Khelben Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 NOOOOOOOOOOOOOOOOOO NOOOOOOO GOD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 ya iyice boku cıktı bu isin. turkiye'de futbol bırakmamak adına ellerinden geleni yapıyorlar. allah belanızı versin lan. en basta da demiroren'in ve ona destek verecek olan soysuzların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 fenerbahçeyi düşürmemek için yeni bir maymunluk daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Ee besiktasin buna olan okadar borcu ne olcak peki?besiktasin cikari bu adamin cikari demek okadar parayi babasinin hayrina vermesi heralde...boyle bir durumdayken nekadar tarafsiz olabilecek? Avrupanin hic bir ulkesinde boyle birseye izin vermezler,de ama nerde istee turkiye gercekleriyle bir kez daha karsi karsiyayiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 fifa ve uefa'nın finansal fair play geyikleri yüzünden zaten o paranın tamamını alamayacak demirören, yanılmıyorsam %25'ini alabilecek sadece, yani yatırdığıyla kaldı. yıllarca o parayla kulübün içine etti, şimdi o kozu kullanamayacağı için fırsatı varken kaçabileceği en iyi noktaya kaçmaya çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 artık bu işin iyice boku çıktı.bir takımı kurtarcaz diye futbolun içine iyice sıçtılar bide üstüne sıvıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 abi seçilmek zorunda mı bu adam, başka adam mı kalmadı. tek başına aday olursa ama az destek alırsa yine başkan mı olacak? offf gece gece kafayı yedirtti su haber bana yahu. kabusum olacak kesin. kodumun shrek'i. su tipe bak ya. insan sunun sıfatına bakınca bile baskan olmaması gerektigini anlar. http://cm1.ntvmsnbc.com/ServerSite/wui/Assets/Images/Carousel/Items/8a0714a6-ee7c-4519-bc97-e98f02ca46ec.jpg?t=1329598622654 cok sinirlendim :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 DarKRideR said: fifa ve uefa'nın finansal fair play geyikleri yüzünden zaten o paranın tamamını alamayacak demirören, yanılmıyorsam %25'ini alabilecek sadece, yani yatırdığıyla kaldı. yıllarca o parayla kulübün içine etti, şimdi o kozu kullanamayacağı için fırsatı varken kaçabileceği en iyi noktaya kaçmaya çalışıyor. Oyle birsey yok parasini son kurusuna kadar alir ancak bir seferde isteyemeyecek,atiyorum her yil belli bir oranini geri alabilecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 smdi bizim baskan olmadgni dusunerek baktm resme de.. seker bir insan tipi var aslında canmmmmmsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 sol arka tarafta başbakanın çerçeveli fotografı mı var? bi an makamında zannettim demiröreni ama bişey bişey bakanlıgı falan yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Zep said: DarKRideR said: fifa ve uefa'nın finansal fair play geyikleri yüzünden zaten o paranın tamamını alamayacak demirören, yanılmıyorsam %25'ini alabilecek sadece, yani yatırdığıyla kaldı. yıllarca o parayla kulübün içine etti, şimdi o kozu kullanamayacağı için fırsatı varken kaçabileceği en iyi noktaya kaçmaya çalışıyor. Oyle birsey yok parasini son kurusuna kadar alir ancak bir seferde isteyemeyecek,atiyorum her yil belli bir oranini geri alabilecek ne kadar detaylı kaynak bilmiyorum da http://www.haber1903.com/futbol/parayla-tehdite-son.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 borcun değil gelirin %25ini alabilecek yazıyor işte orda da. bir de ankaragücü olayından sonra haciz getirme de zorlaştı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 ben gelenin gideni aratgacağını düşünüyorum hem tff için hemde beşiktaş için . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 oooh kurtulduk, zaten 3 - 5 ay sonra tff den istifa etmek zorunda kalır, toptan kurtuluruz. valla fenerin bu şike olayları felan olmasa kurtulamayacaktık bu adamdan, düşmesin lan fener :) fener sayesinde bu adamdan kurtulduk. hadi adalı gel al beşiktaşı gözünü seveyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 PZero said: ben gelenin gideni aratgacağını düşünüyorum hem tff için hemde beşiktaş için . şöyle bi ihtimal yok yalnız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 PZero said: ben gelenin gideni aratgacağını düşünüyorum hem tff için hemde beşiktaş için . demiröreni arayacağımızı düşünüyorsun????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 yüzde bir ihtimal diyelim. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 tinu said: PZero said: ben gelenin gideni aratgacağını düşünüyorum hem tff için hemde beşiktaş için . demiröreni arayacağımızı düşünüyorsun????? arayip where is your god now haa where is your god diyip kapatcaz :D ekiekikiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 ben eli yüzü düzgün bir başkan adayı göremiyorum o açıdan dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 demirören gittiği gün beşiktaşın kurtuluşunun başlangıcıdır. ah adalı tam zamanı gel kurtar bizi kurbanın olam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 serdal adalı deniyor adam yd den de şuursuz şurda geçen yıla kadar kimse adını bile duymazdı . ne yaptıda efsaneleşi bu adam anlamış değilim transfer komitesi başkanı değilmiydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Türk futbolu altın dönemini yaşayacak sdfgfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 sen serdal adalı yönetimdeyken ki durumla o gittikten sonraki durum arasında fark göremiyorsan , zaten açıklama yapmayada gerek yok, adam resmen toparladı beşiktaşı, demirören in habire çıkıp saçma sapan konuşmaları bitmişti, düzen gelmişti , huzur vardı, adam bir gitti tekrar demirören in saçmalıkları başladı. beşiktaş için en doğru seçimdir adalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 NEVZAT DEMİR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 ortada bir borç varsa bu borcun yarısıda serdar adalı zamanında yapılan transferlerin bedelidir . sadece yd bu borca sokmamıştır. mendesle kanka olanda serdal adalıdır . q7 imza töreneninde yd ye ''robinho'yu duysalar ne yapacaklar'' diye fısıldayanda kendisidir . bu takımı borca sokan 2. adamda serdal adalıdır . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar