Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bademcik sürekli şiş

Artariel

Öne çıkan mesajlar

ya arkadaş bu nedir 2 hafta önce grip oldum bademcikler ölümüne şişti, antibiyotik vesaire derken yavaş yavaş indi hatta bitti. tamamen bittiğine inandığım an salladım antibiyotiği zamanı kaydı falan, öteki gün bi uyandım boğazda bir acı yine. ne ateş var ne kırgınlık, saf bir şişlik var sadece. iyice sinirimi bozdu bir şekilde o da indi indi tamamen bitti dedim gittim arkadaşlarla buluştum bütün gün konuştuk ettik, artık çok konuşmaktan mıdır yine şişti lan hayatım cehenneme döndü. acılı yutkunmalar, sıvı madde tüketememe. ya şunun kesin bir çözümü yok mu ? geçip geçip yine azıtıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

antibiyotiğe başlayıp -ahan da iyileştim- deyip bitirmemek süper enfeksiyona , bakterilerin direnç kazanmasına neden olabileceğinden çok riskli bir durum.

başlanıldığı zaman düzenli saatinde alınmalı , alkol kullanılmamalı ve bitene kadar kullanılmalı ; tedavi semptomlar geçti diye yarıda bırakılmamalı.
Sosyal ağlarda paylaş

Bademciklerimden ben de çok çektim son aylarda, vursan son 6 ayda ay sayısından fazla kere şişti 3 hafta şişik gezdiği oldu ve dediğin gibi geçti gibi yapıp aynı günün akşamına öfkeyle geri döndüğü de oldu. Tantum Verde spreyi sayesinde büyük ölçüde kontrol altına aldım ama, tavsiye ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

copry said:

antibiyotiğe başlayıp -ahan da iyileştim- deyip bitirmemek süper enfeksiyona , bakterilerin direnç kazanmasına neden olabileceğinden çok riskli bir durum.

başlanıldığı zaman düzenli saatinde alınmalı , alkol kullanılmamalı ve bitene kadar kullanılmalı ; tedavi semptomlar geçti diye yarıda bırakılmamalı.

yaptigim en buyuk salaklik budur heralde hayatimda.

2 defa yaptim, 2 defa da cefasini cok fena cektim. su an da kronik bronsitim var. bi oksurmeye baslayince gozlerim yuvalarindan cikacak gibi oluyo.

antibiyotigi bitene kadar kullanin, aman diyeyim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
gittim geldim antibiyotik yazdı beklendiği gibi. gargara filan da verdi vs. normalde hasta olurken bi gün şişer hemen iner benim bademcikler böle tırt grip ilaçları kullanıp nurofen, benical vs gibi iyileşiyorum ama bu ebeme kaydı tüm boğazımı kaplamış vijdansız. konuşurken bile sıkıntı yaşadım. çok da güzel hemşireler vardı anasını satıyım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...