barbu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 ben de 2.01 ile erasmus yapmıştım lan :D okul bitiyor bu dönem. Çalışmaya başladım ve çalışmayanlara söyleyebilirim ki hem daha fazla gezip, tozup hem de aynı şekilde bilgisayarda filan da takılabiliyorum. Biraz konstantre olun ve çok az da olsa düzene girin yükselir ortalamanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Saeros said: benim bile 2.40 filan ya gerçi ben özel üniversitedeyim parayla mezun oluyoruz heralde olum 1.10 diyorum nası mezun oldum yoksa ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 barbu said: ben de 2.01 ile erasmus yapmıştım lan :D. ohaa, reput. ben de türkiye rekorunu elimde bulunduruyorum diye seviniyodum. bizde sınır 2.00 idi bu arada. vay anasını ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 baktım şimdi 2.80 miş çok güzel lan iki seksen. son 1 dönem kaldı. bi önceki üniversitede 0.4 gibi şeyler görmüştüm sdf. itü sis'e geçen yıla kadar alıyordu öğrenci olmasam bile ama şimdi almadı bi ss çakıcaktım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 "roket adam" said: barbu said: ben de 2.01 ile erasmus yapmıştım lan :D. ohaa, reput. ben de türkiye rekorunu elimde bulunduruyorum diye seviniyodum. bizde sınır 2.00 idi bu arada. vay anasını ya. Bizde de sinir 2.00 di. Rekor da arkadasımda benim. 2.00 ile gitti sanırım. Gerçi %100 emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 2.53 lan benim ortalamam şu an, ben paticik beni döver diye bakıyodum olm siz ne tembel çıktınız lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 vay arkadaş ya,benimde 2.22,düşüklükten ölcek.bu dönem mezun olcam,en fazla olabilceği 2.40 a çıkıcak.sanırsam yan bastım. 2.50 bile yapamadım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 biraz caba gosterin lan, ayip ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 2 ortalamaya da aynı diplomayı veriyorlar 3.90 ortalamaya da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 2 altina dusenlere diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 2'nin altındaki bi ortalama bölümü sevmiyosun ya da bölümü okumaya yeteneğin/gayretin yok demek bence. Bi şekilde 2 yapılır çünkü az biraz seviyosan, gayret ediyosan. -çok büyük bi durum olabilir bunlar ayrı, ailevi bi problem olur bişey olur- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 nefret ediyorum okumaktan. bence büyük oranda zaman kaybı üniversite. piyasanın istediği gibi bir robot olmak istiyorsanız okuyun ,dedi liseli komünist roket adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 2.44 gpa vardı inekledim hayvan gibi son dönem 2.81 gpa mezun oldum SDFSDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 bolum disi derslerle bile yaparsin abi 2 ustu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 geçen gün başımdan geçen olayı anlatayım ben de. genel ortalamam 1.74. otomasyonun ders seçerken bana gösterdiği ortalama 1.9. geçen ders seçerken danışman hoca bunu farkedip sana ders veremiyoruz dedi ortalaman düşük. dönem dersi alamazsam alt dönemden kalan 1 tane dersi almak zorunda kalacaktım. koca dönem 1 ders. hocam yaparsın bi güzellik sen tamam hesaplayınca 1.74 çıkıyo ama bak otomasyon bana güzellik yapmış 1.9 gösteriyo. ne sen farketmiş ol bunu ne de ben kurcalıyım daha fazla dedim. iyi bakalım dedi. bu şekilde 4. dönemi alabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 günde 3 saatinizi ayırarak EN AZ 3,50 ortalama yapılır hatta 4.00 bile getirilir. En önemlisi öğrenmeyi öğrenin, aptalca sorular sormamayı da öğrenin, liseli kafasıyla üniversitede hayatta kalmaya çalışmayın tamamdır. Okula da gidin. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 5 yıl boyunca olm günde 2-3 saat çalışsak 3.50 ortalama yaparız önemli olan düzenli çalışmak diye dolandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 5 yıl günde 3 saat çalışarak milyarder olursun lan niye ort kasasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 "roket adam" said: barbu said: ben de 2.01 ile erasmus yapmıştım lan :D. ohaa, reput. ben de türkiye rekorunu elimde bulunduruyorum diye seviniyodum. bizde sınır 2.00 idi bu arada. vay anasını ya. Abi benim bölümde alttan dersi olmayan otomatik olarak erasmus asil adayı oluyordu lisansta ahahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 throine said: günde 3 saatinizi ayırarak EN AZ 3,50 ortalama yapılır hatta 4.00 bile getirilir. En önemlisi öğrenmeyi öğrenin, aptalca sorular sormamayı da öğrenin, liseli kafasıyla üniversitede hayatta kalmaya çalışmayın tamamdır. Okula da gidin. lol günde 3 saatimi herhangi bir şeye ayırsam 4 senede dünyanın en iyileri arasına girmezsem adam değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 aquila said: bolum disi derslerle bile yaparsin abi 2 ustu. Türkiye'deki üniversitelerin %80'inde yok bu olay. Şimdi masa tenisinden bile 6 ECTS alma şansım var mesela, böyle yükselir tabii ortalama sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 günde 3 saatimi patiye ayırmışımdır bir halta da yaramadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 ilk yıl 1.35 di (wow un çıktığı sene) 2.65 ile mezun oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 deadwoll said: aquila said: bolum disi derslerle bile yaparsin abi 2 ustu. Türkiye'deki üniversitelerin %80'inde yok bu olay. Şimdi masa tenisinden bile 6 ECTS alma şansım var mesela, böyle yükselir tabii ortalama sdf ahah ekonomi ve endüstri dersleri sağolsun, onlar mezun ettiydi beni de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 bu arada cidden not almak zor değilmiş. bu dönem anladım sfds. normaldekinden daha fazla gezdim tozdum, aynı şekilde pc ye zaman ayırdım filan. gene de dersler fena gelmedi son dönem. 2.98 dönem ortalaması yaptım ki 2 dersin finalinden sıçtım da cc geldiler. yoksa daha bile iyi gelirdi. az konstantre olup çalışın sınavlara. motive edecek bir şey bulun. gerisi gelir. az biraz da zeki olmak gerekebilir tabi. Eğer sınavdan 1 gün önce olmuyorsa arttırın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar