Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şu dakika itibariyle down gözüküyor:

Server Status[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose
Mesaj tarihi:
abi lvl 12 yim hala ehue 14 olsam gral olcakta
duzeldi insallah[signature][hline]Arion, 23 Eylül 2004 16:42 tarihinde demiş ki:
Ultima Online oyundur(bir bakıma da goruntulu chat)
so , what do you expect from this person :)
Mesaj tarihi:
Cemre ben Algus'u 21 yaptim...
14 saat cikmadim simdi daha yeni yaticam 14 den 21 yaptim kasinca oluyor abi kasmayi biliceksin :)

Rekor bende suanda paticik'de 14 saatte 14 ten 21 yapan :P

Hadi bana iyi uykular.[signature][hline]inanilmaz olana inan....
Mesaj tarihi:
said:
sirplaya-, 25 Eylül 2004 10:00 tarihinde demiş ki:
Cemre ben Algus'u 21 yaptim...
14 saat cikmadim simdi daha yeni yaticam 14 den 21 yaptim kasinca oluyor abi kasmayi biliceksin :)

Rekor bende suanda paticik'de 14 saatte 14 ten 21 yapan :P

Hadi bana iyi uykular.

Hulaaaa...
Sosyal hayat?
Gel bi dışarı çıkıp 2 bira falan içelim gebericen bilgisayarın başında...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
www.sanaldizin.com

[Bu mesaj CrayTotem tarafından 25 Eylül 2004 19:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
abi tmmda bayıyo bi süre sora[signature][hline]Arion, 23 Eylül 2004 16:42 tarihinde demiş ki:
Ultima Online oyundur(bir bakıma da goruntulu chat)
so , what do you expect from this person :)
Mesaj tarihi:
Server yanılmıyorsam gün aşırı bu saatlerde 15 dakika ile yarım saat arası bir bakıma alınıyor. Yani çökmüyor. Ayrıca şu an serverın kapalı olmasının sebebide yeni patch gelmesi.[signature][hline]Keyzar-Scrapper/ Kagari-Blaster/ Toxygen-Defender/ Imperiar-Blaster
Mesaj tarihi:
Yeni bir patch sayesinde connecting ekranında bekleme olayına bir kez daha hoşgeldiniz
En yakın zamanda delirmeniz dileğiyle

Hala bağlanamadı 2.4 mb lık bi patch için yarım saatte 3 kere modeme restart 5 kere de makineye restart attm[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c

Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki:
O kadın öksürdüğünde portal açılıyor.
Mesaj tarihi:
Bu updater yine bağlanmıyor 1 saattir acaba bu patchi ayrı bir şekilde başka birinden alabilme şansım var mı ?[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c

Mesaj tarihi:
Malesef yok, benim yapacağım gibi makinanı yatmadan önce açık bırak, sabaha update olmuş olur. :)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Mesaj tarihi:
Saat 4 den beri updaterı eve geldikçe kapayıp açıyorum tekrar çıkıyorum eve tekrar uğruyorum tekrar kapayıp açıyorum vs vs hala tık yok yatarken dokunmayacam hep açık kalıcak valla olmassa naparım bilemiyorum =)[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c

• 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Yine gitti galiba siteye de giremiyorum ben oyuna da[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c

CoH : Cursus Novatron
Xaenin Aurion
Mesaj tarihi:
Keyzar, ben, Kapıkulu aynı problemi yaşıyoruz, "Can't connect to DB server". Bağlantılar da farklı, ADSL ve Kablo.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Mesaj tarihi:
Bendede işte aynısı ve de demin girdim bütün serverlar up gösteriyor . Server seçme bölümüne kadr giriliyor ama anlamadım neyse çıkıcam zaten birazdan gece gelince düzelmiş olur heralde[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c

CoH : Cursus Novatron
Xaenin Aurion
  • Yeni Oluştur...