wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Benim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 benim arabam, sevgilim ve yuksek lisansim yok. hatta daha lisansim bile yok. hangimiz kaybeden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Bende vardı kaybettim benim kaybeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 ne arabam ne sevgilim ne yüksek lisansim nede ailem var. kaybeden varsa bi benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 çok fakirim , tipim yok , hiç kız arkadaşım olmadı lakin 9 sene önce liseye giderken kızın birine yaklaşık 50 cm yaklaşabildim. 0.7 uç verdim kıza.Çok gururlandım o vakit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Abi para pul bi yana tip varsa yalnız kalmazsın.Tip servettir resmen.En güzel kızlar beni tipim sayesinde sevdi.Bende bağlanamıyorum birine mesela ama dert etmiyorum.Belki aşk anlamında yalnızım ama bu yolu ben tercih ettim.Anlık yaşamla daha mutluyum.Kafam rahat enazından.Ek olarak sıkma canını bulursun illa ki birini er ya da geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 yanlızlık erdemdir diyen çıkmadı mı tüh size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 DoubleW said: En güzel kızlar beni tipim sayesinde sevdi. Helal başkan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Sırf yalnız olduğunuzdan veya sevgili olsun diye sevgili yaparsanız hiç öyle düşündüğünüz gibi mutlu olmazsınız bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteMocha Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 "nefes alsın yeter" felsefesi güdenler hiç yalnız kalmıo anladığım kadarıyla ama illa güzel olsun diye ısrar edenler de böyle yalnızlıktan kusuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 senko said: o filmdekiler de nası kaybedense bi türlü anlayamadıydım. para bok gibi hala kaybedenler... Apttalıklarından kaybediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 yalnizlik benim göbek adim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar