Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 4: Aziz Yıldırım Strikes Back

EmenikeNiangSow

Öne çıkan mesajlar

said:
Şike soruşturmasının ardından başlayan mahkeme sürecinde özellikle bazı sanıkların, haklarındaki iddialara cevap vermek yerine sürekli gündemde kalabilmek adına yaptıkları açıklamaları büyük bir hayretle izlemekteyiz.

Hukuğun işleyiş biçimi ortadayken, isnat edilen suçların delilleriyle çürütülmesi arayışı yerine, adeta kamuoyunu etkileyerek konuları farklı yönlere çekme çabaları dikkatlerden kaçmamaktadır.

Bu vesileyle Trabzonspor Kulübü olarak sürecin başından beri olduğu gibi yargıya güvenimizi bir kez daha yineliyor, bu kişilerin suçlarına ortak arama çabalarını da kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen sene gökhan gönül karşı takım oyuncusuna, devre arasında sanırım, soyunma odalarına giderken eliyle para işareti yapmıştı, "Kimden para aldınız da bu kadar oynuyorsunuz?" manasında.

Onun swfsini koyabilecek var mı ya? Şimdi düşününce heralde şike yapılmayan tek maçtı hatırladıkça gülüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Antep ve Bursa maçları yok iddianamede. (Derbiler hariç tabi)

Bursa'ya zaten öfke kustular, 1 puani nabicaniz niye savunma yaptiniz diye, Antep maçında da 90+ bilmem kaçta attılar. Onları da teşvikle suçladılar. Geri kalan tüm maçlar fine onlar için dsajf.

@fizban
1 avukat 1 hakim tanıdığımızla bu mevzularda bayağı bir sohbet etme şansım oldu ve hukuki açıdan iddianamenin baya sağlam olduğu ve iyi yazıldığı söyleniyor. bilemiyorum. zaten 8 aydır aziz'in iddianamede isnat edilen suçlar hakkında bir kuple savunma yapamaması da bu bence. "çogomikmiş ben savunmam bunu xD gerek yok hakim panpa xD" demekle yürümüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

"İbrahim Akın" said:

Tutuklanınca avukatım "ya hayatın", "ya hapis" dedi ben de parayı aldım dedim. Beni kandırdı. HSYK'ya şikayet ettim.FB maç öncesi hiç kimseyle, konuşmam görüşmem yok. Maçı da istedikleri kadar incelesinler bütün atakları ben başlattım.FB maçını izlesinler..Bütün pozisyonlarda ben varım..Kimseden para almadım..Baskı altında savcıya yalan söyledim.İddianamede olmayan tapeler var.Bu ifadeyi vermeseydim serbest kalamayacaktım. Aziz başkandan para falan almadım.Yalan söyledim...

türkiye işte, ne beklersin.
Sosyal ağlarda paylaş

Dediklerine bakınca tam ikna oldum şike yaptığına İbo'nun.

O kadar çelişkiler yumağı ve yamuk cümleler var ki, yatmam gerekli yazamıcam şimdi.

Hadi yazayım:

İbo: `Hocayı aradım ama şaka için aradım ya. İnsanlar bu şakaya inanmış ben gülüyorum bunlara.` Hangi insan evladı durup dururken hocayı arayıp da detaylı detaylı birşeyler anlatıp helal mi haram mı diye sorar lan. Nasıl bir şaka anlayışın var İbo?

İbo: `Torbanın içinde Toroman'ın forması vardı abi çok istemiştim o geldi torbada para falan yok.` İbrahim Toroman'ın formasını gizli kapalı buluşmalarla Yusuf Turanlı aracılığı ile almak ne kafası? Madem istedin çok o formayı, gider kendisinden rica edersin zaten? Niye Yusuf Turanlı? Hem de bir sürü malum konuşmalar sonucu bu buluşma? Komik ve vahim.

İbo: `Savcı ya hayatın ya hapis dedi korktum yalan attım şike var dedim. Avukatım da beni kandırdı.` Pardon da Hukuk Fakültesi 2-3. sınıf öğrencisini alsan yanına böyle akıl vermez sana. Bir de savcıyı eyyamcılıkla suçluyorsun. Hakim gülüp geçecek bu çark etmeye göreceğiz.

Abartmıyorum ama 3 Temmuz'dan bu yana ilk kez bu kadar net `şike var` var diyorum vicdanen.

Gece gece de bu wotu yazdım, sabah 06.00'da kalkıcaz meh.
END OF RINE
Sosyal ağlarda paylaş

6'da ben dek alkıyom, ne vaaa!

i.a.'nın bişe demesine gerek bile yok, çünkü şöyle bir durum var, ibrahim akın'ın aldığı şike sayılmaz, fener'in verdiği şike sayılmaz, eğer ki yusuf turanlı'ya o paranın fenerbahçeli yöneticiler tarafından verildiği ispatlanmazsa.

öyle olsa ben gidip melo'ya bi 5 lira veriyim, sonra profit hahayt.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...