Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 4: Aziz Yıldırım Strikes Back

EmenikeNiangSow

Öne çıkan mesajlar

Masquarede senin kafan mı iyi?

AY 98 şubatında geldi ve daha 1 kez şampiyon olmuştu Gs, ondan önceki senede Fb şampiyondu. Tarih diye onun bunun sanki güvenilir kaynakmış gibi yazdığı sallamalarını c/p yapmışsın ama daha yakın tarihten bihabersin

Zaten senin trollüğün dillere destan olmuş ben uğraşamam senlen, sen yaz yine herzamanki ahhihih kikikiki gibi bişiler hadi selametle
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam fizban. Aziz Yıldırım geldiğinde makas hiç açılmamıştı. F.Bahçe de bizden öndeydi. O dönem gerçekten F. Bahçe öndeydi, hiç de G.Saray hezeyanı yaşanmadı kulüpte daha toyluk yılları iken Aziz Yıldırımın. Silip süpürüyordu ligi. Bu yüzden 6 ayda bir TD de kovmuyordu Aziz Yıldırım. Müthiş bir istikrar vardı.

Senin gibi aklı başında sandığım biri bile böyle değil diyorsa ve koca metinden sadece o dönem diye yazdığım 2 satırı alıp Aziz Yıldırım geldiğinde 1 şampiyonluk vardı ehere mehere diye yorumluyorsa cidden diyecek birşeyim yok. aç oku diyorum ve gör Milli Takım'a kim oyuncu göndermemiş, ittihatçıların kulüpteki etkin rolü, rejime karşı politika, bunun fanatik fb'li ş. saraçoğlu döneminde onarılması. hepsi orada kitaplarda yatıyor.

Zorla okutacak değilim sizlere, kocaman aklı başında adamlarsınız.

Dediğim gibi 100 satırdan 2 satırı alıp bütün metini karalamak Aziz Yıldırım'ın iddianameye karşı uyguladığı stratejiye benzemiş. Varsa argümanlarınız (ps: google yetersiz kalabiliyor, biraz vaktinizi alacak ama ilgili dönem hakkında kitaplar var onları okumanız gerekebilir.) çatır çatır tüm yazdıklarıma cevap vermenizi beklerdim, 2 satır üzerinden ve aslında da alt metninde G.Saray Aziz Yıldırım müthiş sportif başarılarla karşıladı kısmını çürüttük oh yeah metin de çürüdü yapmanız beni üzdü.

Hoş biraz sonra G.Saray vatan hainiydi, Fransızlara uşaklık etmişniz savaşta argümanı bekliyorum şimdi de. Yeridir.

Ha bu arada 500'lük banknot şu an bende bile varsa koca F. Bahçe için bulmak zor olmasa gerek. Konudan bağımsız ama belirtmeden edemedim. Zor birşey değil yani fizban 500'lük banknot. Karıştırdın galiba, olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

al o zaman, bu da yanlis;

said:
sadece iç "müşteri"ye konuşulduğu için gereksiz bir şekilde üç yıl üstüste şampiyonluk sözü verildi. ama bunun da beşiktaş ve bursaspor'un şampiyon olmasıyla gerçekleşmeme ihtimali ortaya çıkınca yapacak bir şey kalmamıştı. bu sürecin sonu metris'e çıktı...
uc yil ustuste sampiyonluk sozu verdiginden sonraki sene, sozunu tutmak isteseydi son macta tsyi hakemi vs yi satin alip demek ki olurmusuz sampiyon. yani EHEHEHE SOZ VERDI SONRA SIKE YAPTI demekle olmuyor. o zaman adnan polat'in 20.45 te lideriz diyip lider olmasi da sikeyle aciklanir. daha saglam argumanlar.

euro olayini yanlis hatirliyormusum. benim hatam. gerci 500 eurolarin sirkulasyondan kaldirilgidini coook onceden okumustum, ona baglamisim ama sadece ingiltere'de kaldirilmis, arayinca gordum. dolarmis 500 luk sirkulasyonda olmayan. zaten iddianamede yazan para birimi de dolar.
Sosyal ağlarda paylaş

Gerçekten Trabzonspor'u ikna edeceğinizi sandım şike için sonra da geçti.

Bekliyorum fizban, hala Atatürk, ittihat ve F.Bahçe'nin CHP ile olan ilişkileri kısmındaki donelerini. Körü körüne inanmak istemiyorum, lütfen aydınlat.

Ayrıca Cihan Oskay dönemini de unutmadık 2000'lerin başında. Daha o zaman bu işlere girişmiş Aziz ve ekibi G.Sarayın ağır başarıları altında ezilince. Zamanında Cafer ve E. Yanal geçtiğimiz aylarda da Oktay Derelioğlu doğrulamıştı o dönem F.Bahçeden teşvik geldiği konusunda. Oskay'ın anlattıklarında doğruluk payı varmış.

http://video.ekolay.net/video-izle/spor/oktay-derelioglu-yillar-sonra-itiraf-etti/542592/
Sosyal ağlarda paylaş

kulup ittihatcilar tarafindan yonetilmis demissin,

1912-1918 arasi;
1912 - 1914 Hamit Hüsnü Kayacan
1914 - 1915 Hulusi Salih Paşa
1915 - 1916 Mehmet Sabri Toprak
1916 - 1918 Dr. Nazım Bey

dr. nazim bey tarihte bir lekedir. sadece fenerbahce icin degil, turkyie tarihi icin.

hamit husnu kayacan, ayni zamanda galatasarayli. diger iki yillik surecte de evet ayni zamanda ittihatcilar. ayni zamanda tbmm'de vekillik de yapmis ama sabri toprak.

ayni yazi diyor ki,
1918'den sonra saraya yakin kisilerce yonetilmistir. dogrudur, bu iki kisinin ayni zamanda mekteb-i sultani mezunu oldugunu atlamis lakin yazi.

1923'ten sonra da hala ittihatciydir diyorsun.

cumhuriyet kurulduktan sonraki ilk baskan nasuhi baydar. halk partisinin kurucularindan, ve milletvekili! sonraki baskan muvaffak bey de ailesinde ataturk doneminde disisleri bakanligi, abd buyukelciligi yapanlari bulunduruyormus. kendisi de federasyon baskanligi yapmis sonra.

sonraki iki baskan 1'er yil baskanlik yapmis, politikadan uzak adamlar. 34-50 arasi da sukru saracoglu baskanlik yapiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

bu da galatasarayli ittihatcilar (benim bulabildiklerim)

Necmettin Sadık Sadak (baskan)
Sait Halim Pasa (onursal baskan)

kaldi ki, turkiye'de, ozellikle 25'lere kadar, ittihatci olmakta yanlis birsey yok ! ittihat ve terakki, begen ya da begenme, turkiye'nin kurulmasini saglamis unsurlardan biridir. dr. nazim bey'i ayiriyorum bundan, onun fenerbahce baskanligi yapmis olmasinin ovunulecek bir yani yok.

refik cevdet hakkinda da birseyler bulup inanmadim.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi iyi de ben vurun ittihatçı hain Fener demedim ki?

Aziz Yildirim mahkemede biz nasıl Atatürkçüyüz, kuruluşumuzda Atatürk yatar vs diye anlatınca yazdım onları. Yoksa tabiki o dönem ittihatçıların etkin rol oynaması gayet doğal, dellendiğim kısım mahkemede tarihin çarpıtılarak anlatılması ve bir nevi tribünlere oynanması.
Sosyal ağlarda paylaş

Tatar, varsa konuyla ilgili görüşün yazarsın, tamam konu sıkıcı gelebilir sana ama yazma zorunluluğun da yok. Sıkıldım ama her sayfa troll atıflarından...

bak yazma nedenim de bu;

said:
Aziz Yildirim mahkemede biz nasıl Atatürkçüyüz, kuruluşumuzda Atatürk yatar vs diye anlatınca yazdım onları. Yoksa tabiki o dönem ittihatçıların etkin rol oynaması gayet doğal, dellendiğim kısım mahkemede tarihin çarpıtılarak anlatılması ve bir nevi tribünlere oynanması.
Sosyal ağlarda paylaş

Rerore said:

*06.03.2011 günü saat:19.43’de ali kiratli’yı (532 2569535), yusuf turanli’nın (533 4510996) aradığı; (kayıt sıra no:……)
yusuf’un “ya sana diyorum ki aç viskini kahve mi istersin…benim adam nasil oynuyor ama… maçın yıldızı o ha” dediği, ali’nin “bitsin kırmızı kart gördü şimdi…onu diyorum işte haydi” dediği tespit edilmiştir.
(bahse konu müsabakanın 38. dakikasında trabzonspor takımı oyuncusu serkan balci’nın kırmızı kart gördüğü anlaşılmıştır.)
soruldu :yusuf turanli'nın benim adam dediği serkan balci ile ali kiratli'nın ilgisi nedir? bu şahsın gördüğü kırmızı kart yada oynadığı oyun ile ali kiratli'nın ilgilenme sebebi nedir?
c e v a p :

tesadüf
06.03.2011 TARİHİNDE OYNANAN BEŞİKTAŞ – TRABZONSPOR MÜSABAKASINDA TEŞVİK PRİMİ VERİLMESİ İDDİALARINA KARŞI BEYANLARIMIZ
Söz konusu maçla ilgili Serkan Balcı'yla şike anlaşması yaptığımız söylenmektedir. Serkan Balcı Türk Futbolunun karakterli ve ahlaklı oyuncularından biridir. Onu Fenerbahçe'ye ben transfer ettim. Menajeri de Batur Altıparmaktır. O da şahsiyetli ve kişiliği olan bir insandır. Eğer biz Trabzonun içinden böyle bir organizasyon yapsa idik o zaman Batur Altıparmak'la yapardık. Çünkü Selçuk İnan ve Umut Bulut'un da menajerleri kendisi idi.

Futbolu bilenler için şunu söylüyorum; bu söyleyeceklerimi Savcılık ve Mahkemedeki ifademde söyledim:
Maç İstanbul'da oynanıyor, Beşiktaş gibi güçlü bir kulübü desteklemek mi kolay yoksa Trabzondan bir oyuncuyla şike yapmak mı doğrudur ? Bizim için Beşiktaşlı oyunculara teşvik vererek sorunu kökten çözmek daha iyi bir alternatif olamaz mıydı ?

Bu maçtan önce BJK taraftarları Twitter üzerinden BJK'nin Trabzonspor'a yenilmesini ve Fenerbahçe'nin şampiyon olmamasını istediklerini yazdılar. BJK taraftarları bu anlamda binlerce mesaj yayınladılar. Basın bunları yazdı. O zaman tüm bu yazanları da sorgulamak gerekir. Çünkü Ali Kıratlı ile Yusuf Turanlı'nın aşağıdaki iletişim tespitinden dolayı şike yapmakla suçlanıyoruz.

*06.03.2011 günü, saat 19.43'te Ali KIRATLI'nın ( 532 3569535), Yusuf TURANLI'yı (533 4510996) aradığı; (Kayıt Sıra No: 2241)
Yusuf'un "Ya sana diyorum ki aç viskini kahve mi istersin ... BENİM ADAM NASIL OYNUYOR AMA ... Maçın yıldızı o ha" dediği, Ali'nin "Bitsin kırmızı kart gördü şimdi... Onu diyorum işte haydi" dediği tespit edilmiştir.

(Bahse konu müsabakanın 38.dakikasında Trabzonspor takımı oyuncusu Serkan BALCI'nın kırmızı kart gördüğü anlaşılmıştır.)
Soruldu : Yusuf TURANLI'nın benim adam dediği Serkan BALCI ile Ali KIRATLI'nın ilgisi nedir? Bu şahsın gördüğü kırmızı kart ya da oynadığı oyun ile Ali KIRATLI'nın ilgilenme sebebi nedir?

Yusuf Turanlı, Savcılık ve Mahkemede vermiş olduğum ifadelerde olduğu gibi hiç tanımadığım biriydi. Kendisiyle Metris'te tanıştım. Yusuf Turanlı konuşmasında maçta Beşiktaşlı iyi oynayan bir oyuncudan bahsetmektedir. Halbuki bu tapede Serkan Balcı'dan bahsediyor denerek kafa karıştırılmaya çalışılmaktadır. Buna "akıl tutulması" denir. Ali Kıratlı ise Trabzonspor'un kaybetmesinden mutlu olacağı için bu konuşma yapılırken, Serkan Balcı'nın kırmızı kart görmesine sevindiğini belirtmektedir. Trabzonspor'un kaybetmesi bundan dolayı kendisini ilgilendirmektedir.

Zaten Yusuf Turanlı da, Emniyetteki ifadesinde "Serkan Balcı isimli şahsı tanımıyorum, adı geçen şahıs ile de hiçbir görüşmem olmamıştır" demektedir.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

said:
"Fenerbahçe Kulübünün her tarafta beğenilip değer verilen, ortaya çıkmış eser ve çalışmalarını duymuş ve bu kulübü ziyaret edip bu işte emeği, yardımı olanları tebrik etmeği görev edinmiştim.
Bu görev ancak bugün yerine getirilebilmiştir.
Takdir ettiğimi ve kutladığımı buraya kaydetmekle övünüyorum.
3.5.1918 / Ordu Komutanı Mustafa Kemal.

bir de 1928'de `ben de fenerbahceliyim` dedigi (gs ve fb baskanlarinin yaninda), 32'de kulube bizzat yardim ettigi, 27'de baloya katildigi falan var.
Sosyal ağlarda paylaş

Atatürk dönem dönem her kulübü ziyaret etmiş, hepsine sempati göstermiştir. Gs'liydi Fb'liydi tartışmaları sürer gider. Kaynaklara bakınca her kulüp bunu diyebiliyor kendisine Ata tarafından yapılan ziyaretleri belgeleyerek. Karşıyakayı da ziyaret edip onlar için de güzel sözler söylemiş. Onlar da çıkıp Karşıyakalıydı dese yeri.

Benim bildiğim 2 defa futbol maçına gitmiş Atatürk, 2'si de 3 büyükler değil mesela. :p

Neyse Ekşioğlu ile Şekip savunmalarını yaptı mı bugün? Yarına mı kaldı?
Sosyal ağlarda paylaş

Atatürk hangi takımı tutmuş ise tutmuş. Takımlar neden bunun üzerinden prim yapmak isterler anlamadım gitti. Atatürk'ün tuttuğu takım daha mı büyük oluyor. Biz de o takımı tutunca daha mı kemalist oluyoruz. Daha mı faydalı evlatlar oluyoruz şu vatana. Ülkenin başına böyle büyük bir lider gelmiş biz hala üstüne koymak yerine O'nun üzerinden prim yapmaya çalışıyoruz. Yok partisi,yok tuttuğu takım vb.
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Hayır adam neyi kanıtlamaya çalışıyor o ittihatçı bu padişahçı diyerek o da belli değil. Ordan burdan gerçekliliği tartışılır c/p'ler yaparak hakkıyla kazandığı troll damgasından sıyrılmaya mı çalışıyor acaba, hmmm zor olabilirrr [b]çok uzun yıllar sürebilir.[/b]..
Sosyal ağlarda paylaş

YüCe_ThoR naber?

bnvmkjhl

İlhan Ekşioğlu'nun 3 tarla için açıklaması: "Eyup Sultan, Çengelkoy mezarliginda dua ve ayni yolda arabayla tur atmak"

///

Aziz Yıldırım tarla olayı için temenni diyor İlhan Ekşioğlu mezarlık-dua diyor.

///

Mosturoglu slayt ile o tarlayi gosterdi.. Fb tesislerinin (incek) yanindaki tarla.. Otopark icin alinmak istenmis. oyle kalmis bir girisim olmamis.

http://i0.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/004/592/my-brain-is-full-of-fuck.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...