Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[satilik char] KTOZ

KT0Z

Öne çıkan mesajlar

Selam arkadaslar,

çesitli sebeplerle 1 senedir uzak kaldigim eve online i tamamen terk etmeye karar verdim.

2005 den beri ozenerek train ettigim char'im KTOZ u satiyorum.

En son biraktigimda 105 - 110 mil sp si vardi.

4 irki ve assaga yukari butun gemileri yuksek yada max skillerle uçuo.

Carrier i ve onlarca gemisi var :))

Ilgilenen olursa ozel mesaj atin.

KTOZ
Sosyal ağlarda paylaş

Ben dün eveboard dan karakterine girmiştim aslında. Bugün sildi herhalde. Yada dün yanlış bir karaktere baktım :P

evemon kullanıyorsan ve orada ekliyse, dışarı aktarabilir, o dosyayı paylaşabilirsin.

Yada api keyi www.eveboard.com a ekleyemiyorsan (aktif olmadığından) 4 saatlik açıp, eklemeyi deneyebilirsin (gerçi bu 4 saatlik açma hakkı 1 kez ise yapmamak daha iyi. Hesabı alacak kişi kart ile ödemek zorunda kalır. 1 kez değilse açıp eveboard a ekleyebilirsin)
Sosyal ağlarda paylaş

baltaci saol link için :) assagi yukari bu olsa gerek skill durumu belki 1-2 mil daha yuksektir..

chari gorunce canim oynamak istedi simdi : )

bunun disinda gerçek degerine satmak gibi bi kaygim yok, uygun bi teklif aldigimda vericem buyuk ihtimalle. oyun içinden plex satmak için vaktim yok bu aralar :/
Sosyal ağlarda paylaş

thebaltaci said:

eve-board linki koyarsan daha sağlıklı olur kardeş sanırım .. Bu arada eski oyuncuların teker teker terketmesi oyunu üzücü, ama tabi RL herzaman önde geldiği icin yapacak da cok bisey yok

Yolun ve bahtın açık olsun sağlıcakla kal

Ah seninde real lifeinda artik oyundan once gelsede rahatlasak
Sosyal ağlarda paylaş

"Leila Kanz" said:

offf sende mi ? gel satalim oyunda karakterleride gtcleri iki elden satalim sonra. ne dersin? huh?

ps : dun guzel caktim heroes da :)

abi guzel olur.. ayayla satariz gtc leri leila + ktoz lada guzel bi paket yapariz : )

bu arada heroes da kaynarsin, mass haste almayi unutmasaydim sacred kirinin shakshaklarini opuodun : ))
Sosyal ağlarda paylaş

baltaci bu isk dan GTC ye nasil donuyorsun isk ile plex aliyorsun ama GTC aliniyor mu bilmiyorum, uzun zamandir oynamadim

thebaltaci said:

KTOZ biraz eski bir link ama idare eder sanırım satman konusunda

Kücük bir tavsiye ;

Bu tarz charları değerinde satmak oldukça zor fakat ISK'ya çevirip sonra GTC olarak parça parça işleme mevzusu var bence onu dene
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
Bari yorum yapayım Eve'e yeni başlayacak olup da karakter arayanlar için.

Karakter, tek kelimeyle güzel kasılmış. Gereksiz skill basılmamış. Yüzde 90 pvp'ye yönlenmiş bir karakter. Gunnery skilleri ve specleri çok güzel.

Tek eksiği T3 gemilerde. Ama onun da bir sakıncası yok. Çünkü T3 kasmak kısa sürüyor.

Kasan kişinin eline sağlık diyorum. Bu devirde böyle derli toplu karakter bulmak zor.

Not: Bu arkadaşı tanımıyorum. Reklam yaptığımı sanmayın. Ben sadece tecrübeli bir Eve oyuncusuyum.
Sosyal ağlarda paylaş

@Exodus, saol yorumun için, dedigin gibi sadece pvp için train ettim bu chari. bunun yaninda probing skilleride baya iyi, korsanlik yaptigim donemlerde baya mission basmisligim vardir low sec de : )

@Suark, oynadigim donemlerde fiyat ve guç orani olarak jaguar oyundaki en iyi solo pvp gemisiydi, ondan max liyip baya bisure uçmustum. Bolbol dramiel, hookbil oldurmuslugum vardir : ) ve oldurdugum gemilerin fiyatlariyla kiyasladiginda baya ucuza geliodu kaybettigin zaman.

Exodous said:

Bari yorum yapayım Eve'e yeni başlayacak olup da karakter arayanlar için.

Karakter, tek kelimeyle güzel kasılmış. Gereksiz skill basılmamış. Yüzde 90 pvp'ye yönlenmiş bir karakter. Gunnery skilleri ve specleri çok güzel.

Tek eksiği T3 gemilerde. Ama onun da bir sakıncası yok. Çünkü T3 kasmak kısa sürüyor.

Kasan kişinin eline sağlık diyorum. Bu devirde böyle derli toplu karakter bulmak zor.

Not: Bu arkadaşı tanımıyorum. Reklam yaptığımı sanmayın. Ben sadece tecrübeli bir Eve oyuncusuyum.
Sosyal ağlarda paylaş

Herkes char hakkında konuşmuş ben de 1-2 şey söylemek istiyorum.

Bana göre İyi Şeyler :

1- Char DPS anlamında acayip sağlam ultra süper kinkong kupon gibi NPC değil kralı gelse (solo da) en sağlam PVP ciyi bile yıkabilecek güçte.

2- EW anlamında da eğer Falcon kullanmayı biliyorsanız acayip etkili olursunuz.

3- 4 ırkın gemilerini de kullanabildiği için gemi ve modul sorununuz olmayacaktır.

Bana göre Eksik Şeyler :

A- Fleet bazlı bir char olmuş tank anlamında bazı skillerin lvl 3 olması sıkıntı yaratır.

B- Sheild emiision gibi support skilllerini 5 yapıp logistic skilini lvl 4 de bırakmak kötü olmuş.

C- Gallente harici drone kullanan başka 3 ırk daha var onların drone spec leri yok.

D- Cyno skili lvl 1 de kalmış bazı gemilerin cargoları yetmiyor en az lvl 3 olmalı idi.

E- Capital Energy Emission Systems , Capital Shield Emission Systems , Capital Shield Operation skillerini lvl 4 yapmadan chimera ya binersen seni ilk fleet de atarlar.

F- Carrier a Fleetlerde triage module istiyorlar. Senin logistic skili lvl 5 olmadığından bunu açamamışın.

G- Skill pointi 100m dan fazla olan bir charda Jump Drive Calibration lvl 5 beklenir.

Son söz :

Yukardakiler benim kendi görüşlerimdir ve char ı geliştiren arkadaş ihtiyacına binayen skillerini geliştirmiş olabilir. Char genel anlamıyla mükemmel 10 üzerinden 9 alır. Verdiğiniz parayı hakkıyla hakedeceğini söyleyebilirim. Alacak arkadaşa hayırlı olsun.

NOT : ÖZELDEN BANA BU CHAR IN KAÇ PARA OLDUĞUNU SÖYLEYEBİLİR MİSİNİZ_? MERAKTAN SORUYORUM...
Sosyal ağlarda paylaş

Dert3 saol yorumun için. Capital skileri, jump drive etc. konusunda haklisin, ancak carrier imi sadece mal tasimak için kullandim, uzun fleetler ve cap içinde poslarda beklemek içimi daraltiyo benim :) Kisa sureli skill training den sonra cap fleetlerinde kullanilabilir.

Ben daha çok kuçuk gang pvp, roam ve solo pvp uzerine gelistirdim charimi, ayrica herturlu buyuk fleet de spec 4 lenmis gemi ve silahlarida kullanabilio KTOZ (sniper/hac vs.)
Sonuçta eve bi takim oyunu ve 1 charin herseyden biraz yapabilmesi fikrine karsiyim, yaptiginiz isi en iyi yapmak bence daha dogru.

Logistic olayina gelince, KTOZ un max olarak uçabildigi okadar support gemi varki açikcasi logistige gitmedim hiç. herzaman gang de baska birisi oluodu o is için. Bense falcon, lachesis, curse, dictor, prober, electronic attack frigate vb gibi gemileri maxladim logi yerine, bunun yaninda marauder ve black ops skilerinide maxladim hem dmg açisindan hemde ECM açisindan oldukça etkili gemiler.

lvl tank skilleri derken hangilerinden bahsediosun? shield comp skillerimi? yoksa gerisinin max olmasi lazim. bazi shield comp lari dusuk birakmamin sebebi uçtugum gemilerin shiel rez lerinin o dmg tiplerinde zaten yuksek olmasidir.

Tesekkur yorumler için :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...