fizban Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 baktılar burada ne bir örgüt şüphesi kaldı, ne somut bir delil; zaman kazanmak için başka dosya istiyorlar. ergenekon'a bağlasınlar bari, orada kafadan 5 sene kazanılıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 değiştirmişler hemen haberin içeriğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 bildiğiniz tiyatro herşey ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 hakim kararı belli oldu zaten açıklandıktan sonra geri koyarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 allahın cezaları ya, savcı şimdi de sedat pekerin kelebek operasyonunun birleştirilmesini istemiş sanırım bu davayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 https://p.twimg.com/AmdHSF9CIAAB7aV.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nscorp Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Sabah gazetesi 2 sonuca da taslak hazirlamistir. Gaza gelip girmistir haberi noobun biri. Iyi dusunmek istiyorum ben hala. Aziz Yildirim dahil tum saniklar tahliye edilecek bence. Cetelik orgutluk birsey yok. Tahliye gelecektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 o nasl bir polyannadir öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 ergenekon'a bağlanma işi de tamam! Hakan Sukur (samanyolu tv): Aziz Yildirim Ergenekoncu.. Hakan Sukur: Adliye disindakiler bir avuc ergenekoncu... Akli selim Fbli evinde oturuyor dava siyasi değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 hadi kararı açıklasınlarda yatıcam ya. uykum geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 fizban said: ergenekon'a bağlanma işi de tamam! Hakan Sukur (samanyolu tv): Aziz Yildirim Ergenekoncu.. Hakan Sukur: Adliye disindakiler bir avuc ergenekoncu... Akli selim Fbli evinde oturuyor dava siyasi değil :) OHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=28088&utm_medium=fbsk&utm_campaign=fbsk&utm_source=fbsk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Ergenekona ne ara geldi olm konu noluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 fizban said: ergenekon'a bağlanma işi de tamam! Hakan Sukur (samanyolu tv): Aziz Yildirim Ergenekoncu.. Hakan Sukur: Adliye disindakiler bir avuc ergenekoncu... Akli selim Fbli evinde oturuyor dava siyasi değil :) gerçek mi bu ? hakkında konuşuluyor ama sallamasyon olabilir mi acaba? @vendy eli kulağındaydı zaten ufaktan bağlantılar yapılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 yok gerçek o laflar bende takip ediyorum bir yandan, Şamil Tayyar ve Hakan Şükür gibi bu ülkeye yakışan gerçekten kaliteli 2 tane milletvekilini görünce izleyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Hakan şükür beyfendiye sormuşsa gerisi tatava bıdırdamayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 koskoca gol kralı.uefa kupası kaldırmış adam yalan mı söylicek ergenekon 3. adamı aziz yıldırımmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 içerde de ergenekon'a bağlandı mı savunma tamamdır kesin sıkıştırırlar bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 hayır o değilde şimdi fbtvde izliyorum bir yandan karar açıklanıyor yine 2-2 vakası yaşatmasın bu adam bize ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 ergenekonun spor kolu baskaniymis aziz yildirim. her hafta hali saha maclari icin para topluyomus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 yazık ya ergenekoncu çıktı aziz yıldırım, her şeyi beklerdim de bunu beklemezdim kendisinden. fb taraftarı da bilinçlenir artık umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 S-H said: http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=28088&utm_medium=fbsk&utm_campaign=fbsk&utm_source=fbsk "Büyük Fenerbahçe Taraftarı" tırnak işareti tam olmuş hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 DoruK said: yazık ya ergenekoncu çıktı aziz yıldırım, her şeyi beklerdim de bunu beklemezdim kendisinden. fb taraftarı da bilinçlenir artık umarım. Evet çok bilinçlendim olayın ergenekon ile bağlantısı olduğunu öğrenince. Hakan Şükür'ede gönülden inanıyorum, milletvekili nede olsa yalan söyleyecek hali yoktur, dediyse doğrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creative Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 adamın şikeci olduğu ortaya çıktı ve buna rağmen savunuyorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar