Pyro Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 dert etme phage benim de her sabah ke$ gibi oluyor göz altlarım :-p[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 said: Korax, 17 Ekim 2004 17:48 tarihinde demiş ki: Acaba 60 yada 70'e geldiğimizde halen paticik olacakmı ve buraya elimiz kolumuz kireçlenmiş bi şekilde yazmaya çalışıcakmıyız :D eheh ıyı olur mesajlardan 10'undan 9'u Doktora gıttım Kıreclenme var Amelıyat olucam Yaslandım olur :) =)[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. . Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: mostar köprüsü mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 said: Natural_Jedi, 17 Ekim 2004 15:27 tarihinde demiş ki: said: Norton_Antor, 17 Ekim 2004 15:22 tarihinde demiş ki: üstelik dinlediğim en yeni şey 12 senelik.şimdiden yaşlandım mı ben ne ya? megadeth? o hariç:)[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... son projem:yemek yerken ağzından ses çıkaranları öldürme derneği progresifim progresifsin progresif :rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 ya oaly çağını reddetmek büyümüş de küçülmüş olmak falan değil.etrafımdaki insanların çok salak ve yaşlarına uygunsuz davrandıklarını düşünüyorum.ya lise son a gelmiş adamalr soyunma odasında hadi x'e dalalım diye oyun oynuyorlar ya.ki bu adamlar benden 1 yaş büyükler(hazırlık okuma olayı).bir de herkes öğle teneffüslerinde yemekhaneye koşuyor top sahası kapacaz diye bi taraflarını yırtıyorlar.ya etrafımdaki insanlar çok komik gelmeye başladı bana.uzaktan bakıp gülüyorum artık o kadar. bu arada sabahlık giymeyi herkese tavsiye ederim.pijama altı ve t-shirt le çok cool oluyor:)[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... son projem:yemek yerken ağzından ses çıkaranları öldürme derneği progresifim progresifsin progresif :rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 kısa ama net bir cewap wereyim ewet herkes gibi sende yaşlanıyorsun (:[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 kendini çok king görme sendromu. lise son'a gelen adamlar naapsın? oturup sınıfta derin devlet meseleleri tartışmıcaklar heralde. Gerektiği yerde onlarda olgun davranır.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 büyüdüm diyorsun ama daha olgunlukla farklı zevkler arasında ki ayrımı yapamıyorsun? FRP oynamak, müzik dinlemek, kitap okumak senin veya benim zevkim olabilir. Ama futbol oynamak yada sınıfta karambol yapmak, arkadaşlara dalaşmak gibi şeylerde başka insanların zevkidir. Doğru veya yanlış bunu tartışmak bir yere varmaz ama frp oynayan birine aha bu satanist demekten daha farklı bir yargı değil futbol oynamak için koşan birine çocuk demeki.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 said: Norton_Antor, 17 Ekim 2004 15:22 tarihinde demiş ki: 95 doğumluların ilkokul 3'e gitmesi bana acayip garip geliyor. said: 4 e gidiyorlar 3 e degil :D [signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 17 Ekim 2004 19:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… zgrw Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 said: Korax, 17 Ekim 2004 17:48 tarihinde demiş ki: Acaba 60 yada 70'e geldiğimizde halen paticik olacakmı ve buraya elimiz kolumuz kireçlenmiş bi şekilde yazmaya çalışıcakmıyız :D pati olmasada benim bir klavyenin başında bişiler yazacağım kesin :)[signature][hline]Biri Aşık Olmuş : ) Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 04 october 2004 20:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Natural Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 said: Holyman, 17 Ekim 2004 19:39 tarihinde demiş ki: kendini çok king görme sendromu. lise son'a gelen adamlar naapsın? oturup sınıfta derin devlet meseleleri tartışmıcaklar heralde. Gerektiği yerde onlarda olgun davranır. bizim sınıfta hergün memleketi kurtarioruz :D[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sheref Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 ben napayım 21 bitiyo bazen 16 gibi hissetsemde bazen 40 gibi hissediyorum kendimi :([signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sheref Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 üstelik 2 haftadır Billy Joel ve Frank Sinatra Dinliyorum :) i want to wake up in the city that never sleeps to find i'm king of the hill, top of the heap these little town blues are melting away....[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 yaşlanmak ne güzel ölüme adım adım daha da yaklaşıosun heh ölünce nolucaz biz ya bak şimdi nerden nereye ?!?![signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 bazen çevrendekilerin çocuksu davranışları insanı daha depresif daha utangaç ve daha az konuşan biri olmaya yönlendirebilir...ama yaşlanmakla alakası yok..."kedidir kedi" deyiniz geçer :D[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 said: DiaBoLiC, 17 Ekim 2004 23:51 tarihinde demiş ki: bazen çevrendekilerin çocuksu davranışları insanı daha depresif daha utangaç ve daha az konuşan biri olmaya yönlendirebilir...ama yaşlanmakla alakası yok..."kedidir kedi" deyiniz geçer :D :D[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Prawler Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 la daha yaşınız kaç başınız kaç kendinize gelin la 40 yaşındaki adam balkondna atlasın o zaman[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 said: Prawler, 17 Ekim 2004 23:55 tarihinde demiş ki: 40 yaşındaki adam balkondna atlasın o zaman zuahhaha işte buna harbiden koptum muah :D:D:D:D[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sheref Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Kendini yaşlanmış hissettiğin zamanlarda buraya tıkla ve biraz kendine gel..[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 said: sheref, 17 Ekim 2004 23:59 tarihinde demiş ki: Kendini yaşlanmış hissettiğin zamanlarda buraya tıkla ve biraz kendine gel.. :)[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… LethE Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 norton bakma öyle beyaz tele.. bendede cıkıyo arada. (sinir stress vs vs). 12 senelik grup dinliyorum diosan (ki kim dinlemiyor eskileri..) herhalde beğendiğin için dinliysundur :D. boşveer. yaşlandığını anladığın zaman genelde "yaşıtların" arasında sıkılma , bıkma ve onların yaptıkları hakkında onaylamaz düşünmeye başlıyorsun. (bende böyle oluyo gibin.. bakkıyorum okuldakilere. yaptıkları itici fln geliyo. çkıp yeni ortam arıyosun...)[signature][hline]The man in black he waits , Behind this last task Its full of pain , To sacrifice the only son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Head Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 sabahlık ne ya[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 ben naapayım şimdi direk huzurevine yerleşeyim şimdidden ı zaman[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Head Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 94 yılında tombala oynadığımı hatırlıyorum[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Bu yeni gelen hükümet aceba tütün fiyatlarını yüksek mi tutecek alcaek mi?[signature][hline]Zed, 07 Haziran 2004 18:17 tarihinde demiş ki: eheh will smith'in olması iyice izlenmez kılar filmi sanırım. adamı ne zaman görsem böyle yavşak yavşak "welcome to miami miami!" deyişi geliyo gözümün önüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… geffen Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Afedersin ama sen daha bebesin.. 16 yaş ne ergenliğe yeni giriyorsun..[signature][hline]Grandmaster Lipcare Kalhiae..[/i] ''büyük dağları ben yarattım.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 2.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 said: Korax, 17 Ekim 2004 17:48 tarihinde demiş ki: Acaba 60 yada 70'e geldiğimizde halen paticik olacakmı ve buraya elimiz kolumuz kireçlenmiş bi şekilde yazmaya çalışıcakmıyız :D pati olmasada benim bir klavyenin başında bişiler yazacağım kesin :)[signature][hline]Biri Aşık Olmuş : ) Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 04 october 2004 20:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 said: Holyman, 17 Ekim 2004 19:39 tarihinde demiş ki: kendini çok king görme sendromu. lise son'a gelen adamlar naapsın? oturup sınıfta derin devlet meseleleri tartışmıcaklar heralde. Gerektiği yerde onlarda olgun davranır. bizim sınıfta hergün memleketi kurtarioruz :D[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 ben napayım 21 bitiyo bazen 16 gibi hissetsemde bazen 40 gibi hissediyorum kendimi :([signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 üstelik 2 haftadır Billy Joel ve Frank Sinatra Dinliyorum :) i want to wake up in the city that never sleeps to find i'm king of the hill, top of the heap these little town blues are melting away....[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 yaşlanmak ne güzel ölüme adım adım daha da yaklaşıosun heh ölünce nolucaz biz ya bak şimdi nerden nereye ?!?![signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 bazen çevrendekilerin çocuksu davranışları insanı daha depresif daha utangaç ve daha az konuşan biri olmaya yönlendirebilir...ama yaşlanmakla alakası yok..."kedidir kedi" deyiniz geçer :D[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 said: DiaBoLiC, 17 Ekim 2004 23:51 tarihinde demiş ki: bazen çevrendekilerin çocuksu davranışları insanı daha depresif daha utangaç ve daha az konuşan biri olmaya yönlendirebilir...ama yaşlanmakla alakası yok..."kedidir kedi" deyiniz geçer :D :D[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 la daha yaşınız kaç başınız kaç kendinize gelin la 40 yaşındaki adam balkondna atlasın o zaman[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 said: Prawler, 17 Ekim 2004 23:55 tarihinde demiş ki: 40 yaşındaki adam balkondna atlasın o zaman zuahhaha işte buna harbiden koptum muah :D:D:D:D[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Kendini yaşlanmış hissettiğin zamanlarda buraya tıkla ve biraz kendine gel..[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 said: sheref, 17 Ekim 2004 23:59 tarihinde demiş ki: Kendini yaşlanmış hissettiğin zamanlarda buraya tıkla ve biraz kendine gel.. :)[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 norton bakma öyle beyaz tele.. bendede cıkıyo arada. (sinir stress vs vs). 12 senelik grup dinliyorum diosan (ki kim dinlemiyor eskileri..) herhalde beğendiğin için dinliysundur :D. boşveer. yaşlandığını anladığın zaman genelde "yaşıtların" arasında sıkılma , bıkma ve onların yaptıkları hakkında onaylamaz düşünmeye başlıyorsun. (bende böyle oluyo gibin.. bakkıyorum okuldakilere. yaptıkları itici fln geliyo. çkıp yeni ortam arıyosun...)[signature][hline]The man in black he waits , Behind this last task Its full of pain , To sacrifice the only son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 sabahlık ne ya[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 ben naapayım şimdi direk huzurevine yerleşeyim şimdidden ı zaman[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 94 yılında tombala oynadığımı hatırlıyorum[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Bu yeni gelen hükümet aceba tütün fiyatlarını yüksek mi tutecek alcaek mi?[signature][hline]Zed, 07 Haziran 2004 18:17 tarihinde demiş ki: eheh will smith'in olması iyice izlenmez kılar filmi sanırım. adamı ne zaman görsem böyle yavşak yavşak "welcome to miami miami!" deyişi geliyo gözümün önüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Afedersin ama sen daha bebesin.. 16 yaş ne ergenliğe yeni giriyorsun..[signature][hline]Grandmaster Lipcare Kalhiae..[/i] ''büyük dağları ben yarattım.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar