vaperon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Ağzını topla, terbiyeni takın bu bir, ikincisi de başkanının savunması içinde geçiyorsa bu buradan bir sayfa, geri kalanını yüzüne okuyacağım demesiyle savunuyorsa kendini ben bu kadar yazmışım nedir yani? Savunmayla bunun ne alakası var? Onca söz içinden bir orası battı yani gözüne... Neyse ya, haklısın. Boşver. Daha ne anlatabilirim ki sana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 S-H said: Khelben said: ve açıkcası Avrupa'ya gitmemize engel olmadığı sürece, gerçekten pek umrumuzda değilsiniz, leke sizin lekeniz, biz en fazla dalga geçeriz. gereksiz saldırı olan kısımları çıkardıktan sonra kalan kısma yorum yapayım zaten sıradan bir gs'linin düşünmesi gerekenler bunlar fakat şu forumda yazdıklarınızla oluşturduğunuz profil leş yemek için bekleyen bir akbabadan veya bir çakaldan farksız o yüzden alıntıladığım kısmı çok samimiyetsiz yazmışsın. Genel olarak bir şey demiyoruz ki, Aziz Yıldırım oraya çıksa dese ki hadi bilader senin kanıtların bunlar bende şunu şunu diyorum, benim de böyle kanıtlarım var, herkes sus pus olur oturur. Sorun "hala" Fenerbahçe Başkanı sıfatı taşıyan bir adamın, kendi davasında ligdeki rakibine davayı satmaya çalışması. Bu da takdir edersiniz ki normal bir insanın yapacağı bir davranış değil. Bence komplekse sahip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Absolut said: Hangi FB başkanının suçları arasında Atatürke suikast girişimi vardı da idam edilmişti? doktor nazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 @Khelben bende diyorum ki adamın tüm savunması gs'ye bir şeyler yığmakla ilgili değil siz öyleymiş gibi yazıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Yeni okudum Aziz'in savunmayı. Devam eden duruşmalarda da savunması bunun gibi olacaksa, bence daha fazla rezil olmadan buna bir son verse hem kendisi hem Fener için daha iyi olacak. Mahkeme salonunu Fener stadı sanmış sanırım. Tamam GS lı olarak bunu yazıyorum ama Ünal başkan mahkemede şöyle konuşsa millet ne kadar bizimle dalga geçse azdır derim. 1-2 cümle savunma 10 cümle ona buna, çoğunlukla GS ye sataşma üzerine. GS maçlarının senin şikenle ne alakası var, cebimden fenere tonla para verdim deyip sonrada banka hesaplarında bişi yok demek. İşiniz zor gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Yahu savunmaların noolduğundan bi haber onur şeref haysiyet avcılığı yapıyorsunuz valla Kardeşim savunmayla adam paçasını kurtarmaya çalışıyor gerçek olmuş yalan olmuş o mühim değil, bi şekilde paçasını kurtarırsa bu başarılı bir savunma olmuş olacak Millet düzgün savunmayla ipten kasımpaşa canavarını alıyor, siz kalkmış bizlen uğraşıyo ama olmaz kırılıyoz diyosunuz lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Flameoffear said: Yeni okudum Aziz'in savunmayı. Devam eden duruşmalarda da savunması bunun gibi olacaksa, bence daha fazla rezil olmadan buna bir son verse hem kendisi hem Fener için daha iyi olacak. Kardeş savunması bunun gibi derken neyi kastettiğini anlıyorum. Ama dışarda Ünal Aysal biz bu konuda konuşmayacağız deyip her gün 3-4 yazısı piaysa düşünce, GS'li yöneticiler çok fazla konuşunca adamda içerde hepsini biriktirmiş kusuyor demek ki buda gayet normal. Azizin bu konuşmaları sana ne kadar garip geliyorsa Ünal Aysal'ınkilerde bir FB'liye o kadar itici geliyor. Kaldıki bugun söylediklerinin %90ı suçlamalara cevap vermek olmuş. %10'da içinde kalmış konuşmuş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 ünal aysal niye itici olsun anlamadım adam gayet medenice ve mantıklı konuştu hep ayrıca dava fener davası içerdeki adamda aziz yıldırım.yani azizin saçmalamasının ünal aysalla ne alakası olabilir.yada gs ile önce kendini kurtarsın.cıkınca galatasaraya bok atar bol bol şöyle düşünceksin.sonuçta bir dava var suçlama var.bir katil kendini savunurken ama hasanda teyzesini öldürdü diyebilir mi savunmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Tamam da Ünal Aysal hiçbir zaman Fenerbahçeyi zan altında bırakacak bir açıklama yapmadı ki, her zaman "sorumlu olanlar cezalandırılsın" dedi. Bunun üstü örtülmesin dedi, çıkıpta "şikeci fener küme düşürülsün" "fener şikeci" bazlı herhangi bir açıklama da bulunmadı. Ben basındakileri okudum yani hepsi oysa pek %90 savunma yapmamış, daha ziyade %90 nutuk çekmiş diyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 hergün yurdum savcısı ve hakimiyle uğraşan bir adam olarak aziz yıldırım için üzülüyorum. Ünlü olmanız, etkili olmanız, para pul farketmiyor; türkiyede herkes aksi kanıtlanana kadar suçludur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Red said: ünal aysal niye itici olsun anlamadım İşte FB'lide öbür türlüsünü anlamıyor olay bu. Tabi siz isterseniz 1500 sayfa daha FB'li kafası demeye devam edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 onun ünal aysalla alakası yok aziz maskeliler bir yola baş koymuşlar.onlara hiç bişi normal gelmez daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Zep said: DoruK said: nscorp said: Fenerbahce camiasini zirh gibi kullanarak davadan siyrilmayi amacliyorbaşından beri bunu diyoruz sağolsun fb taraftarı, çok sevdikleri kulübe tarihinin en büyük utancını yaşatan başkanlarının kendisine biçtiği rolü çok iyi oynuyor. benim burda 10 tane "camiayı,taraftarları kullanıyor" içerikli mesajım vardır heralde.. şöyle postları okuyunca seviniyoerum bir fenerlinin daha gözleri açıldı diye sdfsdf belki gözleri hep açık olanlar da vardır da siz bütün fenerliler mahkeme kapısındakiler gibi düşünüyor sanıyorsunuzdur? kurtulun artık bu ön yargıdan, ben orada sorgusuz sualsiz tam destek hep destek diyenlerin, slogan atarken ağzından çıkanı kulağı duymayanların "işte fenerliler bu" denecek kadar büyük bir oranı olduğunu düşünmüyorum ha ama genel bir ön yargıdır farkındayım; Türkiyeyi istanbuldan ibaret sananlar, istanbul takımlarının bütün taraftarlarının istanbulda stat çevresinde ikamet ettiğini sananlar da yok değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 ama çok az blackrose.bu şike süreci konusunda fener taraftarıyla gönül rahatlıgı ile genelleme yapılır çok net bir biçimde fenerbahçe camiası aziz tişortlu oldu bu süreçte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 e abi paticik gibi bir ortamda bile o kafadaki fenerlilerin sayısını görüyorsun işte, nasıl çoğunluk olmadığını düşünüyorsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 adam kendini savunacagina galatasaray transferlerde uygunsuz tavir sergiliyor gibi soz etmis mahkemede la yaa. ZAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 bu kadar yıldır başkanım hep gs'yi yenerek başarısızlığımı örttüm mahkemede de gs'yi yenersem suçumu örter miyim acaba diye düşünmüştür kesin sdadfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Ya gidin bi haberleri falan izleyin be kardeşim hemen genellediniz höt diye Adliyeye desteklemeye gelenlerin sayısı polislerden değil gazetecilerden bile azmış, izledim ben 1 saat evvel. Yaşlı bi nineyi gösterdi misal kafa uçmuş laf olsun diye gelmiş işte etrafta da bikaç apaçi anca lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 DoruK said: e abi paticik gibi bir ortamda bile o kafadaki fenerlilerin sayısını görüyorsun işte, nasıl çoğunluk olmadığını düşünüyorsun ki? gerçekten değiller buna inanın, ben o maskelilerin gerçekten "maskeli" olduğuna inanıyorum artık, yahu "acaba mı" demeden bu kadar körü körüne bir adamın arkasından gidilmez provakatörlük böyle bir şey demek ki, orda birkaç adam var fitili ateşleyen, belki paralı belki asker, bir kısmı da gaza gelip karışıyor aralarına ki kameraya kaydetsen akşam izletsen kendinden utanacak belki kimisi de gerçekten boş adam, "ölümüne" adam, "ölmek var dönmek yok" adamı, "fb cumhuriyeti" adamı vs vs ne derseniz deyin, bu tür adamlardan her yerde var ve bunlarla konuşarak anlaşamazsınız... ha yeri gelmişken beni bir fenerli olarak, duyduğum ilk günden beri rahatsız eden bir ifadedir "fb cumhuriyeti", gerçekten anlamsız ve her daim takımın aleyhinde bir ifade bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 "Tatar Ramazan" said: Ya gidin bi haberleri falan izleyin be kardeşim hemen genellediniz höt diye Adliyeye desteklemeye gelenlerin sayısı polislerden değil gazetecilerden bile azmış, izledim ben 1 saat evvel. Yaşlı bi nineyi gösterdi misal kafa uçmuş laf olsun diye gelmiş işte etrafta da bikaç apaçi anca lol e zaten ilk gün fb tarafında "yüzbin kişiyiz olm" gibi abartma gayreti varken karşı görüşte "ne bini 300 kişiymiş, yok yok 100 kişi anca" küçümsemesi yok muydu? ne oldu da şimdi herkes aksini iddia ediyor, hepiniz busunuz işte şikecisiniz moduna giriyor? :) yahu 30 senelik arkadaşım "fbliler şikecisiniz işte hiçbir şeyi hakkınızla elde edemezsiniz" dedi diye görüşmüyorum artık yahu :D adama dedim ki bak ayıp oluyor böyle söyleme, biz de varız vs aynısınız olm şikecisiniz işte muıhahahah diyebildi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Beyler aziz yıldırım 60 ihtilaline gelince haber verin. Not almam lazım o konudan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Galatasaray'ın şike yaptığını Fenerbahçe'nin şike yapmadığını göstereceğim. binicem ustune vurucam kirbaci vurucam kirbaci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 adam sefa abiye bile salladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 sanirim biraz geriden takip ediyorum saat farkindan dolayi okuyabiliyorum ancak, su aciklamalar birebir dogruysa cok acizce azizce olmus: ------------- Galatasaray'ın şike yaptığını Fenerbahçe'nin şike yapmadığını göstereceğim. ------------- Yalnız şahıslar değil takımlar da yargılanıyor. 3 ay bilgisayar istedik, verilmedi. Galatasaray-Sturm Graz maçına bakıyorsunuz, şike orada var. Onun için bakıyorduk. Basın burada yaşananları doğru yazsın. Dün hastalanmadım, hastalandım diye yazdılar. Bizi karalayanlar ailelerimiz olduğunu düşünsün. ------------- Duruşmada 2000 yılında 2-2 biten ve son dakikalarında iki takım oyuncularının top çevirdiği Galatasaray-Sturm Graz maçının görüntüleri izleniyor. Aziz Yıldırım "Şike futbolcularla yapılır" dedi. ------------- Bugün adaletin bekçiliğini yapanlar, şikeyi Türkiye'ye getirenlerdir. Ama konu şike değil, futbolu ele geçirmektir. Malatya'ya Doğan gönderen, Ankaragücü'nü 8-0 yenen, Denizli'ye teşvik gönderenler adaletin bekçileri oldular. 2006 yılındaki Denizlispor-Fenerbahçe maçında Denizlispor 6 hafta boyunca vermediği mücadeleyi bize karşı verdi. O maçta hiç olmayacak şeyler oldu. Kulüp başkanı Ali İpek, çantaların ortada olaştığını söyledi. Lig bitince her şeyi anlatacağını söyledi. Denizlispor ligde kalınca sustu. Şike ve teşvik temizliği yapılacaksa herkes konuşmalı. Ali İpek, Can Çobanoğlu ve Galatasaraylılar konuşmalı. Bu konu gündeme getirildi ama Savcı Berk, bunu Çağlayan'a göndermedi. ------------- Fenerbahçe kimseden 5 kuruş almadan stadını yaptı. Devlet TT Arena'ya 600 milyon TL harcadı, ülkeye faydalı diye sustuk. ------------- Galatasaray için bir gelenek olmuş ama biz burada transfer şikesiyle suçlanıyoruz. Galatasaray sözleşmesi devam eden oyuncuları ayartıyor, kimsenin sesi çıkmıyor. ------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 yazık şu adama ya valla. dark ne güzel demiş davada da galatasaray'ı yenerek kazanacağını sanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar