisi olmadığımız biyer içinde atıyorum Milyon Dolar değil 100Bin bile harcayamayız. ortalama 25 server ve Toplamda 250+ Gbit Hat çıkışımız var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Sağol kankut, aklımıza bir şey gelirse şeyederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Noterden patentlemek iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Fikirlerin, yazılım ve web projelerin patent'ini alamazsınız. http://www.tpe.gov.tr/portal/default2.jsp?sayfa=125&konu=10 Marka, logo patenti alınır en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRSERVinc Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Tcpip said: Fikirlerin, yazılım ve web projelerin patent'ini alamazsınız. http://www.tpe.gov.tr/portal/default2.jsp?sayfa=125&konu=10 Marka, logo patenti alınır en fazla. batuhan said: Noterden patentlemek iyiymiş http://www.tpe.gov.tr/ Yapıyor Patent olayını benim orda dediğim Fikirinin ona ait olduğunu tastiklemesi Noter de Bu çok işe yarıyor yani . Mahkemeyi direkt kazanıyorsunuz. Biraz araştırın bence Biz 20 Yıldır bu işin içindeyiz. Tabi ki herşeyi biliyoruz diye bir iddamız yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Tcpip said: (fikir herşeydir) şu devirde hala böyle kafalar var mı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Adam belli bir ikon boyutunda reklam ile karşılayabiliriz, ararsınız görüşürüz, konuşuruz diyor. Şuursuzlaşmayın herşeye. Şalteri kapatıyorsunuz bazen. Patent demişler bi de. He gülüm kablosuz elektriği buldum ben, ama web sitesine ihtiyacım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 bombilo said: şu devirde hala böyle kafalar var mı ya? hosting sudan ucuz domain sudan ucuz teknoloji nerdeyse ücretsiz hiçbir yazılımın neredeyse lisans ücreti bile yok. değerli olan tek şey fikir artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 projelerinizi ben de destekliyorum arkadaslar,kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 teknoloji nası ücretsiz yaf küccük bi sybase desen 10k$ fiyat biçiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar