tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 adam müthiş http://www.youtube.com/watch?v=CWzpGlvwJ7A
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 ben kanalda geçiodum. telefonla gonuşuodum. bu nalet olası ganalı etrafını çerçeve yapmamışlar. ben düştüm iyi kötü kurtuldum. amma, çoluğumuz var, çolçuğumuz var, çocuğumuz var. buraya, buraya; bizim bir sürü insanların çocuğu var. buraya düşse n'olur? amma akşam, amma gündüz şurdan geçerkene bi korkuluk olmaz mı? olmuyo işte bak gördünüz gibi bıyır. ben düştüm çocuklarımız düşmesin. bak şurdan geçiyodum; kurbağaların üstüne düştüm kurbağa VAKH dedi! düştüm amma çıkaramıom; pisleti, düldülü çıkaramıom *goyim. beni sen mi iteledin ne yaptın bilmiorum işte. yeter artık **goyim çek ** çek ** yalnız bak, baş sayfada istiyom anam avradım olsun kan davası çıkar..
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 abi bu adamin cocugu yoktur insallah ya off :(
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Bisiklete sarhos binmek,ayagina tas baglayip kopruden asaa atlamak gibidir ya : S
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 İxir paketi almışın kardeş hayırlı olsun
Öne çıkan mesajlar