Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yalnızlıktan kusacağım !

kavurma

Öne çıkan mesajlar

kavurma said:

Ben mi kapattım kendimi kadınlara yoksa onların istediği türden bir erkek değil miyim bunu sorgular oldum.

Belki de çelimsiz vücudum engeldir onların 'hayallerindeki erkek' olmama.

Anlattıklarına göre burda tek engelin çelimsiz vücut olarak söylemişsin.
Şu var; bi kadın sadece vücudu çelimsiz diye ilişkiye başlamayacaksa, sadece dış görünüşünden oluşturdugu o ''hayallerindeki erkek'' kavramıyla hareket edip bi ilişkiye başlıcaksa, işte kendine sosyal,kültürel vs vs anlamda bişey katmayacak ya da ne biliyim güzel mehebbet edebilip (ki muhabbetin de kötü durmuyor gayet) iyi vakit geçiremeyecegi bi adamla birlikte oluyorsa gerizekalıdır zaten o kadın.

Sen kendini kapatmışsın bence ^^
Sosyal ağlarda paylaş

Law said:

kavurma said:

İşim var, arabam var, param var,

Bir kadının isteyeceği her şeye sahipsin.

cok ama cok dogru. yanlis diyende tatava. hatta soyle tatava, daha once onlara sahip birine sahip olduklari icin kanip sonra kazik yemistir. o yuzden "insan olsun karakterli olsun" dusubce yapisina donus yapmistir.

Yalansa yalan desinler.
Sosyal ağlarda paylaş

öyle kızlar yok demiyoruz zaten

1.öyle kızlarla işiniz ne?
2.bütün kızlar öyle değil.

bütün kızlar öyle abi diyen adamın ya hayatına yeterince kız girmemiştir ya da hayatına hiç kız girmemiştir ve kendini avutuyordur yarın öbürgün işim arabam param olunca olcak evet olcak diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok aslinda hayatimin bi cok evresinde bi cok sehir ve farkli insanda gordum ordan biliyorum. erkeklere asla diyen birinin ertesi hafta villasi arabasi olan birine direk yavsamasi. En basit ornek sanirim.

Daha uni mezunu , 2k ustu maasi olan, ailesi zengin tipte adamlara hoplaya ziplaya giden tonla insan sayarim.

Ve kendimi avuttugum su saatten sonra harbiden evlenilecek insan aradigim icin her onume gelene yavsamiyorum. gec olsun ama bekledigime degsin istiyorum. ne kadar iyi niteliklere sahip oldugumu zaten biliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

0ne said:

cok ama cok dogru. yanlis diyende tatava. hatta soyle tatava, daha once onlara sahip birine sahip olduklari icin kanip sonra kazik yemistir. o yuzden "insan olsun karakterli olsun" dusubce yapisina donus yapmistir.

Yalansa yalan desinler.

kismen dogru.

copry said:

öyle kızlar yok demiyoruz zaten

1.öyle kızlarla işiniz ne?
2.bütün kızlar öyle değil.

bütün kızlar öyle abi diyen adamın ya hayatına yeterince kız girmemiştir ya da hayatına hiç kız girmemiştir ve kendini avutuyordur yarın öbürgün işim arabam param olunca olcak evet olcak diye.

1. karpuz degil ki anlayalim, napalim denk geliyo iste bi sekilde :)

2. artik kizlarin neredeyse tamami 'oyle' oldu, yani artik sizler gibi, 1-2 okuyan, bilen, gunceli takip eden, nezaketi; pahali bi restoranda konteslik taklidi yapmak saymayan kizlarin nesli az. olanlar da zaten kapili kanimca :)

o yuzden ikinizin de hakli oldugu noktalar mevcut. Insan goreceli bi kavram oldugu icin genellemeler cok yanlis olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu facebook geyiğini bu başlığa yazmadan edemeyeceğim.

‎57 yaşındaki Ali Ağaoğlu'nun 20 yaşında sevgilisi var.
72 yaşındaki Halis Toprağın 18 yaşında karısı var.
63 yaşındaki Aziz Yıldırım'ın yeni karısı 24 yaşında.
75 yaşındaki Aydın Doğan'ın sevgilisi 26 yaşında.

"Benim sevgilim niye yok?" diye üzülmeyin.. Her şey para değil. Bunun tek sebebi olabilir. Sizin sevgiliniz henüz dünyaya gelmemiştir... :D :D
Sosyal ağlarda paylaş

0ne said:

Yok aslinda hayatimin bi cok evresinde bi cok sehir ve farkli insanda gordum ordan biliyorum. erkeklere asla diyen birinin ertesi hafta villasi arabasi olan birine direk yavsamasi. En basit ornek sanirim.

Daha uni mezunu , 2k ustu maasi olan, ailesi zengin tipte adamlara hoplaya ziplaya giden tonla insan sayarim.

Ve kendimi avuttugum su saatten sonra harbiden evlenilecek insan aradigim icin her onume gelene yavsamiyorum. gec olsun ama bekledigime degsin istiyorum. ne kadar iyi niteliklere sahip oldugumu zaten biliyorum.

bekleyin daha çok beklersiniz sdfs

evlilikte erkeğin maddi gücü önemli.artık işler birazda aşkın dışında gelişiyor.zaten aşkın ömrü için 3-5 ay demiyorlar mı ya haha.

eğitim iş güç düzen vesaire yoksa güzellik veya aşk bi yere kadar.kim sefil bi evlilik yaşamak cocuklarını zor büyütmek ister

erkek olarak düşününce bile sırf güzel ve seviyorum diye gidip işsiz güçsüz hedefsiz bi kızla evlenmem misal

bu arada sadece evlenilcek kişiyi arayıp diğer ilişkilere kapı kapamak = hiç evlenemek olur herhalde
Sosyal ağlarda paylaş

Yok kastettigim tam olarak oyle degil.

Yani iki kisi dusun. biri sadece sevgilim olsun camurdan olsun bide nefes alsi yeter seklinde dusunuyo ki isyerimde 1-2 ornegi mevcut.

Digeri ileriye donuk plan yapiyo akli basinda dusunup konusuyo.

Benim aradigim 2 numara mesela. 1 ler anca pic kesimle gezer tozar sonra bakar eclilik cagi geliyo 2 ye donusmeye baslarlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Phyxinsevgilisi said:

Ahah genellemeler.

Çünkü; işi, arabası ve parası olsun yeter, gerizekalı olabilir. Dimi.

Bana genelleme yapma diyorsun kendinde mantık dışına çıkıyorsun, paran araban ve gelirin iyise, kadın için cazibe noktasısın.

Tek kıstas elbette bu değil ama yolu yarıdanda fazlasını kat etmişsindir.
Sosyal ağlarda paylaş

Yaşın 27 üstüyse işin zor biraz. Çok nadir çıkıyor istediğin kafada insanlar. Bir de arkadaş çevrendeki evlilerle aranı sıkı tut. Evli insanların arkadaş ortamları da yüksek yüzdede aklı başında insanlardan oluşuyor. O toplaşkalarda istediğin tarzda biriyle tanışman olası.

Bir de senko, sabah sabah cmd açtırdın bana... :D
Sosyal ağlarda paylaş

Dün geceden çıkardığım tek sonuç kendimi kapatmış olmam. İlk defa karşılaştığım bayanlara karşı mesafem alabildiğine uzak ve soğuk. Ancak ikinci ve üçüncü görüşmelerde buz dağları bir anda eriyiveriyor ve hiç kasmıyorum kendimi. İlk intiba dedikleri olaydan dolayı karşımdaki bayanlara özümdeki beni değil de insanlara soğuk bir adam sunuyorum. İkinci ve sonrasında ise tam tersi bir davranış biçimiyle karşılarına çıktığımda iş işten geçmiş oluyor, sanırım sorun bu.
Law'a katılıyorum tamamı olmasa da erkeklere para ve araba için yaklaşan bayanlar var. Kendini açık ve net belli ediyor zaten bu tür bayanlar, eve bırakır mısın, param yok o yüzden içemiyorum tarzında saçma sapan replikler. Böylelerini düdüklemek içimi rahatlatıyor, vaktini satın aldıklarım bunlar. 2 kadeh votka ve 20 liralık benzin parasına bedel vücutlarına acıyorum, satılmış ruhlarıyla içinde bulundukları vücutları hak etmiyorlar.

Forever alone ve forever love'ın arasında bir yerlerde takılıp kalmışım, umarım labirentin sonunu gösterecek birini bulur ve öyle ölürüm.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...