forgiver Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 münferith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Llama said: şu fenerliler az bi körü körüne savunmayı bıraksalarda artık eğri oturup sakin sakin düşünseler dünyanın en kısa fıkrasına rakip olurdu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 BulletRide said: benjani said: o müdehaleleri taş atan teröristlere de yapsalar keşke. Dün salonda gördük teröristleri. Hemen nasıl konuyu fişekliyorsunuz diğer tarafa lol. Roma polisine kalkan eller kırılsın dün salonda olaylarla ilgisi olmayanlar insanlar coplanirken `oh oh` `vur vur vur` diye tempo tutanların şimdi polisten şikayet etmesi iyimiş. tabi polisin yaptığının savunulacak bir yanı yok da insanlar bana dokunmayan yılan modunda oldukça, karşı taraf dayak yedikçe oh olsun dedikçe daha çok iner o coplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 ben mi yaptım vur vur diye tempo.salonda değildim ama söyleyenleri susturmuşlar hemen.aştı bizim tribün artık bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Aşamamış demek ki daha tam olarak. Neyse, Aziz Yıldırım'ın tahliyesine ret gerekçesi: "Kuvvetli suç şüphesi ve sanık beyanları." Sanık beyanları?? İtiraflar mı gelmiş, gizli tanık ayakları falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 benjani said: o müdehaleleri taş atan teröristlere de yapsalar keşke. tas atan teroristler :) opucukle de intihar bombasi yapar bunlar he. ps. ben de fenerbahceliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Başbakanın bu ülkede ne kadar güçlü olduğu ortadayken, ve o da daha bir kaç gün önce başkanınızla yollarınızı ayırın bizde sizi kurtaralım mesajı vermişken, bu hiddet niye ! Aziz Yıldırım ın kaleminin kırıldığını görmek bu kadar zor olmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Çağlayan Adliye Sarayı'nın önünde program yapan Cnn Turk muhabirleri Emre Tilev ve Ertem Şener saldırıya uğradı. dassafsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 loop said: Başbakanın bu ülkede ne kadar güçlü olduğu ortadayken, ve o da daha bir kaç gün önce başkanınızla yollarınızı ayırın bizde sizi kurtaralım mesajı vermişken, bu hiddet niye ! Aziz Yıldırım ın kaleminin kırıldığını görmek bu kadar zor olmamalı. başbakan ne ara bu izlenimi verdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 http://www.haydevira.net/indexgorsel/tarlalarsurulduekinleryeserdii.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Llama said: loop said: Başbakanın bu ülkede ne kadar güçlü olduğu ortadayken, ve o da daha bir kaç gün önce başkanınızla yollarınızı ayırın bizde sizi kurtaralım mesajı vermişken, bu hiddet niye ! Aziz Yıldırım ın kaleminin kırıldığını görmek bu kadar zor olmamalı. başbakan ne ara bu izlenimi verdi ? Geçen haftaki konuşmasında şike yapan cezasını çekmeli, ama şahıslarla kurumları ayırmamız lazım demedimiydi ? Ya da ben haber anlatımından öyle anladım. Bu da şu an yargılanan elemanlarla ilişkinizi kesin ve kurtulun gibi bir msj kanımca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 tarlalar sürüldü resmi iyiymiş (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Kurban kesmek demek o kelimeler aslında, hiç yakıştıramadım size böyle suistimal etmeyi o kelimeleri cık cık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 loop said: Geçen haftaki konuşmasında şike yapan cezasını çekmeli, ama şahıslarla kurumları ayırmamız lazım demedimiydi ? Ya da ben haber anlatımından öyle anladım. Bu da şu an yargılanan elemanlarla ilişkinizi kesin ve kurtulun gibi bir msj kanımca... onu dedi evet ama derken de olayı feneri kurtarmak azizi değil... oda biliyor fenerbahçe düşerse işler karışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 ee tüm takımlar avrupa'dan men edilirse daha cok karısacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 şuan buna karşı bi tek galatasaray var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 valla ben acıkcası uefa'nın sikede adı gecmeyen takımları avrupadan men etmeyecegine inanıyorum. milli takım ve diger ismi gecen kuluplerin hepsi beter olsun umrumda degil. basbakan bile turkiye'nin avrupadan silinmesine eyvallah diyebilmisse zaten banane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 kesinlikle hatta adı geçen bütün klüpleri düşürceklerdi hemen o iddanama kebul görünce sucsuz olanlarada gerekli tazminatlar ödenirdi sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 yani su anda artık sike yapıldıgını kabul etmeyen bir tek aziz kaldı. o da cırpınıyor. onceki tff sike oldugunu kabul etti, madde degistirmeye kalktı. yeni tff geldi, sike oldugunu kabul etti yine kural degistirmeye kalkıyor, uefa ile pazarlık yapıyor. yetmedi basbakan geldi ulan. o bile kume dusme olmasın diye acıklama yapıyor. 1 sene gecti gitti bile. bu kadar uzatmaya gerek var mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 - Şike davasının neyden dolayı çıktığı bağımsız bir konu. İster gerçekten şikeyle alakalı olsun, isterse siyasi sebeplerle çıksın, ortada bir şike olduğu ve tespit edildiği sürece farketmez. - Gerekirse 5 yıl gitmeyiz demek aşağılıkça bir yaklaşım. Yapmışsın etmişsin, halt etmişsin, üstüne bir de meydan okuyorsun, suçluyu savunuyorsun. - Bu saatten sonra kimse FB'nin suçsuz olduğunu düşünmüyordur heralde. Yoksa zaten suç çoktan kabul edilip "kurtarma formülleri"ne girişilmezdi. - Kişiyi kurumdan ayırma fikri hukuka aykırı olmasının yanısıra biraz olsun mantık kurabilen herkesin saçma bulacağı bir fikir. Her kişinin bağlı olduğu kuruma karşı sorumlulukları ve temsil ettiği bir tavrı var. Bunun ötesinde söz konusu suç yankesicilik değil şike, yani birebir kurumu ve kurumun menfaatlerini ilgilendiren bir suç. Tabii ki kulüp de ceza alacak. Ama başbakanımız tabii ki sıfır bilgi, sıfır mantık yürütme ve bol gazla konuşacak. - Aziz Yıldırım'ın savunmaaını okudum, bir de efsane olacak falan diyorlardı. Kepaze oldu yine. Adam suçsuzluğunu kanıtlayamadığı için "ama o da yaptı, ama bu da yaptı, ama iddianameyi başkası yazdı" demeye getirmiş. Suç olayıyla ilgili bir şey diyemiyor. - Ekin - tarla muhabbetinin toteme adağa ithafen söylendiğini düşünerek kimse kendi zekasına hakaret etmesin. - Bu iş baştan sona kokuyor. Sadece şike değil dava da öyle. Adam gibi dava et, aylarca suçlu mu suçsuz mu belli olmadan hapiste tutma insanları bir zahmet. İddianameyi yaz, suçu koy ortaya, sonra davaya başla. Bu nedir? - Mehmet Ali Aydınlar bu sürecin buraya gelmesindeki en büyük sorumlu, en büyük pisliktir. Edilen her hakareti küfrü sonuna kadar hakediyor. Adam iyice yumak haline getirdi ortalığı, karıştırdı ve gitti. Söylediği her söz yalan çıktı. Sadece Türk futboluna değil savunmaya çalıştığı fenerbahçeye de böyle zarar verdi. Bir insanın aldığı her karar bu kadar kötü olamaz. Göreve geldiğinden beri aldığı sadece tek bir doğru karar vardı, o da istifa etmesi. - Tüm kulüplerin, tüm yönetimlerin, tüm başkanların ne kadar pislik ve onursuz olduğunu bu dava çok güzel gösterdi. Adamlar aman gelir dediler, tüm onurlarını gururlarını kenara bırakıp şikeyi savunmaya geçtiler, bıraksak tek istekleri her şey eskisi gibi devam etsin. Ha burada tek fener değil fenerin yanında ts, bjk ve şikayi kabul eden her takım ile konuyla alakasız olsa da para derdi yüzünden bunu savunanlar geçerli. Bir tek bursa ve gs başkanları buna karşı çıkacak duruşu (biraz da kişisel menfaatlerinin doğrultusunda) istediler. - Şikeden yargılanan bir kulübün başkanının yargılayan kurumun başına geçmesi dünyanın hiçbir yerinde kabul edilemez. Apayrı bir rezalettir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 bi 20. defa söyleyeyim; sadece "tarlalar" dedi diye kimseyi suçlayamazsınız. diğer bütün suçlamalara cevap veriyor a.y, diyor ki, başka sorunuz varsa, ikna olmadığınız yer varsa sorun cevaplayayım diyor, mahkeme başkanı soru sormuyor. federasyon başkanı (önceki dahil) ve başbakan ne yaparsa yapsın, önemli değil. fenerbahçe, bu davada suç-lu bu-lu-na-maz. tarlalar dışında delillerin hepsine cevap verdi adam; mahkeme başkanı bu delillerle ilgili başka hiçbirşey sormuyor, ve sadece tarlalardan şike ispatlandı diyorsanız, "adnan polat 20.45'te şampiyonuz" demişti demek ki şike der yarın bi başkası. mahkemenin yürüyüşü bambaşka bir rezalet zaten. aynı şekildeki kayıtlardan a.y. ve fenerbahçeliler suçlanıyor, trabzonlular suçlanmıyor. soruşturma başlayalı 9 ay oldu, hala deliller toplanamadığı için diye adamlar salınmıyor. 1-3 yıl ile yargılanan adamları, 9 ay içeride tutuyorsun. gerçi bunların tümü özel yetkili mahkemelerin bok yemesi. fakat bunlar balyoz ve ergenekon davalarında yapılınca reröre yapanlar, fenerbahçeli yöneticiler içeride olunca oh canıma da değsin diyor. tabi aksini yapan da var (en ünlü örnek cengiz çandar). fanatiklik çok büyük salaklık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 ya abicim hala tarladan bahsediyosun. sadece tarla var sanki davada. deliller toplanmadıgı icin degil hakkında her sey suclu oldugunu dusundurdugu icin hala icerde. muhtemelen de dava sonuclanana kadar cıkamayacak ve dava sonunda ceza alacak. herneyse aziz'in soylediklerine geciyorum. trabzonspor genclerbirligine tesvik onerdi ve bunu biz engelledik diyor. sonra da bunu kimin yaptıgını biliyorum ama soylemeyecegim diyor. sen kimsin abicim, nereden haberin oldu trabzon'un genclere verdigi tesvik parasından? futbolun adaletini sen mi saglıyorsun? ozgener ile konusmaları ortada. macın hakeminin kim olacagı, hangi gun oynanacagı once aziz beyin onayına sunulmus masallah. burnunun ucuna kadar pislige batmıs adam. üstelik de herkes fb'nin dusmemesi icin ugrasıyor ve kural degistirmeye calısıyor. bu size neden yeterli gelmiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 fizban said: federasyon başkanı (önceki dahil) ve başbakan ne yaparsa yapsın, önemli değil. fenerbahçe, bu davada suç-lu bu-lu-na-maz. Sebep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 koskoca aziz yemin etti kopruden atlarim dedi daha ne olsun 4ever lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 fizban delil yok diyor da, madem delil yok tff versin kararını? hayır delil yoksa neden bu kadar beklendi, neden kume dusme kaldırılsın diye bin takla atıyor insanlar? yarın demiroren cıksın delil yok diyip kararı acıklasın futbol da zarar gormez bu durumda. adamın iddialarını curuttugunu fizban'dan baska soyleyebilen de kalmadı zaten. acıyorum ne acıklamıs diye bakıyorum, 1 sayfa yazı var. yarısında trabzon da buraya gelsin demis, diger yarısında sikeyi engelledigini soylemis. tapelere ne zaman cevap verecek acaba? bunlar benim konusmalarım degil dedigini hatırlamıyorum hic? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar