Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 4: Aziz Yıldırım Strikes Back

EmenikeNiangSow

Öne çıkan mesajlar

2000+ sayfa oldu tum topicler herhalde.. çözdugm tek sey var

burdaki tüm fenerliler azizi tek basina kurtarir,tüm gs'liler azizi tek basina ipe göturur...

yaw 2dk sakin olun,savunma bu kadar konusmadi mahkemede ya.. ayni yazılan ayni argumanlar ne zevk alıosunz birbrnze bunu yapmaktan :D

hayir sonuc acıklancak bi 100 sayfa daha patlıcak siz sikecisnz,siz gecen sene olsanz yaprdınz,yok sizin baskan bizim baskan..

filler tepişir olan cimenlere olur misali

neyse ne diyorum ben ya; daaa da bu ülkede fitbol kendine gelmez basımız sagolsun..
Sosyal ağlarda paylaş

aziz yıldırım kalmaya devam ediyor. mecnun odyakmaz ve bülent uygun da tahliye olmuş.

bu hakimi de, savcını da allah bildiği gibi yapsın. adamları örgüt suçlamasıyla 8 ay içeride tutuyorsun, sonra suç yokmu şdiyip salıyorsun. senin hukuk diplomanı verene de, seni o koltuğa oturana da, cemaat diye yaladığın adamlara da yazıklar olsun.

örgüt üyesi suçlamasıyla içeride kalan kişi sayısı 3. ULAN 3 KİŞİYLE ÖRGÜT OLMAZ, SUÇ SABİT OLMADAN ÖRGÜT OLMAZ. sizin hukuk fakültesinde aldığını derslerde geçiren hocalarda kabahat, terbiyesiz herifler.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

aziz yıldırım kalmaya devam ediyor. mecnun odyakmaz ve bülent uygun da tahliye olmuş.

bu hakimi de, savcını da allah bildiği gibi yapsın. adamları örgüt suçlamasıyla 8 ay içeride tutuyorsun, sonra suç yokmu şdiyip salıyorsun. senin hukuk diplomanı verene de, seni o koltuğa oturana da, cemaat diye yaladığın adamlara da yazıklar olsun.

örgüt üyesi suçlamasıyla içeride kalan kişi sayısı 3. ULAN 3 KİŞİYLE ÖRGÜT OLMAZ, SUÇ SABİT OLMADAN ÖRGÜT OLMAZ. sizin hukuk fakültesinde aldığını derslerde geçiren hocalarda kabahat, terbiyesiz herifler.

8 ay önce bu kanun yoktu, kanunu değiştirdiler malum, suçun tanımı falan değişti. da tutuklu yargılanmasına yine gerek yoktu bu insanların. yazık günah 8 ay.
Sosyal ağlarda paylaş

bu nasıl bir karar ya resmen rezillik.
sen örgüt diyorsun yarısını tutuksuz yargılayıp yarısını içerde tutuyorsun, sonra en büyük şike/teşvik sanıklarını tahliye ediyorsun
3 kişiyle örgütmü olur nasıl bir rezillik bu
Aziz Yıldırım tek başına çanta taşıyıp şike/teşvik yapmış heralde
Sosyal ağlarda paylaş

1-) 8 Aylık yatılmış süreler de göz önüne alınarak veriliyor o tahliye kararları.

2-) Dışarı bırakılanlar masumluğunu kanıtlamış değil bildiğim kadarıyla tutuksuz yargılanmaya devam etmiyecek mi bu adamlar? Burdan tam emin değilim yanılıyor olabilirim...

3-) Salıverilen toplamda 7 kişi, tutuklu kalanların sayısı 3 ten birazcık daha fazla.

4-) Hakan Şükür hakkında ileri geri konuşulabilir tabiki de hırsız gibi bayağı hakaretleri etmek bence biraz abuk kalıyor...

5-) Keşke kimseyi tutuklu yargılamasalar, toplum için tehdit oluşturmayanlardan bahsediyorum ama yasalar var ve herkes için aynı yasalar bunlar. İnsanlar suç işlerken yada suç işlemenin çizgilerinde yürürken totem yaparken biraz daha dikkatli olmalı demek ki...
Sosyal ağlarda paylaş

1) bu insanlar suç örgütü kurucusu olmakla suçlanıyorlar, daha sonra suç örgütü olmadıkları ortaya çıkıyor ve salınıyorlar. örgüt suçlamasıyla hapse atmak için maddi delil lazım. maddi delilin olduğu sonradan anlaşılır ama olmadığı sonradan anlaşılmaz.

2) üstteki bunu da açıklıyor.

3) tutuklu kalanlardan örgüt kurucusu olmakla suçlananların sayısı 3.

4) hakan şükür denen "kral"ınız, o çok sevdiğiniz adam, tarihinizin en büyük ikinci futbolcusu, benim vergilerimi (seninkileri helal edebilirsin benimkileri etmiyorum) alıp, mecliste yapması gereken görevini, yer yer sağlık durumunun kötülüğünübahane ederek yapmayıp, kanal kanal gezmekte, 1000'e yakın insana ergenekoncu, yani terörist demekte. benim paramı çalıyor, yapması gereken işi yapmıyor. çalan insana hırsız denir.

5) insanlar suç işlemiyorlarsa dikkat etmelerine gerek yok. devletin tutuklama yaparken dikkatli olması lazım. yarın öbürsügün rüzgar ters eser de, ergenekoncu olarak içeri bizzat sen alınırsan görürsün "totem yaparken dikkatli olma" olayını.
Sosyal ağlarda paylaş

nscorp said:

Son olarak Cihan oskay dinlenecekmis.
2001 de azizden para alip tesvik dagittigini anlatan. Cafer, ersun yanal ve oktay derelioglu da tesvik geldi demisti medyada.

Isimiz zor...
cihan oskay bu davaya nasıl eklenecek anlamak çok güç. orada muhtemelen teşvik verdik. aksini söylemiyorum bile. lakin 2001 yılında, geriye işlemeyen yasalar falan. 2006 yılındaki denizlispor olayına takipsizlik verip bunu araştırmak..

gerçekten cemaat çok çaresiz, nereden sladıracağını şaşırdı :(
Sosyal ağlarda paylaş

Ya şike var da işte belli insanları belli mevkilerden etmek için kaftan olarak kullanıyorlar. Yoksa sanmıyorum ben hakikatten temiz futbol arzusuyla döndüğünü davaların.

Aziz Yıldırım'ı da günahım kadar sevmem de hop diye ergenekoncu ilan edilmesi falan çok acıklı olmuş, o çıkamaz herhalde.

UEFA FIFA falan tabii bizim iç iktidar oyunlarını iplemez, ya takımlara ciddi yaptırımlar uygulanacak ya da top benim oynatmıyorum diyecek adamlar. Onun başka çıkarı yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...