Killer Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 barış gelini dramı olmaz umarım. haber okumuyo bunlar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 akşam kadın çıktı 5n1 k ya. cüneyt sordu ' napıcaksınız eylemde? ama göstermeyin anlatın sadece ' diye koptum resmen ahahahhah . kadın da 'korkmanıza gerek yok' dedi bir de ' türk kadınlarının katılımını da bekliyoruz ' dedi . cüneyt ' o biraz zor ' dedi. ayy biri videosunu bulsun ben anlatınca komik olmadı sddfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 türkiye dekilerde oraya gitsin? trollface.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Novichok said: o örgütü genişletirler Ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 copry said: ayy biri videosunu bulsun ben anlatınca komik olmadı sddfd ahaha adam kendinde tatbik edip sonuca varmış. asfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Viktor said: o iyi gene http://fotogaleri.haberler.com/galeri-resimleri/21/bulent-ersoy-un-yeni-imaji-sasirtti_72010_b.jpg KRAUZER-SAMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA DSFASDAFASDFAÜDAD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 sanki bir ara televizyonda polislerce sürüklenen üstsüz kadın gördüm yan gözle ama emin değilim. yapıldı mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 yapıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 gelecekleri varsa görecekleri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Bunu gördüler mi acaba? Son haliymiş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 lan saniye surmemiş paket etmeleri ha sesini duyurdularmı allahını yaptılar gazete tv full onları konuştu peki onlardan sonra çıkan şeriatçı takımı niye almadılar içeri ya gene diycemde allah belalarını versin aha bu lafıda imza yapacam bu gidişle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 geldikleri gibi gitmişler işallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar