Bone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Viktor said: God emperor gelir dunyayi birlestirir ise great crusade icin silahlanirim anca bu saatten sonra http://i.imgur.com/SWbFE.jpg Dead to the False Emperor! http://i.imgur.com/v8kle.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 op is mal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 fede said: vermem NAZ YAPMA LEM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 yaptırmazlar zaten, zorla verdirirler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Odun diyen arkadas,bazilari gibi sa gelip saman gitmiyorum en azindan,gercekcilik odunluk olmus gunumuzde,suriye yuZunden,ot yuzunden,bo. Yuzunden Sonucta devlet sana git suraya teslim ol dediginde ve teslim olmadiginda basina neler gelebilir biliyormusun? Turk devlet geleneginde vatana ohanet ne anlama gelir farkindamisin? Canakkale savaslarini alman bir general yonetti gitmemezlik yaptilarmi?veya yemende o kadar asker bosunami sehit oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 artik tarz degistir sen de. bu biraz baydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Marty said: artik tarz degistir sen de. bu biraz baydi Ne dememi istiyorsun? Bende savaslarin olmadigi kavgalarin yasanmadigi sokaklar gormek istiyorum,ama insan dogasi bunu gerekktiriyor,bir kadin yuzunden truva gitsin en azindan bir kadin ugruna mesela,ama su andaki yunanistanin ayrani yokken icmeye atla tel orgu cekmeye gidiyor sinira,boyle bir ortamda ne dememi bekliyorsun,hukumetlerin altindan kalkmadigi amerika daha senin lozanini tanimiyor,yarin deseki sevr gecerli buyrun ben savasmak istemiyorum demezsiniz hepiniz onuda biliyorum benim cozmeye calistigim su; hangi savas hakli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 oturdugum yerden roket sıstemlerını kontrol edıp kill kasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Hmmm sava;in boyutuna bakar devletin menfaatleri icinse vermem tabiki toprak ise düşünebilirim. Komşulara sırt dönmüş bir türkiyede ne kadar hayatta kalır soru işaretidir.Bknz tarih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 /sabah sendromu edıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Nako said: Laorx said: http://www.youtube.com/watch?v=u557U70KlnM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 saplashaman said: veya yemende o kadar asker bosunami sehit oldu? evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Yemeni bilmiyorum ama çanakkalede düşmanı oyalamak için silahsız taarruz hikayeleri anlatılır. Nereden nereye 100 yılda. Militarist değilim, savaşa da karşıyım ama yine bir nefsi müdafaa savaşı yaşanırsa durum bambaşka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 fede said: saplashaman said: veya yemende o kadar asker bosunami sehit oldu? evet Saçma bir inat uğruna mukaddes yerlerden çekilmeyiz denilip orda binlerce koçyiğit ziyan edildi. Hem de daha savaşamadan açlık, susuzluk, hastalıktan ve Arap hainlerinin saldırı&sabotajlarından! Mustafa Kemal orda da olacağı sezmiş ve geri çekilip savunma hattı kuralım dese de inatla askerimiz oralarda tutulmuş ve ziyan edilmiştir ve evet Yemen'de Hicaz'da o kadar askerimiz boşuna şehit oldu, yazık edildi vatan evlatları! Haa biz o halife-cihat tanımaz Arapların atalarına böyle saygı duyarken, onlar aynı günlerde bizim askerlerimizin karınlarını deşiyordu belki varsa altınını yutarak saklamıştır diye! Din için Arap için kılımı kıpırdatmam, ancak ülke toprağıma saldırı olursa karşı dururum, Suriyesi İranı toptan yansın isterse baane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 çıkış sebebine ve benim hayatımı ne kadar etkileyeceğine bağlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 vermem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 vatanı savunmaya varım ama biz saldıracaksak ancak şu silahı vermeleri lazım ki orduya katılayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 valla bende dini milli ve yayılmacı politika harici savaşmam arkadaş,o kadar yani,ama işte zevkimize kalsa ordu asker bulamaz v.s v.s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mouse Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 holde ateş var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 sonunda yağma ganimet toprak ve köle varsa varim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 savaş çıkarsa bizim teciller yalan oluyor. dursun durduğu yerde çıkmasın 3 sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 "Tatar Ramazan" said: Din için Arap için kılımı kıpırdatmam, ancak ülke toprağıma saldırı olursa karşı dururum, Suriyesi İranı toptan yansın isterse baane... Siyasiler için bahane çok. Bu kadar at gözlüklünün olduğu bir ülkede biz başlatmadık diyip basit bir bahaneyle savaş başlatmakta mümkün. Açıkçası sadece akplisi değil chplisi ve mhpliside bu at gözlüklülere dahil. AKP'den önce çokta farklı değildik. AKP ile işler biraz daha tehlikeli hal aldı sadece. Soru zor işin içinde aileler var korunması gereken umarım öyle bişey olmaz. Olursa tanıdığım insanlar dışında geriye kalan tüm inanç ideoloji fikirler şahıslar devlet hükümet ülke umrumda olmaz. Cemaatçiler toplansın gitsin savaşa onlar seviyorlar bu işleri; http://i353.photobucket.com/albums/r379/UpNorth88/islam.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Valla kolumdan tutukları gibi askere alıcaklarından pek seçme şansım olduğunu zannetmiyorum haa bana kalsa oturup anime izlerim tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 saplashaman said: valla bende dini milli ve yayılmacı politika harici savaşmam arkadaş e geriye ne kaldı ki zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Plaka Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Friendly fire kapali olursa giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar