Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 4: Aziz Yıldırım Strikes Back

EmenikeNiangSow

Öne çıkan mesajlar

oldun said:

1.listeyi sen mi hazırlıyorsun
mesela en cok istedigin adam bir partinin en son adayı ama nefret ettigin adamda ilk sırasında aynı partinin (hani hepsini cok inceliyorsun ya)

2. Anayasada da yazıyor milletvekilleri secildikleri yeri temsil etmezler hepsi tüm ülkeyi temsil eder yani sen partiyi secersin

yaa neyse ne işin özünü sen de biliyorsun bu ülkede basbakanın elinin altında butun milletvekillerinin istifası ile gezdigi biliniyor sen kendini kandır ben sunu sectim diye

Listeyi ben hazırlamıyorum, partilerin bölge bölge listeleri belli. Bir önceki seçimde MHP Antalya 3. sıra adayı babamın öğrencisiydi dolayısıyla tanıdığım birine vermeyi seçiyorum oyumu.

Her partinin genel olarak default çıkardığı vekil sıralamaları var, değişen örneğin antalyada mhp 2 veya 3 çıkarır, sen 3. sıra adayının girmesini istiyosan mhp verirsin başka bi partideki adamı istiyosan başka partiye verirsin.

Şunu evet her insan hesaplamaz ama ben hesaplıyorum,kime oy verdiğimi umursuyorum çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

ohhh geçmiş olsun gs. :D
küme düşme yok. oh geçmiş olsun.
fırsatçı gs cevabını aldı milangaz demirörenden. helal olsun be demirören. :D:D

aziz başkan da zaten iddianameyi çatır çatır çürüttü. mart ayındaki duruşmada herkes çıkar. fenerbahçe gibi 25 milyon taraftarı içeri atmış oldular. müthiş tepki verdik. bravo.

hem şike yaptıysak da sadece biz mi yaptık. malatyalar zaladlar bjk 100. yıllar ortadayken bir tek radara biz yakalandık diye ceza mı yiyecez bir de?
ama herkes gördü. kadıköyü inlettiğimiz gibi...

FENERLE KİMSE BAŞA ÇIKAMAZ

gsnin masonik başkanı aysal da köpürsün dursun. :DD
Sosyal ağlarda paylaş

Sadece suçlama yaptı yani =) Daha kaç sayfa aynı şeyi tartışılacak merak ediyorum. Ortada yani doğru veya yanlış sorulara da kendince cevap verdi. Sadece suçlama yaptı sorulara cevap vermedi diyorsanız tartışmaya gerek yok. Adam bu yolla yolcu olacak bu kadar basit. Kendini savunmadan aklanamaz. e daha neyi konuşuyoruz aynı kişiler tekrar tekrar aynı şeyleri bozuk plak gibi tekrarlıyor. Çünkü aynı şey sayfalarca boş boş konuşulmaya devam edecek =)
Sosyal ağlarda paylaş

EmenikeNiangSow said:

ohhh geçmiş olsun gs. :D
küme düşme yok. oh geçmiş olsun.
fırsatçı gs cevabını aldı milangaz demirörenden. helal olsun be demirören. :D:D

aziz başkan da zaten iddianameyi çatır çatır çürüttü. mart ayındaki duruşmada herkes çıkar. fenerbahçe gibi 25 milyon taraftarı içeri atmış oldular. müthiş tepki verdik. bravo.

hem şike yaptıysak da sadece biz mi yaptık. malatyalar zaladlar bjk 100. yıllar ortadayken bir tek radara biz yakalandık diye ceza mı yiyecez bir de?
ama herkes gördü. kadıköyü inlettiğimiz gibi...

FENERLE KİMSE BAŞA ÇIKAMAZ

gsnin masonik başkanı aysal da köpürsün dursun. :DD

Bunu diyen Beşiktaş'ı dünya çapında klüp yapıcam, stadı yapıcam gibi söylemlerde de bulundu.
Sosyal ağlarda paylaş

Pek takip edemedim geçen hafta ama Aziz kendine yöneltilen hangi iddaayı çürüttü şu ana kadar yazabilir mi biri. Bilmiyorum cidden. İddanamedeki açıkları bulmuş olabilir ama İ.Akın, olsun Tarla olsun başından beri merak ettiğim konu o. Hangileri çürüdü şu ana kadar..
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada şu davayı yürütenlerin hiç suçu yok denmişti de. neden para dolu çantaya suçüstü yapmıyorsun o zaman. O zaman elinde kesin kanıt olurdu. Yarın öbür gün Aziz Yıldırım yeterli delil bulunamadığından serbest kalırsa ortalık dava çok kötü yönetildi diyenlerle kaynıyacak oda kesin =) Kaldı ki suçlananlar neden suçüstü yapılmadı dedi. Bunu UEFA bile söyledi yanlışım yoksa. Ama iddianameden 2 sayfa eksik çıkıyor avukatlara verilen. İsimler değişiyor falan garip garip şeyler oluyor bunlar çok önemsiz demi.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok iddaaname amatörce hazırlanmış olabilir, bu zaten konuşulmuştu ben yargıyı savunmuyorum.
Ama ciddi iki tane suçlama vardı ben onlara ne cevap geldi onu merak ediyordum.
Suçüstü'nün de belli problemleri var. Yakalasan yine bağlantıyı kuramayabilirsin ki sonuçta yardım ettim 500bin dolar gönderdim gibi bir savunma da vardı. Yani şikenin tesbiti zaten her halikarda zor, hatta belki imkansız.
Ama o 2 suçlamanın cevapları önemli benim için. Bundan sonra merak ettiğim aklanıp aklanmaması değil, Fenerbahçelilerin tüm yürekleriyle Aziz Yıldırım masumdur deyip, bir 10 yıl daha başkanlığa (bu sefer dağları değil dünyaları yarattım edasıyla) seçip seçmeyecekleri...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...