Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Genel ortalamam 1.79

-Dark_Angel-

Öne çıkan mesajlar

ben de 2.01 ile erasmus yapmıştım lan :D

okul bitiyor bu dönem. Çalışmaya başladım ve çalışmayanlara söyleyebilirim ki hem daha fazla gezip, tozup hem de aynı şekilde bilgisayarda filan da takılabiliyorum. Biraz konstantre olun ve çok az da olsa düzene girin yükselir ortalamanız.
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

barbu said:

ben de 2.01 ile erasmus yapmıştım lan :D.

ohaa, reput. ben de türkiye rekorunu elimde bulunduruyorum diye seviniyodum. bizde sınır 2.00 idi bu arada.

vay anasını ya.

Bizde de sinir 2.00 di. Rekor da arkadasımda benim. 2.00 ile gitti sanırım. Gerçi %100 emin değilim.
Sosyal ağlarda paylaş

geçen gün başımdan geçen olayı anlatayım ben de.

genel ortalamam 1.74. otomasyonun ders seçerken bana gösterdiği ortalama 1.9. geçen ders seçerken danışman hoca bunu farkedip sana ders veremiyoruz dedi ortalaman düşük. dönem dersi alamazsam alt dönemden kalan 1 tane dersi almak zorunda kalacaktım. koca dönem 1 ders.

hocam yaparsın bi güzellik sen tamam hesaplayınca 1.74 çıkıyo ama bak otomasyon bana güzellik yapmış 1.9 gösteriyo. ne sen farketmiş ol bunu ne de ben kurcalıyım daha fazla dedim. iyi
bakalım dedi.

bu şekilde 4. dönemi alabildim.
Sosyal ağlarda paylaş

throine said:

günde 3 saatinizi ayırarak EN AZ 3,50 ortalama yapılır hatta 4.00 bile getirilir. En önemlisi öğrenmeyi öğrenin, aptalca sorular sormamayı da öğrenin, liseli kafasıyla üniversitede hayatta kalmaya çalışmayın tamamdır.
Okula da gidin. lol

günde 3 saatimi herhangi bir şeye ayırsam 4 senede dünyanın en iyileri arasına girmezsem adam değilim.
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

aquila said:

bolum disi derslerle bile yaparsin abi 2 ustu.

Türkiye'deki üniversitelerin %80'inde yok bu olay. Şimdi masa tenisinden bile 6 ECTS alma şansım var mesela, böyle yükselir tabii ortalama sdf

ahah
ekonomi ve endüstri dersleri sağolsun, onlar mezun ettiydi beni de.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada cidden not almak zor değilmiş. bu dönem anladım sfds. normaldekinden daha fazla gezdim tozdum, aynı şekilde pc ye zaman ayırdım filan. gene de dersler fena gelmedi son dönem. 2.98 dönem ortalaması yaptım ki 2 dersin finalinden sıçtım da cc geldiler. yoksa daha bile iyi gelirdi.

az konstantre olup çalışın sınavlara. motive edecek bir şey bulun. gerisi gelir. az biraz da zeki olmak gerekebilir tabi. Eğer sınavdan 1 gün önce olmuyorsa arttırın işte.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...