Artariel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 odaya asmak üzere dana gibi bir kumaşa sosaria haritası bastırmayı planlıyorum. bu zamanında t2a cdsiyle birlikte verilen kumaş uo mapleri kendimce replika edecem işte. var mıdır kaçadır nasıldır nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 bu işini görür mü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 kanvas isini gorur. zaten kumas gibi bisey oluyo kendileri. basliga beklerim :) eyvallah Masakari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 ne demek efm maksat vatandaşın işi görülsün esnaf iş yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 sosariayı gördüm necro thread sandım, sonra baya bir takdir ettim içimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 yalnız fikir çok hoşuma gitti.. benim eski kuşe kağıda baskı gibi bişeyim vardı, dağıldı iyice. yeni bişey arıyordum. bakinayim biraz. olmadı bu fikri çalıyorum direk :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 o kumaş harita bende duruyor halen hehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 gecen sene yaptirdim ben, badana boyadan sonra butun posterleri, cerceveleri vs indirim dev kanvaslara gectim cok sahane oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Theridone said: kanvas isini gorur. zaten kumas gibi bisey oluyo kendileri. basliga beklerim :) eyvallah Masakari abi saf baya elde dağılan anne danteli gibi kumaşa bastıramıyor muyuz ? kanvas falan olmasın yani derli toplu tablolu değil, baya böyle kumaş. hazine haritası gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 kanvas ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Artariel said: abi saf baya elde dağılan anne danteli gibi kumaşa bastıramıyor muyuz ? kanvas falan olmasın yani derli toplu tablolu değil, baya böyle kumaş. hazine haritası gibi var hocam bu dediğin sistem. sen bana resmi at ben çalışmayı yaptırıp atayım sana bir tane numuneyi. @samaella, kumaş dokusunda, hatta daha doğrusu kağıt gibi baskı alınabilen bi kumaş türü kanvas. daha kalıcı oluyor baskısı. hem de çok estetik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 silk screen printing diye geçiyor. a4'ten büyük ebatlı kitleri 90$a falan geliyor olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar