Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TFF'de Yıldırım Demirören devri !!

applev0dka

Öne çıkan mesajlar

tinu said:

valequenta said:

avrupa'da zaten basarisizlik rekoru bulunan besiktas'in

2 senedir avrupada turkıyeyı tek temsil eden takım olarak ve 2 senede gruplardan cıkmıs olarak hatta bu sene grup lideri çıkmış üstüne üstlük bir üst turuda neredeyse garantilemiş bir takım için bunu yazdın ya gerisini okumadım bile.

bu tarz mesajlarin gelecegini biliyordum da, bu sey gibi oldu simdi pendikspor > fenerbahce . ayni mantik. cevap vermeyecektim aslinda da neyse.

edit'e edit:
maglubiyet sayisi galibiyet sayisindan bi hayli fazla olmasi ve herhangi ovunulecek bir basariya ulasamamis olmamasi. nasil bu sene grubu lider cikmanizi genelleyebiliyorsan bende malesef ulkemizin yuz karasi 8-0 i ornek gosteririm. laf sokmak amacim yok besiktasa ancak demiroren'in TFF'ye aday olmasini bu kadar sevinerek karsilamasi besiktaslilarin cok ilginc.
Sosyal ağlarda paylaş

valequenta said:

tinu said:

valequenta said:

2 senedir avrupada turkıyeyı tek temsil eden takım olarak ve 2 senede gruplardan cıkmıs olarak hatta bu sene grup lideri çıkmış üstüne üstlük bir üst turuda neredeyse garantilemiş bir takım için bunu yazdın ya gerisini okumadım bile.

bu tarz mesajlarin gelecegini biliyordum da, bu sey gibi oldu simdi pendikspor > fenerbahce . ayni mantik. cevap vermeyecektim aslinda da neyse.

gs de istikrar abidesi avrupada vallahi billahi...

senelerdir star tv'de mac izleyemiyen masum gs taraftarinin feryatlarini dinledik simdi tekrar SPOR konusmaya dönuyoruz sayin seyirciler
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

valequenta said:

tinu said:

valequenta said:

gs de istikrar abidesi avrupada vallahi billahi...

senelerdir star tv'de mac izleyemiyen masum gs taraftarinin feryatlarini dinledik simdi tekrar SPOR konusmaya dönuyoruz sayin seyirciler

iyi de galatasarayla ne alaka simdi? ben besiktastan bahsediyorum. galatasaray'in son zamanlarda avrupa'da basarisiz oldugu kesin, ama tarihine bakarsan bir cok ilklere, teklere ve genel olarak (galibiyet-maglubiyet vs.) gayet avrupada basarili oldugunu gorursun.

benim sidik yarisi amacim yok. zaten farkli sikletlerde oluruz yarisirsak.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

2 sene ile avrupa mı tartışılır ya.

İstatistik diye bişey var of.

2000'den beri 1 sene ile avrupa tartisio GS.. ?

asla kucumsemiyorum uefa kupasni alındgnda ben de sevindim deli gibi..

ama kendini dev aynasnda gören antipatik gs taraftari işin tadini kacirdi yani..

görende son 5-6 senedir istikrarli sekilde catır catır avrupada oynuyor sancak.. sampiyon oldugu sene liverpooldan 8 yedgimzde bizle dalga gecenler ertesi sene isimleri bilnmeyen köy takımlarna elendiler..

neyms avruapda basarisizlık rekoru..

uefakupasi.jpg

hadi iyi forumlar
Sosyal ağlarda paylaş

sidik yarıştırma gibi derdim yok diyorsun, sonra sanki fenerbahçe galatasaray vb takımlar büyük başarılar kazanıyor rekorları alt üst ediyor avrupada müthişlerde , beşiktaş başarısızlık rekoru kırıyor!!!!

soruyorum işte sana neymiş bizim kırdığımız başarısızlık rekoru?
Sosyal ağlarda paylaş

Yoo uefa değil ki.

Bakın lig tarihine
Burda olay gs nin ya da fb nin ya da bjk nin üstün çıkması çıkmaması değil. 2 yıl ile aldığınız istatistikten bi cacık olmaz. Sen son 2 yıl dersin. Fener gelir sallıyorum 2005-2008 der, trabzon gelir başka bişey der. Öyle olmaz bu iş.
Sosyal ağlarda paylaş

gs nin ortası yok ya.ya karptyye eleniriz yada muthiş oynayıp tokatlarız herkesi

son 2 uefa maceramız gayet iyiydi mesela.o sene kupayı alan atletico madridi ezdik resmen ama caner ve hakem yuzunden elendik

hamburg var ondan önce.eze eze elendik resmen

bi kere daha gitsek alırız uefayı sdf
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Yoo uefa değil ki.

Bakın lig tarihine
Burda olay gs nin ya da fb nin ya da bjk nin üstün çıkması çıkmaması değil. 2 yıl ile aldığınız istatistikten bi cacık olmaz. Sen son 2 yıl dersin. Fener gelir sallıyorum 2005-2008 der, trabzon gelir başka bişey der. Öyle olmaz bu iş.

eee abi ben de ayni seyden bahsediyorum zaten :D

sadece olaya farkli acılardan yaklasiyoruz..

bir takıma basarisizlık rekorlari kırıyor demen için kendi basarilarna baktgn kadar basarisizlklarna da bakıcaksin diyorum ben..

evet uefa kupasi cok buyuk basarıdır..

ama ondan sonra nerdedir gs ?

benm öyle bir klupten beklentm üst üste her sene avrupaya katılmasıdır Cl olmazsa en az EL..

3 senede 1 gitmekle olmuyor bu istikrar basari fln hedesi..

yoksa yıllar sonra uefa'nın belgesellernde su yılda kupa alan takımdan 1 adım ileri gidemez gs bunu demek istiyorum..

adını bilmedgmz tonla takımın o kupayi alıp sonra yok olmasi gibi..

umarm biraz daha acıklayici olmustur.. keske gitse yine alsa gs kupayi.. ama gelipte burda siz basarisizsnz hödhe demek için önce sen o basarinin devamini getirmelsn
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

sidik yarıştırma gibi derdim yok diyorsun, sonra sanki fenerbahçe galatasaray vb takımlar büyük başarılar kazanıyor rekorları alt üst ediyor avrupada müthişlerde , beşiktaş başarısızlık rekoru kırıyor!!!!

wiki den istatistiklere bakabilirsin.

besiktas, avrupa'ya giden turk takimlari arasinda en basarisiz olduguna gore basarisizlik rekoru kirmis demektir?
Sosyal ağlarda paylaş

valequenta said:

tinu said:

besiktas, avrupa'ya giden turk takimlari arasinda en basarisiz olduguna gore basarisizlik rekoru kirmis demektir?

http://www.uefa.com/memberassociations/uefarankings/club/index.html

bak tekrar veriyorum sana bu uefa nın listesi son 2007 - 12 arasında takımların başarılarına göre topladığı puanlar var , bak bakayım kim nerede!

kalkmıs bana wiki den istatistik veriyor! bende ciddiye alıp cevap veriyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

valequenta said:

tinu said:

http://www.uefa.com/memberassociations/uefarankings/club/index.html

bak tekrar veriyorum sana bu uefa nın listesi son 2007 - 12 arasında takımların başarılarına göre topladığı puanlar var , bak bakayım kim nerede!

kalkmıs bana wiki den istatistik veriyor! bende ciddiye alıp cevap veriyorum.

:) . bende 99-2002 i alip barcelona forumlarina kosucam.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...