Gallant Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Mahkeme salonuna basin alinmayabilir, davaya yayin yasagi konulabilir. Boyle bir karar websitesinden yapilan aciklamalari etkiler sanirim, en azindan uslubu degistirtir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Gallant said: Fanatik taraftarlar galeyana gelip bu takim ve sahislara zarar verirlerse hatta bu sahislari oldururlerse, rahat uyuyabilecek mi Aziz Yildirim. atom bombası atacaklarmış, son anda önlenmiş, o derece yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Kulaga biraz abarti gelebilir ama bazi fanatiklerin ne yapacagi belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Llama said: mahkeme buna sus diyemez mi sana kim sus diyecek ? eski mesajını editlenmemiş içeriği ile şikayet ettim ve mod mesajını düzenledi görmüştür eminim direk şahsa yaptığın hakareti. geçen sene başka bir forumdaki saçma sapan yazılara "tineri fazla kaçırmış" gibi bir laf yüzünden dakikalar içinde bölümden ban yemiştim, ama direk şahsa ş.refsiz demenin bir cezası yoksa ne ala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 şimdi diğer fenerliler gelip galatasaraylı yandaş moderasyon demeye başlarlar yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 @evr welcome to the jungle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 mesaj şikayetten sonra düzeltildi ve genel yöneticilere bildirildi gereken cezayı vereceklerdir(eğer gerekiyorsa) senin ceza aldığın yazı ile ceza verilmesinin arasında da 3 gün var bu arada hemen şikayet butonuna basar basmaz adam uçmuyor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 yine hükümete tek laf yok açıklamasında. allahtan taraftar ilker bağbuğ ve cemaat fenerle başa çıkamaz diye slogan atıyo. birileri bişeylerin farkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmenikeNiangSow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 sexdrugsrocknroll said: yine hükümete tek laf yok açıklamasında. allahtan taraftar ilker bağbuğ ve cemaat fenerle başa çıkamaz diye slogan atıyo. birileri bişeylerin farkında. haklısın renkdaş, duygularıma tercüman olmuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmenikeNiangSow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 said: cemaat cemaat diye geziyorsunuz da bi akıllı çıkıp da ülkerin bedava yaptığı salonu öve öve kullanmanızdan bahsetmiyor. nihat özdemir 1 kuruş harcamadan salon yaptık ülkere teşekkürler diyor, bi ton sponsor parası veriyor, basket şubenizi finanse ediyor siz hala cemaatin ele geçirme operasyonu ne alaka ya? ülker yıllardır basketin içinde. efes karşısında taraftarı yok diye bize çok ısrar ettiler birleştik. onlar bize muhtaç zaten. bilmediğim için soruyorum. sağda solda yazıyor. savcının iddianameye koymayıp, dava sürecinde ortaya yeni kanıtlar ekleme gibi bir hakkı var mı? sağda solda mehmet berkin çok fantastik bazı kanıtları bilerek sakladığı ve mahkemede ortaya vuracağı söyleniyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Cemaat denince akla, Tamam şimdi buldum, Onun adı gelir, Ülker Ülker Ülker. Cemaat bize karşı diyorlarsa direk ülkerle ipleri kesmeleri lazımdı yani işine gelene yeaa baby ama işine gelmeye cemaatçi demek bence büyük ikiyüzlülüğü yönetimin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Absolut said: Cemaat denince akla, Tamam şimdi buldum, Onun adı gelir, Ülker Ülker Ülker. Cemaat bize karşı diyorlarsa direk ülkerle ipleri kesmeleri lazımdı yani işine gelene yeaa baby ama işine gelmeye cemaatçi demek bence büyük ikiyüzlülüğü yönetimin. imza atarım şuna. Daha ortağınızı tanımıyorsunuz heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Cemaat şaşırma sabrımızı taşırma... :D Ülker cemaatçi miymiş? Aaa ilk defa duydum. Ne yani, şimdi fenerin basket takımının ismi bir cemaat ile aynı yerde mi? Neyse bırakayım gereksiz geyiği. Cumhuriyet cemaat olmuş çoktan. Daha yeni farkına varıyorlar. Tey allahım ya... Bizimkilerin de farkı yok ki... Beşiktaş helal kola :D sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 ülkerin yeşil sermaya olduğunu şimdi öğreniyorsan yuh sana bu 10 yıl öncede böyle idi şuan çıkan bişey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Sen Ataturk'un adini kullanarak her tur pislige karisacaksin, sonra bunlar cemaatci, fener dusmani diye hakkinda iddia bile olmayan insanlara saldiracaksin. Ataturkcuyuz diye gecinen is adamlarinin vergi kacirma rekoru kirmalarina benziyor bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Koca koca adamlar, ortaokul zeka seviyesinde mantik yurutup yurutup, su sonuclara varmiyor musunuz, cidden sasiriyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 http://www.uefa.com/uefa/aboutuefa/organisation/news/newsid=1751795.html Hayıra alamet değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 the cemaat konusunda dışarıdaki "asker" ya da "fanatik" taraftar dışında yönetimden veya aziz yıldırımdan gelen bir imâ oldu mu şimdiye kadar? bilmediğimden soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Pazartesiye kadar aksiyon olmaz. Cuma günü gibi Aziz bi fenalaşır hastaneye yatırırlar hemen iyileşir sonra pazartesi LET THE GAMES BEGIN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Absolut said: Cemaat denince akla, Tamam şimdi buldum, Onun adı gelir, Ülker Ülker Ülker. Cemaat bize karşı diyorlarsa direk ülkerle ipleri kesmeleri lazımdı yani işine gelene yeaa baby ama işine gelmeye cemaatçi demek bence büyük ikiyüzlülüğü yönetimin. Abso fena critlemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 decision to award Olympiacos Volou a further three-year ban from UEFA competitions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmenikeNiangSow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 valou durumu farklı. mahkemede suç ortaya çıktı. başkanları da suçlu olduğu halde kulübü dışardan yönetmeye devam etti. bizde durum farklı. daha suç yok. azizin sert açıklamayı bekliyorum ben bakalım. titretsin meydanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 3 sene sonra suç kesinleşir o halde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 mart ayında 15 duruşma yapılcakmış.o kadar uzamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 o tarih ne ara verildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar