Red Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 biz kendimizi düşürürüz diyen başkan hangisiydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 said: Aziz Yıldırım : Bize bir PC bile vermediniz. Hakimin cevabı: Dün verdik GS-SGraz maçını izliyordunuz... hakim critlemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Bu arada cidden Gs-SGraz maçını anlatacakmış barkavizyonda şike böyle olur diye. AHAHHAHAHAHAHAH AHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAH HAHAHAHAHAH İçimin yağları eriyor şu an. Yıllardır gelen Gs çekememezliğini yüce yargı önünde de tescilliyor Fenerbahçe Başkanı ahahah. Nöşatel, Monako, Leeds, Arsenal maçlarına falan da baksın Aziz. Gerçi şekeri fırlıyor Gs maçlarını izleyince gfdfdhgfjhgf. ADAM GRAZ İLE SAVUNMA YAPACAK. AAAA KİKİKİKİKİKİ AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AHAHAHAHAHA A.Yıldırım: Şekip Mosturoğlu 8 aydır Metris'te, Sezer Öztürk top oynuyor. A.Yıldırım: Oluşturulan yanlış kamuoyu algısı ve yöneticilerimize yapılan baskı takımın en önemli maçlarında yoğunlaştı. A.Yıldırım: Maç önceleri TFF'nin kararları tamamen takımı yıpratma amaçlıydı. A. Yıldırım: Bu süreçte yaşadıklarımız sonrası adalete olan inancımız sarsılmıştır.. A. Yıldırım: Vederson'un tedbiri kaldırılırken, tercümanımız Samet Güzel haftalarca takımdan uzak tutulmuştur.. A. Yıldırım: 6222 kişiye özel ama MİT yasası jet hızıyla geçti... A. Yıldırım: Türk futbolu üzerinden oynana oyunları izlemekteyim. Beni kurtarma yasası olarak lanse edilen yasadan faydalananlar ortada. A.Yıldırım: İsmimi kullanarak bir sürü açıklama yapanlar bilmeliler ki 58. madde asla değişemez, değişmeyecek. A.Yıldırım: MAA avukatını bana göndererek FB'yi küme düşürmeyeceklerini söyledi. A. Yıldırım: 58. madde değişemez, değişmemelidir. A. Yıldırım: Artık eminim bir grup Türk futbolunu ele geçirmeye çalışıyor. Bu operasyonun amacı budur. A. Yıldırım: Aziz Yıldırım niye dinlendi onu anlatacağım. Ama bir grup, Türk sporunu ele geçirmeye çalışıyor. A. Yıldırım: Fenerbahçe'ye cebinden 30 milyon dolar veren adama 'çıkar amaçlı suç örgütü lideri' denemez.. A. Yıldırım: Basında Kıbrıs'a kaçağım yazıldı, çizildi. Benim yaşadığım yer de öleceğim yer de burasıdır. A. Yıldırım: Dinlenmeye başladığımız tarihten itibaren hiçbir tape kaydında şike ve suç unsuru içeren bir noktaya rastlanmamıştır. A.Yıldırım: Tape kayıtlarının hiçbirinde şike yaptığımıza dair bir kanıt bulunmamaktadır ancak savcı şike kanıtı bulmak için uğraşıyor. A. Yıldırım: Giresun'da yaşananlar İstanbul'da her gün oluyor. Biz de küçükken dayak yedik. Olgun'la şakalaşırız 'Size boşa para verdik' diye A. Yıldırım: Yüce makamınız aleyhimde karar verirseniz, bunu şahsıma verilmiş bir ceza olarak algılayacağım.. A. Yıldırım: 1028 tapenin 103'ü şahsıma aittir. Bu 103 tapenin hiçbirinde şike ya da teşvik yoktur.. A. Yıldırım: Manisaspor başkanına zor durumda olduğu için (işadamı ve malları gümrükte kalmıştı) 500 bin dolar maddi yardımda bulundum. A.Yıldırım: Türk sporunu ele geçirmeye çalışan bir grup Fenerbahçe'yi ve Aziz Yıldırım'ı çökertme kampanyası başlattılar. A. Yıldırım: Hakeme müdahale iddiasıyla dinlemeye alındım. Bu kadar tape içinde hakem değiştirme iması bulun, bütün suçları kabul edeceğim. A. Yıldırım: Bu soruşturmada tüm kulüplerle ilgili dinleme kararı aynı anda çıksaydı bunun bir şike operasyonu olduğuna inanırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 barnacle said: said: Aziz Yıldırım : Bize bir PC bile vermediniz. Hakimin cevabı: Dün verdik GS-SGraz maçını izliyordunuz... hakim critlemiş ahah nasıl bir ayardır bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 panpa dur son bi vidyo daha izliyim. -aziz kendini songül karlı sütyensiz vidyosunda bulur- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Kedili videolar vardı. Onları da izleseymiş keşke. :D sdfsdfsdf Bu mu yeri yerinden oynatacak savunma? Ahahahaha ya, kıyamam... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Gs ne alaka, ne yapmaya calisiyor bizimkisi gene, ben battim yanimda cekeyimmi diyor nedir. ne kadar gereksiz bir laf gs nin sike yaptigini ispat edecegim demesi, sanane be adam. savci mi kesildi basimiza simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Bence de Galatasaray - Graz macinda sike var. Hemde acayip bariz bi sike var. Bencede bunu hakime gozune soka soka izlettirmeleri gerekiyor. Aziz baskanimiz nasil olurda bu kadar basarili bi secim yapar. Ironi mi yapmis bende anlamadim fakat Sivasspor macina madem 4 yapan baskanlarina 4 ne hocam diyerek sike damgasi yioruz bence Graz macinida acip irdelesinler. Kendilerini gorsunler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 not sure if serious... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 galatasaray neden davaya müdahil olup kendini savunmuyor. herifler şike soruşturmasını gs üstüne yıkmaya çalışıyorlar artık, aziz utanmasa biz bişe yapmadık herşeyi gs yaptı diyecek. oh wait... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 oh wait. primetime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 "A. Yıldırım: Manisaspor başkanına zor durumda olduğu için (işadamı ve malları gümrükte kalmıştı) 500 bin dolar maddi yardımda bulundum. " hmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 ne kadar büyük bir adammışki,ergenekondan içeri giren koca koca paşalar biz suçsusuz çıkarın laaeyn diye o mapusaneyi birbirine geçirmiyorlarda aziz yıldırım tek başına mücadele ediyor,ha karşısındakiler ne yapıyor? gs ve türevleri.. omuz omuza halaya girip zılgıt çekiyorlar abi bide aziz yıldırımın gs şike yaptı demesine inanasım gelmiyor,çünkü açlıktan ağzı kokan bir kulübün şike yapması ayranı yok içmeye atla gider mıçmaya demeye benziyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Cebimden 30m verdim diyor da, şu başımıza açtığı şeylerlen kaç 30m kaybettik, prestiji de cabası bunu niye söylemiyor! İstifa etsin öyle yapsın savunmasını, hatta tüm yönetim de istifa etsin, bi düzgün Ali Koç var diyorduk o da bunun yancısı çıktı, hepsi basıp gitsin yeter artık padişahlığa çevirdi 14-15 senedir Özellikle şu verdikleri zararı ceplerinden karşılamalarını çok istiyorum, madem o kadar Fener sevdalısılar onca servetlerinden kulübün zararını karşılasınlar ve çekilsinler başta başkan tabii ki. Vermezlerse genel kurul ve divan bunları mahkemeye versin ve tazminat istesin verdikleri zarardan ötürü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 genel kurul?divan? aziz yıldırım=after god değil miydi ya fenerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 gs ın strum graz ile maçı ne alaka ben onu anlamadım, yani niye o maçı koymuş? benim bildiğim kadarıyla o maçta hem gs hem strum graz tur atlıyordu, yani adam niye riske girip açık oynasın ki , iki takımda gol yememek için oynuyor bunun nesini şike diye gösteriyorki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Fenerbahçe'de after god Atatürk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 daha kendi hakkında yapılan iddialara cevap veremedi di mi? efsane savunma gerçekten. itiraf etmeli artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Pyro said: "A. Yıldırım: Manisaspor başkanına zor durumda olduğu için (işadamı ve malları gümrükte kalmıştı) 500 bin dolar maddi yardımda bulundum. " hmm. Ohoo ona bakarsan Aziz Yıldırım maaşının 30bin TL olduğunuda söyledi. Mafya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 dostum savunma dedin inkilap tarihi cikti bu? fenerbahçe kamuflajı ile savunma yapıyor. yok kuvayi milliye imis, milli mücadelenin öncüsü imis, atatürkcü oldugu icin imis bu operasyon, fb cumhuriye tc cumhuriyeti ile paralel yasamismis. ama devam edin siz azisss maskeleriniz ile mahkeme onunde bagirip cagirmaya. hak ediyor bazilari. cidden AY ne yapsa mustehak bu camiaya. bu adamin da tutuklu yargilanmasinin ne kadar dogru bir karar oldugu her gecen gun tekrar tekrar tescil ediyor. turk yargi sistemini sempatik gosterdi adam. ha bir de 3 aydir pc alamiyoz diyen azize balbay'in daktilo talebinin bile kabul gormedigini soylesin biri. adam tribunlere oynuyor, kendini 1789 bastille mahkemesinde saniyor galba. gazi vererek devrim falan baslatacagini saniyor. A. Yıldırım: Bugün adaletin bekçiliğini yapanlar bu ülkeye şikeyi getirenlerdir. Konu şike değil ama gerekirse bunları maç maç gösteririm. Hakim: Savunma dışına çıkmayın. Adam kudurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 aziz fena halde kafayı gs ile bozmuş savunmanın şimdiye kadar ki bölümü gs üzerinde dönüyor. daha bi tapelerle ilgili bir savunma gelmedi, en son kulübün hesaplarını açıkladı ve "13 maçta sıfır parayla mı şike yaptık?" dedi yani kulüpten para çıktağına dair bir delil yok demekki, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 ünal başkan savunma bitince wot döşer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 A. Yıldırım: Bugün adaletin bekçiliğini yapanlar bu ülkeye şikeyi getirenlerdir. Konu şike değil ama gerekirse bunları maç maç gösteririm. Hakim: Savunma dışına çıkmayın. Aziz Yıldırım: Fenerbahçe kimseden 5 kuruş almadan stadını yaptı. Devlet TT Arena'ya 600 milyon TL harcadı, ülkeye faydalı diye sustuk. Aziz Yıldırım: Denizlispor maçı öncesi neler olduğunu Ali İpek, Yusuf Şimşek ve Galatasaraylılar anlatsın.. Aziz Yıldırım: Malatya'ya Doğan gönderen, Ankaragücü'nü 8-0 yenen, Denizli'ye teşvik gönderenler adaletin bekçileri oldular. Bu adama değil WoT tek kelime bile söylememek lazım. Aciz çünkü, yazık. Kal orda ilelebet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Red said: ünal başkan savunma bitince wot döşer o çoktan yazmıştır wot'u, sitede yayınlanması için savunmanın bitmesi bekleniyordur asdfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 yalnız şu savunma nedir ya gerçekten liseli ergen gibi savunma yapmış koskoca fenerin başkanı hayır bu savunmaları okuyup hıaahouaa yürü başkan diyen kitleler olması üzücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar