Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 2 sayfada Aziz aklanmis, 2 sayfa daha devam etse adam peygamber ilan edilecek ehuehu. Aziz'in iddialara dogru duzgun cevap verdigi yok. Iddianame kokten hatali celiskili diyerek saldiriyor. Savci suclu, emniyet suclu, Gs suclu, Zekeriya Öz suclu, okyanus otesi suclu, bir biz hakliyiz modunda. Mac mac orada yazanlari anlatsa isin nereye gidecegini biliyor. Fenerbahce Baskani kaldi, iste bu yuzden. Camiayi kullanarak FENERLE KIMSE BASA CIKAMAZ modunda savunma yapiyor. Buyuk Baskan Manisa macini curutmus, hadi I. Eksioglu insaatciydi catiyi onarmak icin aldi parayi. Bu ekinler, dikimler ne arkadasim? http://b1202.hizliresim.com/u/j/2shys.jpg Nedense hep mac oncesi rakiplerle `isiniz` olmus, gorusmeler yapilmis. Hadi 2-3 mac olur anlarsin da kac mac boyle bu yahu haha. Kaldi ki borc verdim dedigi para hakkinda tapelerde muhasebecisine `Mac tarihinden 3 ay once verilmis gibi sey yapalim bu parayi Tamer` diyen adam o parayi Manisa Baskanina borc verdim diyince OH YE CURUTTU BASGAN oluyor asdsaf. İbrahim Akın İmam ve Fahri Tatan ile şike parası aldım muhabbeti yapıyor ciddi ciddi. Savcıda itiraf ediyor, içeri girince vazgeçiyor savcı ben tehdit etti diyor, o konuşmalarda şaka diyor. Ahahah. Yine burda insanlar OH YE CURUTTU IBRAHIM SIKE OLAYINI. HEPSI SAKAYMIS diye seviniyor. http://galeri3.uludagsozluk.com/131/ibrahim-ak%C4%B1n_229640.png Hele bazı insanlar var ki `Aziz yapmadim abi diyor. Yaptiysam kendimi oldururum diyor bi kere. Bundan buyuk yemin mi olur. Ben ikna oldum.` diyordu baska platformlarda. Evet lan dedim, mahkemeler, hakimler, savcilar hep bosa. 1 ekmek 1 kutsal kitap getirip el bastirsak bu is tamam. Mesela Hitler cikip yeminler etse, sucsuz derim ben de. Adam hayatiyla yemin etmis. Ha bazilari da yeminler ediyordu. Hatta yeni dogmus cocuklarinin uzerine ben boyle telefon gorusmeleri yapmadim diye de gorduk sonra iddianamede yapilmis mi yapilmamis mi... :) Neyse, Aziz Baskani aklamaya paklamaya devam tam gaz asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 @poopla Neye bakicam abi butun mesajlarin boyle "bos laf ","he he evet" " ac bi bak" vs sana burda bunun orgut sucu olarak cok kolay sayilabilcegini acikliyorum eger ortada bi suc varsa sen olayi anlamamissin ac bak diyosun neye bakicam abi varsa bildign bise soyle ya da acikla bana neden oyle olmadigini Sirf cevap vermek icin laf kalabaligi yapiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Liselilerle tartışma, seni önce kendi seviy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Masquerade said: Buyuk Baskan Manisa macini curutmus, hadi I. Eksioglu insaatciydi catiyi onarmak icin aldi parayi. Bu ekinler, dikimler ne arkadasim? Aziz en sonunda çıkıp "İnanırsanız ekine, inanmazsanız .... kadar " diyecek bu savunma sanatıyla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 ahah abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 "ay, manisa maci" said: Bizler hiçbir şekilde Manisaspor – Trabzonspor maçının sonucunu etkilemeye yönelik girişimde bulunmadık. Tam tersi maçın sonucunu etkilemeye yönelik yapılan çalışmaları önlemeye çalıştık. Fakat anladığımız kadarıyla engelleyemedik. İlhan Ekşioğlu ile 21.02.2011 saat 21.54’de (maç sonrası) yaptığımız görüşmede (Tape 1444) açıkça bu konuyu dile getiriyoruz. Çünkü Serkan Acar’la Cemil Turhan, Manisaspor teknik sorumlusu Hikmet Karaman’a duyumlarımızı aktarmışlardı. Hiçbir şekilde parasal vaadimizi gösteren bir bilgi veya belge yoktur; olamaz da. tarla, ekim falan normal olmayan seyler, onlara lafim yok da; burada tesvik primi verdigini nasil ispatlayacaksin ki ? 'sanki atilmak icin oynadilar', 'cok kotu oynadilar' laflarindan manisa'ya tesvik verdigimizden cok trabzon'un sike verdigini dusundukleri cikiyo sahsen. ibrahim akin olayinda daha once demistin fenerbahceli yoneticilerin olayla bagini anlatan hedeyi gosterecem diye de, gostermedin bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 masq ve bazılarının anlamadığı , aziz yıldırım şike yapmıştır, yani o konuşmalara tapelere bakarak bunu zaten üstündeki formayı çıkartıp bakan her fenerli görebilir, ama fenerli olmayanlarda üstlerinde ki beşiktaş gs formasını çıkartıp bu iddanameyi okuduklarında, bütün tapeleri kanıtlayacak somut deliller olmadığını bütün bunların feneri yada aziz yıldırıma ceza verebilecek değer taşımadığını göreceklerdir. yani biz istediğim kadar şike var diyelim, bu rezil ötesi iddaaname ve rezil operasyon ile aziz yıldırımın suçunu kanıtlayamazsın. aziz yıldırımda bunun farkında, adam biliyor suçlu olduğunu ama devlet ve savcı o kadar beceriksizki ceza almayacağınında farkında ,bir de bu fenerbahçe davasıdır diyerek arkasına fenerbahçe yi de aldı, şimdi kahraman olarak çıkacak içerden. bu dava en başta suç üstü yapılmayarak kaybedildi zaten, sen posette para var diyorsun , son 5 maçın sonucunu biliyordum diyorsun , 19 maçta şike var diyorsun, ama bütün bunlar olurken suç üstü yapmayıp oturup izliyorsun, hatta şampiyonluğu tescil ediyorsun, sonra seçimler bitiyor , operasyona başlıyorsun, elinde bir tane bile somut delil olmadan hemde. Sonra sen istediğin kadar yırtın ekinleri açıklasın , inşaatı açıklasın diye, adam evin çatısını yapıyordum der, sende aksini kanıtlayamazsın cunku elinde somut delil yok! sonra aziz şike yaptı, evet yaptı böyle beceriksiz bir savcı ve emniyet teşkilatı olduktan sonra şike de yapar, sonra mahkemeye çıkıp böyle dalgada geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 barnacle said: antu olmuş burası iyice 8 aydır ua forumuydu 2 gün antu olsun nolcak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Mighty_THoR said: insanlar ya okumayı bilmiyorlar ya okuduklarını anlamıyorlar. Valla anlamadik Thor. Gecen sayfalardan beri okuyorum tek dedigin sunu bunu aciklayamazsiniz. Sen boyle inaniyorsun, bunu degistirecek halim yok?... Kimse sutten cikmis ak kasik oldugunu iddaa etmedi. Ama sikenin tesvikin en buyugu Gs'dir, Ankaragucu, 8-0, Zalad diye donup duracaksan zaten konusmanin mantigi yok. Benim tek dedigim senin yola ciktigin argumanin Masq tarafindan gayet guzel cevaplandigiydi. Bu kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 tinu said: bu dava en başta suç üstü yapılmayarak kaybedildi zaten, Orasını kimse anlayamadı zaten UEFA'da sordu takımlarda sordu herkes sordu niye suç üstü yapılmadı diye ama cevap yok. Ve polisin elimizde kesin deliller var falan gibi ortalığı yaygaraya vermesi falanda enteresandı. Enteresan çok şey oldu halada oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Akşam akşam güldürdün beni YüCe_THoR. Tanrı seni başımızdan eksik etmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 emenikenin para sayan videosunu resimlerini filan gören var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Bursalılar UEFA'ya YD'yi istemiyoz mailleri atmışlar lol http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/19976134.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 bizim başgan azize ayarı çekmiş. hala üstüne gidiyolar bi de. bugüne kadargayet mantıklı hedef göstermeyen açıklamaları olmasına rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 http://www.galatasaray.org/kulup/haber/12609.php AÇIKLAMA Sayın Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Bugüne kadar gerek soruşturma aşamasında, gerekse adli makamlara intikalinden sonra bu davanın hukuki sonuçlarını etkileyebilecek en küçük bir imâda dahi bulunmaktan kaçındım, kaçındık. Olayın Galatasaray’ı ilgilendiren yegane boyutu ve tüm çabalarımız, bu konuda karar alması gereken özerk kurumların gecikmeleri durumunda Galatasaray ve Türk takımlarının bir zarar görmesi tehlikesine karşı ilgili mercileri uyarmaktan ibaret oldu. Hatırlamanız gerekir, 3 Temmuz’dan 24 saat sonra yaptığımız açıklamada tüm Galatasaray camiasından rekabet duyguları içinde hareket etmemelerini ve soğukkanlılıklarını muhafaza etmelerini özellikle rica etmiştim. Bunu spor anlayışımın gereği olduğu kadar toplumsal aşırılıkları önceden engellemek ve meseleyi tırmandırıp nefret duygularının tırmanmamasını sağlamak için yaptım. Sayın Yıldırım, sizin Başkan olarak temsil ettiğiniz kurum bir spor kulübü, herhangi bir şirket değil. Dolayısıyla sadece yargı kurumlarına ve ceza yasalarına tâbi değilsiniz. Ülke içinde TFF ve uluslararası alanda UEFA ve FIFA kurallarına tâbisiniz. Eğer bir spor kulübü değil de, bir özel şirket söz konusu olsaydı sportif kararlar için davanın sonunu beklemek en doğal hakkınız olurdu. Ama ne yazık ki taşıdığınız sıfat, temsil ettiğiniz kurumun başka sorumlulukları ve futbol dünyasının başka kuralları var. Belirtmeliyim ki, savunmanızın size yapılan itham ve suçlamalar üzerine kurulmuş olmasını beklerdim ve emin olunuz bu iddiaların haksız olduğunu teker teker kanıtlamanız bir spor adamı olarak beni sadece sevindirirdi. Ne yazık ki, daha ilk günden itibaren yanlış bir yol izlemektesiniz. Galatasaray başta olmak üzere başka kulüpleri de suçluymuş gibi gösterme çabalarınız, hukuk bilgime dayanarak söylüyorum, sizi de, kurumunuzu da temize çıkarmaz. Üstelik spor dünyamız açısından tam da engellemek istediğim o nefret duygularını pekiştirir. Başarıya ne denli tutkulu bir insan olduğunuzu tahmin edebiliyorum. Ama kurumlarımızın başarısının ötesinde topluma karşı önemli sorumluluklarımız var ve bu yönde çağdaş değerleri benimsemiş olmamız gerekir. Bu açıdan kendinizi kurtarmak için bile olsa 107 senelik şerefli tarihimize dil uzatarak ve mesnetsiz iftiralarla “leke bulaştırma” yönteminin size hiçbir faydası olmayacağı gibi son derece tehlikeli neticeler doğuracağını özellikle hatırlatmak isterim. Sayın Yıldırım, sizi destekleyen saf ve temiz taraftarlarınız, etkinizdeki bazı medya mensupları ne denli alet olurlarsa olsunlar, bizlerin görevi onları kullanıp başkalarına çamur atarak futbolumuzu daha da kirletmek değil, temize çıkması için gayret sarfetmektir. Suçsuzluğunuzu kanıtlayıp bir an önce özgürlüğünüze kavuşmanızı dilerim. Ünal Aysal Başkan Galatasaray Spor Kulübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Aysal gayet fırsatçı takılıyor işin başından beri, size güzel geliyor orası ayrı tabii. Türk futbolunda hiç bir kulüp sütten çıkmış ak kaşık değil, ha AY abartmış ki zaten yıllardır tüm futbol camiasını ezmeye çalışıyor ama bunun hesabı ondan sorulmalı daha çok Elbet kulüpte onu tepede tuttuğu için suçlu ve ceza almalı ama koca bir camiayı itin dötüne sokup durmak değil bunun yolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 gech kaldım :/ http://cdn.galatasaray.org/images/haberler/2/B_12609_B_9057_GSKLOGO_B.jpg Sayın Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Bugüne kadar gerek soruşturma aşamasında, gerekse adli makamlara intikalinden sonra bu davanın hukuki sonuçlarını etkileyebilecek en küçük bir imâda dahi bulunmaktan kaçındım, kaçındık. Olayın Galatasaray’ı ilgilendiren yegane boyutu ve tüm çabalarımız, bu konuda karar alması gereken özerk kurumların gecikmeleri durumunda Galatasaray ve Türk takımlarının bir zarar görmesi tehlikesine karşı ilgili mercileri uyarmaktan ibaret oldu. Hatırlamanız gerekir, 3 Temmuz’dan 24 saat sonra yaptığımız açıklamada tüm Galatasaray camiasından rekabet duyguları içinde hareket etmemelerini ve soğukkanlılıklarını muhafaza etmelerini özellikle rica etmiştim. Bunu spor anlayışımın gereği olduğu kadar toplumsal aşırılıkları önceden engellemek ve meseleyi tırmandırıp nefret duygularının tırmanmamasını sağlamak için yaptım. Sayın Yıldırım, sizin Başkan olarak temsil ettiğiniz kurum bir spor kulübü, herhangi bir şirket değil. Dolayısıyla sadece yargı kurumlarına ve ceza yasalarına tâbi değilsiniz. Ülke içinde TFF ve uluslararası alanda UEFA ve FIFA kurallarına tâbisiniz. Eğer bir spor kulübü değil de, bir özel şirket söz konusu olsaydı sportif kararlar için davanın sonunu beklemek en doğal hakkınız olurdu. Ama ne yazık ki taşıdığınız sıfat, temsil ettiğiniz kurumun başka sorumlulukları ve futbol dünyasının başka kuralları var. Belirtmeliyim ki, savunmanızın size yapılan itham ve suçlamalar üzerine kurulmuş olmasını beklerdim ve emin olunuz bu iddiaların haksız olduğunu teker teker kanıtlamanız bir spor adamı olarak beni sadece sevindirirdi. Ne yazık ki, daha ilk günden itibaren yanlış bir yol izlemektesiniz. Galatasaray başta olmak üzere başka kulüpleri de suçluymuş gibi gösterme çabalarınız, hukuk bilgime dayanarak söylüyorum, sizi de, kurumunuzu da temize çıkarmaz. Üstelik spor dünyamız açısından tam da engellemek istediğim o nefret duygularını pekiştirir. Başarıya ne denli tutkulu bir insan olduğunuzu tahmin edebiliyorum. Ama kurumlarımızın başarısının ötesinde topluma karşı önemli sorumluluklarımız var ve bu yönde çağdaş değerleri benimsemiş olmamız gerekir. Bu açıdan kendinizi kurtarmak için bile olsa 107 senelik şerefli tarihimize dil uzatarak ve mesnetsiz iftiralarla “leke bulaştırma” yönteminin size hiçbir faydası olmayacağı gibi son derece tehlikeli neticeler doğuracağını özellikle hatırlatmak isterim. Sayın Yıldırım, sizi destekleyen saf ve temiz taraftarlarınız, etkinizdeki bazı medya mensupları ne denli alet olurlarsa olsunlar, bizlerin görevi onları kullanıp başkalarına çamur atarak futbolumuzu daha da kirletmek değil, temize çıkması için gayret sarfetmektir. Suçsuzluğunuzu kanıtlayıp bir an önce özgürlüğünüze kavuşmanızı dilerim. Ünal Aysal Başkan Galatasaray Spor Kulübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 e geç kaldıysan niye tekrardan veriyorsun ki yarım sayfalık haberi, zaten okudu herkes üsttekinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Aziz Yıldırım'ın şekeri fırlar bunu okuduktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 tam bir liselisin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Ahah adam bot gibi lan. 2-3 post var basip yolluyo onları. http://www.youtube.com/watch?v=zRIbf6JqkNc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 boten anna koyacaktın. hata ettin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 şöyle başkanı görünce insanın galatasaraylı olası gelmiyo değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Ünal yine kaliteli konuşmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 aziz yine fena ayar yemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar