Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 4: Aziz Yıldırım Strikes Back

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Gallant said:

Fanatik taraftarlar galeyana gelip bu takim ve sahislara zarar verirlerse hatta bu sahislari oldururlerse, rahat uyuyabilecek mi Aziz Yildirim.

atom bombası atacaklarmış, son anda önlenmiş, o derece yani.
Mesaj tarihi:
Llama said:

mahkeme buna sus diyemez mi

sana kim sus diyecek ?
eski mesajını editlenmemiş içeriği ile şikayet ettim ve mod mesajını düzenledi görmüştür eminim direk şahsa yaptığın hakareti.

geçen sene başka bir forumdaki saçma sapan yazılara "tineri fazla kaçırmış" gibi bir laf yüzünden dakikalar içinde bölümden ban yemiştim, ama direk şahsa ş.refsiz demenin bir cezası yoksa ne ala
Mesaj tarihi:
mesaj şikayetten sonra düzeltildi ve genel yöneticilere bildirildi
gereken cezayı vereceklerdir(eğer gerekiyorsa)
senin ceza aldığın yazı ile ceza verilmesinin arasında da 3 gün var bu arada
hemen şikayet butonuna basar basmaz adam uçmuyor yani
Mesaj tarihi:
sexdrugsrocknroll said:

yine hükümete tek laf yok açıklamasında. allahtan taraftar ilker bağbuğ ve cemaat fenerle başa çıkamaz diye slogan atıyo. birileri bişeylerin farkında.

haklısın renkdaş, duygularıma tercüman olmuşsun.
Mesaj tarihi:
said:
cemaat cemaat diye geziyorsunuz da bi akıllı çıkıp da ülkerin bedava yaptığı salonu öve öve kullanmanızdan bahsetmiyor. nihat özdemir 1 kuruş harcamadan salon yaptık ülkere teşekkürler diyor, bi ton sponsor parası veriyor, basket şubenizi finanse ediyor siz hala cemaatin ele geçirme operasyonu

ne alaka ya? ülker yıllardır basketin içinde. efes karşısında taraftarı yok diye bize çok ısrar ettiler birleştik. onlar bize muhtaç zaten.

bilmediğim için soruyorum.
sağda solda yazıyor. savcının iddianameye koymayıp, dava sürecinde ortaya yeni kanıtlar ekleme gibi bir hakkı var mı? sağda solda mehmet berkin çok fantastik bazı kanıtları bilerek sakladığı ve mahkemede ortaya vuracağı söyleniyor?
Mesaj tarihi:
Cemaat denince akla,
Tamam şimdi buldum,
Onun adı gelir,
Ülker Ülker Ülker.

Cemaat bize karşı diyorlarsa direk ülkerle ipleri kesmeleri lazımdı yani işine gelene yeaa baby ama işine gelmeye cemaatçi demek bence büyük ikiyüzlülüğü yönetimin.
Mesaj tarihi:
Absolut said:

Cemaat denince akla,
Tamam şimdi buldum,
Onun adı gelir,
Ülker Ülker Ülker.

Cemaat bize karşı diyorlarsa direk ülkerle ipleri kesmeleri lazımdı yani işine gelene yeaa baby ama işine gelmeye cemaatçi demek bence büyük ikiyüzlülüğü yönetimin.

imza atarım şuna.
Daha ortağınızı tanımıyorsunuz heh
Mesaj tarihi:
Cemaat şaşırma
sabrımızı taşırma... :D

Ülker cemaatçi miymiş? Aaa ilk defa duydum. Ne yani, şimdi fenerin basket takımının ismi bir cemaat ile aynı yerde mi?

Neyse bırakayım gereksiz geyiği.

Cumhuriyet cemaat olmuş çoktan. Daha yeni farkına varıyorlar. Tey allahım ya...

Bizimkilerin de farkı yok ki... Beşiktaş helal kola :D sdfsdf
Mesaj tarihi:
Sen Ataturk'un adini kullanarak her tur pislige karisacaksin, sonra bunlar cemaatci, fener dusmani diye hakkinda iddia bile olmayan insanlara saldiracaksin.

Ataturkcuyuz diye gecinen is adamlarinin vergi kacirma rekoru kirmalarina benziyor bu.
Mesaj tarihi:
Absolut said:

Cemaat denince akla,
Tamam şimdi buldum,
Onun adı gelir,
Ülker Ülker Ülker.

Abso fena critlemiş
Mesaj tarihi:
valou durumu farklı.
mahkemede suç ortaya çıktı. başkanları da suçlu olduğu halde kulübü dışardan yönetmeye devam etti.
bizde durum farklı. daha suç yok.

azizin sert açıklamayı bekliyorum ben bakalım. titretsin meydanları.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...