Artariel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 ya arkadaş bu nedir 2 hafta önce grip oldum bademcikler ölümüne şişti, antibiyotik vesaire derken yavaş yavaş indi hatta bitti. tamamen bittiğine inandığım an salladım antibiyotiği zamanı kaydı falan, öteki gün bi uyandım boğazda bir acı yine. ne ateş var ne kırgınlık, saf bir şişlik var sadece. iyice sinirimi bozdu bir şekilde o da indi indi tamamen bitti dedim gittim arkadaşlarla buluştum bütün gün konuştuk ettik, artık çok konuşmaktan mıdır yine şişti lan hayatım cehenneme döndü. acılı yutkunmalar, sıvı madde tüketememe. ya şunun kesin bir çözümü yok mu ? geçip geçip yine azıtıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 kestir gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 antibiyotik bitene birakmamak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 ölcen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 antibiyotiğe başlayıp -ahan da iyileştim- deyip bitirmemek süper enfeksiyona , bakterilerin direnç kazanmasına neden olabileceğinden çok riskli bir durum. başlanıldığı zaman düzenli saatinde alınmalı , alkol kullanılmamalı ve bitene kadar kullanılmalı ; tedavi semptomlar geçti diye yarıda bırakılmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 copry said: antibiyotiğe başlayıp -ahan da iyileştim- deyip bitirmemek süper enfeksiyona , bakterilerin direnç kazanmasına neden olabileceğinden çok riskli bir durum. this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Bademciklerimden ben de çok çektim son aylarda, vursan son 6 ayda ay sayısından fazla kere şişti 3 hafta şişik gezdiği oldu ve dediğin gibi geçti gibi yapıp aynı günün akşamına öfkeyle geri döndüğü de oldu. Tantum Verde spreyi sayesinde büyük ölçüde kontrol altına aldım ama, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 geçince bişiyiniz kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 abi limonu tuza batırıp ye.ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 tekila shot yapsın o kadarını yapmışken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 ada çayı iç. ben de dört gündür akut farenjit çekiyorum, boğazım fena oldu. ada çayı içiyorum, iyi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 copry said: tekila shot yapsın o kadarını yapmışken. sake içse bişiyi kalmaz aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 ahahahhahahah :D:D:D dünyayı sake görmeye başladın senko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 copry said: antibiyotiğe başlayıp -ahan da iyileştim- deyip bitirmemek süper enfeksiyona , bakterilerin direnç kazanmasına neden olabileceğinden çok riskli bir durum. başlanıldığı zaman düzenli saatinde alınmalı , alkol kullanılmamalı ve bitene kadar kullanılmalı ; tedavi semptomlar geçti diye yarıda bırakılmamalı. yaptigim en buyuk salaklik budur heralde hayatimda. 2 defa yaptim, 2 defa da cefasini cok fena cektim. su an da kronik bronsitim var. bi oksurmeye baslayince gozlerim yuvalarindan cikacak gibi oluyo. antibiyotigi bitene kadar kullanin, aman diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 rapor vermeye geldim. bu başlığı açtığımdan beri şu an bile hafif bir boğaz ağrısı var. nası bi virüs yuttum ben be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 HELP! sol bademciğim hayvan gibi şişti gece. ne yutkunabiliyorum ne bşi yapabiliyorum. her yutkunuş bir vazgeçiş.... kulağımda da uğuldama gibin bişiler var. ne içek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Antibiyotik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Aldır gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Myshkin said: Antibiyotik. isim ver plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 ya da neyse doktora gidiyom ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 doktora git en iyisi. türünü miktarını doktor duruma göre belirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Lan ne dooktoru al pıçaa yak ucunu.Sonra man up daya bademciklere iki tık tık bitti.Çek sonra vodkayı yat uyu sabaha geçer. Ne hale gelmiş dünya arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 daha sabah okudugum bir haber, simdi bulamadim ama antibiyotik kullanimi yuzunden bakterilerin de artik daha direncli oldugunu soyluyordu. cok kullanmak bunye icin zararli diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 mal gibi kullanırsanız öyle. antibiyotiği sonuna kadar kullanmazsan, aa şişi indi boğazımın diye semptom geçer geçmez kesersen tedaviyi mikrop da sağ kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 gittim geldim antibiyotik yazdı beklendiği gibi. gargara filan da verdi vs. normalde hasta olurken bi gün şişer hemen iner benim bademcikler böle tırt grip ilaçları kullanıp nurofen, benical vs gibi iyileşiyorum ama bu ebeme kaydı tüm boğazımı kaplamış vijdansız. konuşurken bile sıkıntı yaşadım. çok da güzel hemşireler vardı anasını satıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar