Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TFF'de Yıldırım Demirören devri !!

applev0dka

Öne çıkan mesajlar

Ee besiktasin buna olan okadar borcu ne olcak peki?besiktasin cikari bu adamin cikari demek okadar parayi babasinin hayrina vermesi heralde...boyle bir durumdayken nekadar tarafsiz olabilecek?

Avrupanin hic bir ulkesinde boyle birseye izin vermezler,de ama nerde istee turkiye gercekleriyle bir kez daha karsi karsiyayiz
Sosyal ağlarda paylaş

fifa ve uefa'nın finansal fair play geyikleri yüzünden zaten o paranın tamamını alamayacak demirören, yanılmıyorsam %25'ini alabilecek sadece,

yani yatırdığıyla kaldı. yıllarca o parayla kulübün içine etti, şimdi o kozu kullanamayacağı için fırsatı varken kaçabileceği en iyi noktaya kaçmaya çalışıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

abi seçilmek zorunda mı bu adam, başka adam mı kalmadı. tek başına aday olursa ama az destek alırsa yine başkan mı olacak? offf gece gece kafayı yedirtti su haber bana yahu. kabusum olacak kesin. kodumun shrek'i.

su tipe bak ya. insan sunun sıfatına bakınca bile baskan olmaması gerektigini anlar.

http://cm1.ntvmsnbc.com/ServerSite/wui/Assets/Images/Carousel/Items/8a0714a6-ee7c-4519-bc97-e98f02ca46ec.jpg?t=1329598622654

cok sinirlendim :'(
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

fifa ve uefa'nın finansal fair play geyikleri yüzünden zaten o paranın tamamını alamayacak demirören, yanılmıyorsam %25'ini alabilecek sadece,

yani yatırdığıyla kaldı. yıllarca o parayla kulübün içine etti, şimdi o kozu kullanamayacağı için fırsatı varken kaçabileceği en iyi noktaya kaçmaya çalışıyor.

Oyle birsey yok parasini son kurusuna kadar alir ancak bir seferde isteyemeyecek,atiyorum her yil belli bir oranini geri alabilecek
Sosyal ağlarda paylaş

Zep said:

DarKRideR said:

Oyle birsey yok parasini son kurusuna kadar alir ancak bir seferde isteyemeyecek,atiyorum her yil belli bir oranini geri alabilecek

ne kadar detaylı kaynak bilmiyorum da

http://www.haber1903.com/futbol/parayla-tehdite-son.htm
Sosyal ağlarda paylaş

oooh kurtulduk, zaten 3 - 5 ay sonra tff den istifa etmek zorunda kalır, toptan kurtuluruz.

valla fenerin bu şike olayları felan olmasa kurtulamayacaktık bu adamdan, düşmesin lan fener :) fener sayesinde bu adamdan kurtulduk.

hadi adalı gel al beşiktaşı gözünü seveyim.
Sosyal ağlarda paylaş

sen serdal adalı yönetimdeyken ki durumla o gittikten sonraki durum arasında fark göremiyorsan , zaten açıklama yapmayada gerek yok, adam resmen toparladı beşiktaşı, demirören in habire çıkıp saçma sapan konuşmaları bitmişti, düzen gelmişti , huzur vardı, adam bir gitti tekrar demirören in saçmalıkları başladı.

beşiktaş için en doğru seçimdir adalı.
Sosyal ağlarda paylaş

ortada bir borç varsa bu borcun yarısıda serdar adalı zamanında yapılan transferlerin bedelidir . sadece yd bu borca sokmamıştır.
mendesle kanka olanda serdal adalıdır .
q7 imza töreneninde yd ye ''robinho'yu duysalar ne yapacaklar''
diye fısıldayanda kendisidir .

bu takımı borca sokan 2. adamda serdal adalıdır .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...