ssebilgin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 shaiya mmorg private server online oyun sevenlere ilk özel yapım tr shaiya serveri www.shaiya2012.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Anket çok başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bevier Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 topic kitlenmeden bişiler yazayım dedim :) tarihe damgamızı basalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 yuh be yuh. daha yazı yazmayı bilmiyorlar, server açıyorlar. Hastasıyım bunların. mazi seneler öncesini hatırlamaya başladım. Hacker versiyonları vardı. programlar indirip, programda 2 tuşa basarak, spam yapıyorlardı :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Çok başarılı bir tanıtım yazısı olmuş. Gelecekte daha etkili başlıklarla bize daha önemli mmorpg sunucuları tanıtman dileğiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Adamların herşeyi başarılı. Bu konudaki başarılarını aratmayacak başarıları, sitelerinde ve oyunlardında da başarmışlar. Öyle böyle değil yani. Sitelerine girip bi bakın. Sadece siteye değil, oyun ss lerinede bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Site çok iyi, sektörde örnek gösterilebilecek türde bir yapım. Daha nicelerini bu satırlarda görmek dileğiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 abii.. nnihat doğan kendi sesiyle varmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 My eyes! My eyes! Damn you fools! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 ne kadar kotu olabilir ki diye girdim ya siteye ahahahsd IŞIK GÖRÜNÜMLÜ DARK GÖRÜNÜMLÜ IŞIK ILK KEZ SHAİYA 2012 AVALANCHE DE AHAHSDHASD NIHAT DOGAN GERCEKMIS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Nihat Doğan'ın armorunun texture detayı der çekilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 BramStoker said: Çok başarılı bir tanıtım yazısı olmuş. Gelecekte daha etkili başlıklarla bize daha önemli mmorpg sunucuları tanıtman dileğiyle. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 ÜLKEMİN BOSSLARI BİLE AYRI BAKIYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar