NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Askerliğim 1sene ertelenmiş durumda anck ve lakin 4sene daha sürer sürmese bile 2sene tecil yaptırır üstüne yüksek lisans yapmayıda düşünüyorum şimdi böyle iken cvye 1sene tecilli yazıyorum. Doğal olarak iş verenler daha baştan cvme bakmadan eliyor. Halbuki baksalar gayet istediğim pozisyona girebileceğimi düşünüyorum. Sizce böyle bir durumda cvme askerliği yaptığımı yazıp sonradan mülakatta durumu anlatsam sizce etik olur mu? (hoş insan kaynakları çok etik ya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 olmaz, dediğin gibi etik değiller ama görüşmede itin götüne sokup çıkarırlar seni, tatmin ederler kendilerini. ama iş tecrübesi fln konusunda istediğin kadar sıkabilirsin. çok yapan gördüm, yakalanan görmedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Dikkat etmen gereken bir durum var, bazı insan kaynakları siteleri ve genellikle şirketler tarafından doldurtulan tüm iş başvuru formlarında "Verdiğim bilgilerin doğru olduğunu beyan ederim. Yazdığım bilgilerin yanlış olması durumunda işveren iş akdimi sonlandırma hakkını saklı tutar." tarzında bir ibare yer alır. Eğer işveren senin tecilinin 1 sene olduğunu fark ederse, bu ibareye dayanarak iş akdini sonlandırabilir, senin de yapabileceğin hiçbirşey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 hiç yazma cv'ne askerlikle ilgili bir şey, sorulduğunda açıklarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 direk askerliğini yap gel? bende de bitirdi yazıyor ama bitiş tarihi ileri bir tarihde doğal olarak sorduklarında durumu anlatıyor(d)um Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 bedelli yapıcam filan de salla o kısmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 4 sene ertelettim yaz cvye olsun bitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 BabacumMostors said: direk askerliğini yap gel? bende de bitirdi yazıyor ama bitiş tarihi ileri bir tarihde doğal olarak sorduklarında durumu anlatıyor(d)um yapamıyorum abi almadı adamlar kilodan dolayı 1sene ertelediler böyle ortada kaldım sırf bu yüzden kurumsal firmalar işe almadı bende küçük ofislerde tecrübe amaçlı çalışmaya başladım. Askerlik kısmını boş bırakmak iyi fikirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 aynen yazma askerlikle ilgili birsey cvye. bu arada ise girerken almancam var diyip de ise girdikten sonra ilk is almanca kursuna yazilan bi tanidigim var benim. bunu yapan da 45+ kocaman adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 kurumsal şirketler ertelettiğine dair belge istiyorlar zaten, yalanla kıvıramazsın burdan. yine işini bilen şirketler cv'ne onu biliyorum bunu biliyorum diye yazdığında çok güzel göt ediyorlar seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 ben, hicbisey bilmiyorum yazdim adimin altina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 CV ne yazma. sorarlarsa söylersin ne diyeceksen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 o kadar da değil lan gidip iso 9126'yı yaladım yuttum demiyeceksin mesela CMM lvl5 biliyorum dersen dansöz gibi oynatıyorlar seni o teknik mülakatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 cv dediğim kariyer secretcv gibi firmalar buralara mecbur yazılıyor o yüzden 4sene rtelemiş gözüktürdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Birtek askerlik konusunda yalanım var kalanlarda fazla yok hatta eksik bile olabilir. Hiç satmasını bilmiyorum kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 onu farkettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 complicated diye isaretle askerlik durumunu. adasd Benim tecilim okul yuzunden her sene bir sene ileri olarak sekilde ertelendi simdiye kadar ama ben hep son tarihi yazdim. Sorduklarinda da adam akilli anlattim, boyle boyle okul var, her sene otomatik yenileniyor. Son tarih su tarih cunku 29 bitiyor diye. Bende ise yaradi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 tim adam kurumsal firma demis yavru ;) aha bak bakim buna ahahahah bi sinir ediim dedim aksam aksam ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Çok iyi derecede ingilizce isteyen stajyer ilanına başvurup staj yapan ama is ile are farkını bilmeyen adamlar gördüm. Ben sırf "olm benim ingilizcem çok iyi derece değil şimdi allah var" diye düşünmekten staj yapamadım ahaha, seneye mezun olucam staj yapmadım daha 1 gün. Biraz yalan gerekiyor galiba bu işlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Bazen firefox'u ingilizce kullandığımı bile unutuyorum. Edit: Zaten firefox kullanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 kendimi ingilizce daha iyi ifade ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 babam dük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Bone var bir kere. Bone said: bu arada şunu söylemek istiyorum. "iddia ediyorum" ki bu forumda "en iyi" ingilizce okuyabilen kişiyim (elbette ingiliz dilinde okuyanları veya tercümanları hariç tutuyoruz, onlar direk eğitimini alıyor ve işini yapıyor) benim için ingilizce bir cümle okumakla türkçe bir cümle okumak arasında fark yok. örneğin chrome gibi, opera gibi, firefox gibi türkçe desteği olan programları bazen ingilizce, bazen türkçe kullanıyorum, programın default ayarını değiştirmediğim zaman hangi dili kullanıyor olduğumu farketmeyebiliyorum, o denli ingilizceye alışık birisiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 İngiliz dilinde okuyanlar ve tercümanlar sağa ayrılsın. Diğer cahiller sol tarafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar