emircanz Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Arkadaşlar bu kapkaç olaylarını hepimiz Tv den fln izliyoruz.Her zaman kapkaçcılar adamların(veya tek kişi veya kadın) arkasına gelio ve çantanın ön cebini veya ön yüzünü açıo telefon,cüzdan fln alıo.Şimdi benim aklıma takılan mevzu şudur: Bu türk insanı salak mı ki o kadar kapkaç oluo ve hala telefonunu cüzdanını zartını zurtunu çantasının önüne koyuyo.Anlamadığım tek şey buduur.[signature][hline]Imsonia Sumotoru (Level 50 Cabalist) -- Turkish Knights -- For Albion İçim (Albion/MERLIN) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 koyucak başka yer yoksa?[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 bu arada kapkaç değil o yankesicilik oluyor.. kapkaç dediğin direk çantanın tamamının kapılıp kaçılması olayıdır.. yani kapkaç ile ön gözün pek bir alakası yok..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 bayanların genelde çantası oluor ve onların pek öle geniş cepli pantolonları falan olmuyor hem açıkcası cebine telefonunu arka cebine de cüzdanını koyan bi kadın hiç hos görünmez...onlarda telefonlarını ağızlarında dolaştıramaycaklarına göre...sora paraları,kredi kartları,kimlikleri,anahtarları içinde cep veya benzeri yerleri olmadığından çanta taşıyorlar...[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 e yani koyucak yer yoksa mecbur çantasına koyacak. bilemiorum yani.[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Ya işte yankesicilik ben sırt çantasının ön cebine koyanlara diorum. Siz kadın olsanız o kadar yankesicilik olayına rağmen o göze koyar mıydınız ? Ben olsam ya cebimde taşırım ya da yanıma almam[signature][hline]Imsonia Sumotoru (Level 50 Cabalist) -- Turkish Knights -- For Albion İçim (Albion/MERLIN) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Bir musibet bin nasihattan iyidir.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 biz kadın olsak ? yaw git bülent ersoya sor hayret bişey[signature][hline] Ever felt away with me Just once that all I need Entwined in finding you one day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 bence sorun insanların çantasına neden koyduğu değil hala adi suçlara neden çözüm bulunamadığıdır.[signature][hline]İnsanlar çabuk yükselenleri severler. Fakat hiçbirşey toz ve tüy kadar çabuk yükselemez. en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 çalacak adam oradan da çalar.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 5-10 tanesini diz kapaklarından vuracaksınız yada bacaklarından asacaksınız taxime ibret-i alem için bakın bi daha yapıyorlar mı?? Ayrıca tinerci balici sokak çocuklarının hepsini ve fahişelik yapan tüm travestileri vuracaksın bacaklarından bakın bi daha oluyo mu böle şeyler memlekette... Yasal Not:Siz Sakın Bunları Yapmayın[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 dehşet olur ya bea -şşt birader kapkaç yapıon mu ? -evet nolmuş lan ! -yok bacana sıkacaktım da,bi de asacam izin verirsen.Daha sırada 654 kişi var işim çok hadi zorluk yaratma öhm[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 öle değil --Şş lan nie karıştırıyosun bayanın çantasını - Sanane Lan! -- *dan* *dan* *dan* - Aghh Now You are Glorious Sheref -Şş balici genç --evet abijimm 2 milyon versene bali alcam - *dan* *dan* *dan* -- Aghhh Now You are Glorious Lord Sheref edit: ya yannışmıyım?? Taximde gezen ve geceleri harbiyeden dönenler çok iyi bilirler.. [signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| [Bu mesaj sheref tarafından 18 Ekim 2004 00:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 said: sheref, 18 Ekim 2004 00:08 tarihinde demiş ki: öle değil --Şş lan nie karıştırıyosun bayanın çantasını - Sanane Lan! -- *dan* *dan* *dan* - Aghh Now You are Glorious Sheref -Şş balici genç --evet abijimm 2 milyon versene bali alcam - *dan* *dan* *dan* -- Aghhh Now You are Glorious Lord Sheref edit: ya yannışmıyım?? Taximde gezen ve geceleri harbiyeden dönenler çok iyi bilirler.. bu güzeldi işte hojam :)[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 said: sheref, 18 Ekim 2004 00:08 tarihinde demiş ki: edit: ya yannışmıyım?? Taximde gezen ve geceleri harbiyeden dönenler çok iyi bilirler.. korktum şimdi geceleri harbiyede durulmaz mı??[signature][hline]Server is busy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 durmakta sakınca var pek akıl işi değil malum istanbul hırlısı var hırsızı var tinercisi var.Tehlike açısından bir sürü seçenek var orlarda.[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 İnsanlar kötü şeylerin kendilerinin de başına gelebileceğini düşünmediğinden öyle taşıyorlar çantalarını.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Kimse başına gelmeden önlem almıyor çünkü. Turkish Special Ability bu.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Yoo, bütün dünyada bu böyle bize has birşey değil.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Yok, bir olayı kimse başına gelmeden anlayamaz zaten dediğin gibi de, bir tehdite karşı önlem almama konusunu diyordum ben :)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
togi92 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 bana tatil koyunde oldu. kadın oturuyo plaja cocugu a dio aa cantalarimizi al dio. cocuk aliyo. ben gordum ve orda elimden kurtula miolardi ama cocuga dayak atsaydim ben bile ceza alabilirdim cocuk 9 yasında mı ne. polis yakalasa o cocugu cocuk zorla acitti kolumu dese polis ceza yiyo . boyle bisiler iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Bu kapkaç sayesinde acayip adı olan UzakDoğu sporları da bayağı bir popüler olmuştu bir ara.Bence en iyi çözüm çantayı kaptıysa bırak kol mu önemli çanta mı yani.Kolu da geçtik yere çok sert düştün mü kafan gözün patlar.Nitekim örneklerini ne yazıkki TV haberlerinde gördük.Değmez.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 annem anlatmıştı kendisi küçükken burda(zonguldak) sapık bi herif varmış küçük bir kıza tecevüz etmiş herifi hükümet konağının önüne asıp 1 hafta sallandırmışlar :) mükemmel çözüm işte her derde deva bir ilaç gibi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Yani artık Zonguldakta tecavüz olmuyor değil mi?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Sertlik bazen düzen getirmede işe yariyabilir .[signature][hline]Kingdom Of Celeste RoyalMessanger Sir Cromex Who he commands the past controles the future. Who he controles the Future COnquers the Past... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar