hakliyim Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 yusuf turanlı dediğiniz adamda gs kongre üyesi,bi garip değişik ilişkileri olan bi adam ben fb yöneticisi olsam,i akına ŞİKE parasını GS kongre üyesi ile yollamam doğru düzgün kanıt yok hep afaki konuşuyoruz ben fm'ye dönüyorum,onda bari böyle pis ilişkiler yok sizede önerim şikeye fln değil hafta sonu oynanacak maçlara kafa yormanız,sahada yenemeyince böyle kulvarlardan saldırıyoruz abi diyorsanız o ayrı tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Absolut Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Çocukla çccuk olma yat uyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Bu arada şimdi dikkatimi çekti, raporda en alt paragrafta dipte de şöyle bir not var: rapor said: ilk raporda ilgililerin iddiada yer alan somut vakıalar hakkındaki açıklamaları ve bu açıklamaları destekleyen delillerine hiç bir şekilde ulaşılamamıştır. Daha önce yukarıdakiler belirsizdi de, bu cümle sakat, eski iddianameyi yalanlıyor direkt olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… hakliyim Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Rewendor said: hakliyim said: Rewendor said: Llama said: araması nı bil o halde http://www.sabah.com.tr/SabahSpor/Futbol/2011/12/10/akin-sike-parasini-poset-icinde-aldi bu da var da, araba bagajında para saçılmış bi foto vardı esas, benim kastım oydu, o daha güzel olur. bunda para gözükmüyor çıkarıp araba bagajında para fotosunu bulmalısın bence var demekle olmuyor,kesin kesin kanıtlarla konuşuyordun biraz önce,şimdi noldu ? bok at izi kalsın. Yahu ne kadar yüzsüz, ne kadar utanmaz bir adamsın? Emniyet'in açıklaması, M.A.A. açıklaması, N.Özdemir'in açıklaması ve isyanı, UEFA'nın açıklaması ve hatta kararı? Eee? Bunlar ne oldu? Bir tane fotoya takıldın di mi? O fotoyud a bulacam, yarım saat önce yatacaktım sabahın köründe kalkmam gerekiyor, sırf şu yüzsüzlüğünden dolayı oturup eski topiclere mi bakıcam? Sor burada istediğine söylesin. Hayır bir de bok at izi kalsın diyor utanmadan, 10 tane şey saydık, azizin savunmasından diğer açıklamalara kadar. bütün buy dediklerine öncedende kendimce cevp verdim 1. rapor gizlilik kararı henüz kalkmamışken hazırlandı.senin ayndınların şike itirafı dediğin o 25 saniyelik vidyo ztn o raporun bi kısmının okunmasından ibaret,ki aydınlar şike var dese nası bi hükme varmam gerekiyor anlamadım,sırf aydınlar var dedi diye şike olmayacağı gibi aydınlar yarın çıkıp şike yoktu dese fenerbahce aklanamaz,herşeyin bi yolu yordamı var mahkemede delille kanıtla sabitlenmesi gerekir bu suçun. Emniyet 19 maçta şike var dedi,delili var dedi,o 19 maçtan bi tanesinde oynayan topçu yok ortada,bi tane adam akıllı delil ben bilmiyrum.ayrıca emniyet aynı açıklamda sahte ehliyet tehlikesine fln değiniyordu yanlış hatırlamıyorsam,istersen onuda tartışalım. evrakta sahtecilikte büyük suç çünkü başbakan şike var dedimi yahu ? şike varsa kurumla kişiyi ayıralım dedi,teçır fln dedi,ama çıkıp fener şike yapmış dediğini hatırlamıyorum,keza dese bile fenerin şike yapıp yapmadığını başbakan belirlemiyor. cantadaki paraların fotosunu ben şahsen görmedim , varsa sende koysana bi görelim lütfen?cidden görmedim çünkü,ha çantada para olsa bile neyin kanıtı onuda tartısırım ama neyse.gormediğim foto üzerinden yorum yapmanın gereği yok. ama devam edim uefanın hangi kararı fenerin şike yaptığını tasdikliyor ? CL'ye feneri uefa almadı değil TFF yollamadı,bunu bilmeyen sağır sultan kaldı. bu ortaya cıktığında istifa etti M aydınlar,hala maydınların acıklaması diyorsun Nözdemir cıkıp evet şike yapıldı mı dedi? bunların üzerinde çok durmuyorum cunku sen söylenen bazı şeyleri kendince yorumlayıp "bazı" lara fln dayanıp "ahanda şike" diye yaftayı yapıştırıyorsun fotoya o kadar taktım cunku varolmayan birşeyi var gibi göstermeye calısıyor,bilerek yahut bilmeyerek yanlış bilgi veriyor(un-kibarcası :sallıyorsun) 10 tane değişl 20 tane şey say istesen farketmez,önce rasyonel birşekilde kendini ifade etmeyi denesen ? sırf senin seviyene inmeyip mantıklı bir şekilde kendimi anlatmaya calıstım diye ne utanmazlıgım ne yüzsüzlüğüm kaldı, senin şu tavrın adeta terbiyesizlik. benim yüzümden uykusuz kalmanı istemem,ama yarın öbür gün o fotoyu bulursan bizle paylaş lütfen,yok bulamasanda dert etme,anlayan neyin ne oldugunu anlamıstır zaten. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Absolut Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 CAStan neden vazgeçtiler o ilginç. Yani hakkınızın yendigini düşünüyorsanız hakkınızı ararsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 UEFA net şekilde tavrını ortaya koydu, TFF zaten yollamayın kararını reddetmişti. Aksi durumda zaten dava CAS'tan UEFA'ya değil TFF'ye açılırdı. Eski rapor, Aydınlar vb direkt olarak bu sözleri söyledi Aydınlar'ın istifa sebebini yanlış biliyorsun tekrar bak. N. Özdemir ise "şike yapan düşsün" kuralnıın değişmesi için elinden geleni yaptı. e madem şike yapmadın nedne kuralı değiştirmeye çalışıyorsun? Aziz'in savunması ortada. Fotoğrafın da tam aynısı olmasa da paralı torbalı fotoyu koydum işte. Ha "o paranın oraya gittiği ne malum" diyebilirsin, ama aynı ifadeyi benim söylediğim fotoyu koysam ona da diyecektin zaten. Al bak ikinci verdiğim linkteki fotolara, abso da koydu aynı fotoyu, parası da torbası da gözüküyo, aynı olaydı zaten benim söylediğimle. sadece torbanın pozisyonu farklı. * * * Neyse, konuya dönersek; Mehmet Baransı bu yeni etik kurulu raporunda FB'nin 3 maçta şike 1 maçta teşvikten, trabzonsporun ise teşvikten suçlu bulunduğunu iddia etmiş. Baransu pek güvenilir bir kaynak değil, ne kadar yalan dolan haber yaptığı ortada zaten. Ama bu şike davasında pek çok şeyi önceden duyurmuştu hakikaten. Bu da doğru mu değil mi bilmiyorum da haber vereyim dedim. Açıklanınca görürüz zaten. https://twitter.com/#!/mehmetbaransu/status/195621573292597249 said: mehmetbaransu @mehmetbaransu Follow etik kurulu bugünkü raporla, fenerbahçenin 4 maçında şike-teşvik, Trabzonun bir maçında şike raporu verdi. Şimdi bu raporu göndermez iseler mehmetbaransu @mehmetbaransu Fenerbahçe: Fenerbahçe-B.Belediyi şike, Büyükşehir-Trabzon teşvik, Gençelerbirliği-Fener Şike, Eskişehir-fener şike. rabzonspor: Şüpheli olarak Sivas-Fenerbahçe maçı teşvik.... Şimdi yeni bilgiler ve gelişmeler, rapor demiröreni zor durumda bırakacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Absolut Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Baransudan nefret ediyorum ama adamların içeriden iyi bilgi sızdırma kaynakları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Ayrıca Baransu'nun iddiasına göre Aziz değil Şekip ve kurmaylar yapmış şikeyi, işin azize kadar uzandığına dair bir kanıt yokmuş, "kanaat getirilemeyen" kişi aziz anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Absolut Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 oSURURKEN BİLE aZİZDEN İZİN ALAN YALAKALARDAN BAHSEDİLİYOR. (pardon caps) Şike yaptılarsa yapacakken mi izin almamışlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Yar saçların lüle lüle... Özlemişsinizdir reyizi =) http://www.youtube.com/watch?v=ykqgbuyKQgE O değil 9 aydır FBTV'de damar şarkılar ile bantları dönen Aziz Başgan da taca atılmış. Geç bir reaksiyon ama zararın neresinden dönerseniz kardır. =) CAS davası ve Aziz Yıldırımı ölümüne sahiplenmek şikeden beter etti Feneri net. Yırtacağı varsa da kaçtı o tren. (: said: 26 Nisan 2012 Perşembe günü Fenerbahçe Sportif A.Ş tarafından Kamu Aydınlatma Platformu’na gönderilen ve CAS’taki davamızın çekildiğine ilişkin açıklama 24 Nisan 2012 tarihli Yönetim Kurulu toplantımızda alınan karar uyarınca yapılmıştır. Hal böyle iken bugün tarihli Milliyet Gazetesi’nde Cemal Ersen imzası ile yayınlanan ve CAS davasının çekilmesi kararının başkanımız Sayın Aziz Yıldırım tarafından alındığına ilişkin haber de doğru değildir. Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım’ın CAS’taki davanın çekilmesine dair dahli ya da direktifi olmamıştır. Önümüzdeki günlerde konuya ilişkin detaylı bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla Fenerbahçe Spor Kulübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Miraul Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 http://www.dipnot.tv/Files/image/%C5%9E%C4%B0KE%20PARA.jpg bu resimmi aradiginiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Absolut Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Sağdaki foto için medyanın biri söyle yazmış ama doğrudur yanlıştır bilemem. - 'ŞİKE PARASINI' İADE ET KAVGASI! İddianame en önemli bölümlerinden birisi 6-0'lık F.Bahçe-A.Gücü maçı ile ilgili.. 400 bin dolar A.Gücü'ne şike parası verilmesi kararlaştırılıyor. Yavuz Ağırgöl ve Cemil Turan, Mehmet Yenice aracılığıyla A.Gücü futbolcularına teklif yapıyor ama futbolcular kabul etmiyor. Yenice ve Ağırgöl'ün 100 bin doları İlhan Ekşioğlu'na iadesi mobeseden tespit ediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fizban Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Rewendor said: UEFA net şekilde tavrını ortaya koydu, TFF zaten yollamayın kararını reddetmişti. Aksi durumda zaten dava CAS'tan UEFA'ya değil TFF'ye açılırdı.dava uefa VE tff'ye açılmıştı zaten. 1 doğru arasına 3 yalan sıkıştırarak yürütmeyin hala şu işleri. şimdi gördüm açıklamayı. cas feragat'ini başkan yapmamış, yönetim yapmış. nihat özdemirgillerin işidir o zaman bu. başkanın arkasında durmaktan vazgeçmişler artık anlaşılan. a.y. mayısta seçerken almasın şunları yönetime bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Absolut Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Bu kadar taraftar desteği varken kimse Azizin arkasından iş çevirip onu satmaz. Başkanın emri ile olmuştur ama kamuoyu için haberi veya desteği yok gibi yapılıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Llama Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 o taraftar 3 dkda satar azizi yöneticileri kadar sözlerinin arkasında durmuyorlar ali koç çıksa bizi bu hale aziz getirdi kınıyoruz desin bak ne oluyor aziz diyen kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Rerore Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Miraul said: http://www.dipnot.tv/Files/image/%C5%9E%C4%B0KE%20PARA.jpg bu resimmi aradiginiz dolar mı onlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Llama Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 eksi den alinti: hadi her şeyi geçtik. sahaya yansımayı, somut delili filan geçtik. yahu şu adamın tertemiz yüzüne, nur cemaline de mi bakmıyorsunuz? adamın dürüstlüğü, sportmentliği, centilmenliği yüzüne vurmuş. hiç galatasaray'dan böyle nezih insanlar ya da trabzonspor'dan böyle delikanlı, dik duruşlu insanlar çıkmışmı acaba? aziz yıldırım'ın türk sporunun gururu olduğunu görmemek için kör olmak gerekir kör! yemin ediyorum dünyada ne kadar psikolog analizci vs vs ne varsa gelsin bunlari incelesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fizban Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 onun troll oldugunu anlayamamak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 orada öyle yorum yazanların yarısı bile fenerli değildir yalnız. kafa buluyor millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Llama Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 ben gülelim diye koydum troll yada yazar neyse ney adı... hoşuma gitti sizde gülün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… S-H Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Myshkin said: orada öyle yorum yazanların yarısı bile fenerli değildir yalnız. kafa buluyor millet. antuda da var öyle tipler hatta buradan bile vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 burada gsli olup da antu'da oranın adminlerinden falan çok vakit geçiren adam var zaten ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 4Ever Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Şimdide medya, raporda fenerbahçenin 3, trabzonun 1 maçta şike yaptığını yazdığını söylüyor. Bi tane adam akıllı açıklama yok ya :) beynim sulandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Ciğerci kedisi gibi ne bekliyosunuz yahu kapıda cezayı, verirlerse verirler artık biz bile oluruna bıraktık işi Ama Gsliler bizden çok takipte, aman sürünsünler aman antuda şurda burda şunu yazmışlar falan diye 7/24 takipte bazıları (4Ever lafım sana değil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… barnacle Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 napalım lan tek eğlence fenerbahçe :( bu ara bi mısır atağa geçti ama haklarını yememek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 75 76 77 78 79 80 81 82 83 Sonraki 80.sayfa (Toplam 83 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Spor Futbol Şike Soruşturması 4: Aziz Yıldırım Strikes Back × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Çocukla çccuk olma yat uyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Bu arada şimdi dikkatimi çekti, raporda en alt paragrafta dipte de şöyle bir not var: rapor said: ilk raporda ilgililerin iddiada yer alan somut vakıalar hakkındaki açıklamaları ve bu açıklamaları destekleyen delillerine hiç bir şekilde ulaşılamamıştır. Daha önce yukarıdakiler belirsizdi de, bu cümle sakat, eski iddianameyi yalanlıyor direkt olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Rewendor said: hakliyim said: Rewendor said: Llama said: araması nı bil o halde http://www.sabah.com.tr/SabahSpor/Futbol/2011/12/10/akin-sike-parasini-poset-icinde-aldi bu da var da, araba bagajında para saçılmış bi foto vardı esas, benim kastım oydu, o daha güzel olur. bunda para gözükmüyor çıkarıp araba bagajında para fotosunu bulmalısın bence var demekle olmuyor,kesin kesin kanıtlarla konuşuyordun biraz önce,şimdi noldu ? bok at izi kalsın. Yahu ne kadar yüzsüz, ne kadar utanmaz bir adamsın? Emniyet'in açıklaması, M.A.A. açıklaması, N.Özdemir'in açıklaması ve isyanı, UEFA'nın açıklaması ve hatta kararı? Eee? Bunlar ne oldu? Bir tane fotoya takıldın di mi? O fotoyud a bulacam, yarım saat önce yatacaktım sabahın köründe kalkmam gerekiyor, sırf şu yüzsüzlüğünden dolayı oturup eski topiclere mi bakıcam? Sor burada istediğine söylesin. Hayır bir de bok at izi kalsın diyor utanmadan, 10 tane şey saydık, azizin savunmasından diğer açıklamalara kadar. bütün buy dediklerine öncedende kendimce cevp verdim 1. rapor gizlilik kararı henüz kalkmamışken hazırlandı.senin ayndınların şike itirafı dediğin o 25 saniyelik vidyo ztn o raporun bi kısmının okunmasından ibaret,ki aydınlar şike var dese nası bi hükme varmam gerekiyor anlamadım,sırf aydınlar var dedi diye şike olmayacağı gibi aydınlar yarın çıkıp şike yoktu dese fenerbahce aklanamaz,herşeyin bi yolu yordamı var mahkemede delille kanıtla sabitlenmesi gerekir bu suçun. Emniyet 19 maçta şike var dedi,delili var dedi,o 19 maçtan bi tanesinde oynayan topçu yok ortada,bi tane adam akıllı delil ben bilmiyrum.ayrıca emniyet aynı açıklamda sahte ehliyet tehlikesine fln değiniyordu yanlış hatırlamıyorsam,istersen onuda tartışalım. evrakta sahtecilikte büyük suç çünkü başbakan şike var dedimi yahu ? şike varsa kurumla kişiyi ayıralım dedi,teçır fln dedi,ama çıkıp fener şike yapmış dediğini hatırlamıyorum,keza dese bile fenerin şike yapıp yapmadığını başbakan belirlemiyor. cantadaki paraların fotosunu ben şahsen görmedim , varsa sende koysana bi görelim lütfen?cidden görmedim çünkü,ha çantada para olsa bile neyin kanıtı onuda tartısırım ama neyse.gormediğim foto üzerinden yorum yapmanın gereği yok. ama devam edim uefanın hangi kararı fenerin şike yaptığını tasdikliyor ? CL'ye feneri uefa almadı değil TFF yollamadı,bunu bilmeyen sağır sultan kaldı. bu ortaya cıktığında istifa etti M aydınlar,hala maydınların acıklaması diyorsun Nözdemir cıkıp evet şike yapıldı mı dedi? bunların üzerinde çok durmuyorum cunku sen söylenen bazı şeyleri kendince yorumlayıp "bazı" lara fln dayanıp "ahanda şike" diye yaftayı yapıştırıyorsun fotoya o kadar taktım cunku varolmayan birşeyi var gibi göstermeye calısıyor,bilerek yahut bilmeyerek yanlış bilgi veriyor(un-kibarcası :sallıyorsun) 10 tane değişl 20 tane şey say istesen farketmez,önce rasyonel birşekilde kendini ifade etmeyi denesen ? sırf senin seviyene inmeyip mantıklı bir şekilde kendimi anlatmaya calıstım diye ne utanmazlıgım ne yüzsüzlüğüm kaldı, senin şu tavrın adeta terbiyesizlik. benim yüzümden uykusuz kalmanı istemem,ama yarın öbür gün o fotoyu bulursan bizle paylaş lütfen,yok bulamasanda dert etme,anlayan neyin ne oldugunu anlamıstır zaten. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 CAStan neden vazgeçtiler o ilginç. Yani hakkınızın yendigini düşünüyorsanız hakkınızı ararsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 UEFA net şekilde tavrını ortaya koydu, TFF zaten yollamayın kararını reddetmişti. Aksi durumda zaten dava CAS'tan UEFA'ya değil TFF'ye açılırdı. Eski rapor, Aydınlar vb direkt olarak bu sözleri söyledi Aydınlar'ın istifa sebebini yanlış biliyorsun tekrar bak. N. Özdemir ise "şike yapan düşsün" kuralnıın değişmesi için elinden geleni yaptı. e madem şike yapmadın nedne kuralı değiştirmeye çalışıyorsun? Aziz'in savunması ortada. Fotoğrafın da tam aynısı olmasa da paralı torbalı fotoyu koydum işte. Ha "o paranın oraya gittiği ne malum" diyebilirsin, ama aynı ifadeyi benim söylediğim fotoyu koysam ona da diyecektin zaten. Al bak ikinci verdiğim linkteki fotolara, abso da koydu aynı fotoyu, parası da torbası da gözüküyo, aynı olaydı zaten benim söylediğimle. sadece torbanın pozisyonu farklı. * * * Neyse, konuya dönersek; Mehmet Baransı bu yeni etik kurulu raporunda FB'nin 3 maçta şike 1 maçta teşvikten, trabzonsporun ise teşvikten suçlu bulunduğunu iddia etmiş. Baransu pek güvenilir bir kaynak değil, ne kadar yalan dolan haber yaptığı ortada zaten. Ama bu şike davasında pek çok şeyi önceden duyurmuştu hakikaten. Bu da doğru mu değil mi bilmiyorum da haber vereyim dedim. Açıklanınca görürüz zaten. https://twitter.com/#!/mehmetbaransu/status/195621573292597249 said: mehmetbaransu @mehmetbaransu Follow etik kurulu bugünkü raporla, fenerbahçenin 4 maçında şike-teşvik, Trabzonun bir maçında şike raporu verdi. Şimdi bu raporu göndermez iseler mehmetbaransu @mehmetbaransu Fenerbahçe: Fenerbahçe-B.Belediyi şike, Büyükşehir-Trabzon teşvik, Gençelerbirliği-Fener Şike, Eskişehir-fener şike. rabzonspor: Şüpheli olarak Sivas-Fenerbahçe maçı teşvik.... Şimdi yeni bilgiler ve gelişmeler, rapor demiröreni zor durumda bırakacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Baransudan nefret ediyorum ama adamların içeriden iyi bilgi sızdırma kaynakları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Ayrıca Baransu'nun iddiasına göre Aziz değil Şekip ve kurmaylar yapmış şikeyi, işin azize kadar uzandığına dair bir kanıt yokmuş, "kanaat getirilemeyen" kişi aziz anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 oSURURKEN BİLE aZİZDEN İZİN ALAN YALAKALARDAN BAHSEDİLİYOR. (pardon caps) Şike yaptılarsa yapacakken mi izin almamışlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Yar saçların lüle lüle... Özlemişsinizdir reyizi =) http://www.youtube.com/watch?v=ykqgbuyKQgE O değil 9 aydır FBTV'de damar şarkılar ile bantları dönen Aziz Başgan da taca atılmış. Geç bir reaksiyon ama zararın neresinden dönerseniz kardır. =) CAS davası ve Aziz Yıldırımı ölümüne sahiplenmek şikeden beter etti Feneri net. Yırtacağı varsa da kaçtı o tren. (: said: 26 Nisan 2012 Perşembe günü Fenerbahçe Sportif A.Ş tarafından Kamu Aydınlatma Platformu’na gönderilen ve CAS’taki davamızın çekildiğine ilişkin açıklama 24 Nisan 2012 tarihli Yönetim Kurulu toplantımızda alınan karar uyarınca yapılmıştır. Hal böyle iken bugün tarihli Milliyet Gazetesi’nde Cemal Ersen imzası ile yayınlanan ve CAS davasının çekilmesi kararının başkanımız Sayın Aziz Yıldırım tarafından alındığına ilişkin haber de doğru değildir. Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım’ın CAS’taki davanın çekilmesine dair dahli ya da direktifi olmamıştır. Önümüzdeki günlerde konuya ilişkin detaylı bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla Fenerbahçe Spor Kulübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 http://www.dipnot.tv/Files/image/%C5%9E%C4%B0KE%20PARA.jpg bu resimmi aradiginiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Sağdaki foto için medyanın biri söyle yazmış ama doğrudur yanlıştır bilemem. - 'ŞİKE PARASINI' İADE ET KAVGASI! İddianame en önemli bölümlerinden birisi 6-0'lık F.Bahçe-A.Gücü maçı ile ilgili.. 400 bin dolar A.Gücü'ne şike parası verilmesi kararlaştırılıyor. Yavuz Ağırgöl ve Cemil Turan, Mehmet Yenice aracılığıyla A.Gücü futbolcularına teklif yapıyor ama futbolcular kabul etmiyor. Yenice ve Ağırgöl'ün 100 bin doları İlhan Ekşioğlu'na iadesi mobeseden tespit ediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Rewendor said: UEFA net şekilde tavrını ortaya koydu, TFF zaten yollamayın kararını reddetmişti. Aksi durumda zaten dava CAS'tan UEFA'ya değil TFF'ye açılırdı.dava uefa VE tff'ye açılmıştı zaten. 1 doğru arasına 3 yalan sıkıştırarak yürütmeyin hala şu işleri. şimdi gördüm açıklamayı. cas feragat'ini başkan yapmamış, yönetim yapmış. nihat özdemirgillerin işidir o zaman bu. başkanın arkasında durmaktan vazgeçmişler artık anlaşılan. a.y. mayısta seçerken almasın şunları yönetime bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Bu kadar taraftar desteği varken kimse Azizin arkasından iş çevirip onu satmaz. Başkanın emri ile olmuştur ama kamuoyu için haberi veya desteği yok gibi yapılıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 o taraftar 3 dkda satar azizi yöneticileri kadar sözlerinin arkasında durmuyorlar ali koç çıksa bizi bu hale aziz getirdi kınıyoruz desin bak ne oluyor aziz diyen kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Miraul said: http://www.dipnot.tv/Files/image/%C5%9E%C4%B0KE%20PARA.jpg bu resimmi aradiginiz dolar mı onlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 eksi den alinti: hadi her şeyi geçtik. sahaya yansımayı, somut delili filan geçtik. yahu şu adamın tertemiz yüzüne, nur cemaline de mi bakmıyorsunuz? adamın dürüstlüğü, sportmentliği, centilmenliği yüzüne vurmuş. hiç galatasaray'dan böyle nezih insanlar ya da trabzonspor'dan böyle delikanlı, dik duruşlu insanlar çıkmışmı acaba? aziz yıldırım'ın türk sporunun gururu olduğunu görmemek için kör olmak gerekir kör! yemin ediyorum dünyada ne kadar psikolog analizci vs vs ne varsa gelsin bunlari incelesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 onun troll oldugunu anlayamamak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 orada öyle yorum yazanların yarısı bile fenerli değildir yalnız. kafa buluyor millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 ben gülelim diye koydum troll yada yazar neyse ney adı... hoşuma gitti sizde gülün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Myshkin said: orada öyle yorum yazanların yarısı bile fenerli değildir yalnız. kafa buluyor millet. antuda da var öyle tipler hatta buradan bile vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 burada gsli olup da antu'da oranın adminlerinden falan çok vakit geçiren adam var zaten ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Şimdide medya, raporda fenerbahçenin 3, trabzonun 1 maçta şike yaptığını yazdığını söylüyor. Bi tane adam akıllı açıklama yok ya :) beynim sulandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Ciğerci kedisi gibi ne bekliyosunuz yahu kapıda cezayı, verirlerse verirler artık biz bile oluruna bıraktık işi Ama Gsliler bizden çok takipte, aman sürünsünler aman antuda şurda burda şunu yazmışlar falan diye 7/24 takipte bazıları (4Ever lafım sana değil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 napalım lan tek eğlence fenerbahçe :( bu ara bi mısır atağa geçti ama haklarını yememek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar