Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 4: Aziz Yıldırım Strikes Back

EmenikeNiangSow

Öne çıkan mesajlar

Llama said:

mahkeme buna sus diyemez mi

sana kim sus diyecek ?
eski mesajını editlenmemiş içeriği ile şikayet ettim ve mod mesajını düzenledi görmüştür eminim direk şahsa yaptığın hakareti.

geçen sene başka bir forumdaki saçma sapan yazılara "tineri fazla kaçırmış" gibi bir laf yüzünden dakikalar içinde bölümden ban yemiştim, ama direk şahsa ş.refsiz demenin bir cezası yoksa ne ala
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cemaat cemaat diye geziyorsunuz da bi akıllı çıkıp da ülkerin bedava yaptığı salonu öve öve kullanmanızdan bahsetmiyor. nihat özdemir 1 kuruş harcamadan salon yaptık ülkere teşekkürler diyor, bi ton sponsor parası veriyor, basket şubenizi finanse ediyor siz hala cemaatin ele geçirme operasyonu

ne alaka ya? ülker yıllardır basketin içinde. efes karşısında taraftarı yok diye bize çok ısrar ettiler birleştik. onlar bize muhtaç zaten.

bilmediğim için soruyorum.
sağda solda yazıyor. savcının iddianameye koymayıp, dava sürecinde ortaya yeni kanıtlar ekleme gibi bir hakkı var mı? sağda solda mehmet berkin çok fantastik bazı kanıtları bilerek sakladığı ve mahkemede ortaya vuracağı söyleniyor?
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

Cemaat denince akla,
Tamam şimdi buldum,
Onun adı gelir,
Ülker Ülker Ülker.

Cemaat bize karşı diyorlarsa direk ülkerle ipleri kesmeleri lazımdı yani işine gelene yeaa baby ama işine gelmeye cemaatçi demek bence büyük ikiyüzlülüğü yönetimin.

imza atarım şuna.
Daha ortağınızı tanımıyorsunuz heh
Sosyal ağlarda paylaş

Cemaat şaşırma
sabrımızı taşırma... :D

Ülker cemaatçi miymiş? Aaa ilk defa duydum. Ne yani, şimdi fenerin basket takımının ismi bir cemaat ile aynı yerde mi?

Neyse bırakayım gereksiz geyiği.

Cumhuriyet cemaat olmuş çoktan. Daha yeni farkına varıyorlar. Tey allahım ya...

Bizimkilerin de farkı yok ki... Beşiktaş helal kola :D sdfsdf
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

Cemaat denince akla,
Tamam şimdi buldum,
Onun adı gelir,
Ülker Ülker Ülker.

Cemaat bize karşı diyorlarsa direk ülkerle ipleri kesmeleri lazımdı yani işine gelene yeaa baby ama işine gelmeye cemaatçi demek bence büyük ikiyüzlülüğü yönetimin.

Abso fena critlemiş
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...