Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1499TL paradoksu

Cocostar

Öne çıkan mesajlar

Merhaba beyler bugun media markt ekinde bir laptop ilanı gördüm ama biraz tuhaf..hemen açıklıyorum;

İntel core i5 2430 2.4 ghz(turboboost ile 3,2GHZ)
3mb önbellek
750gb hdd
6gb ddr3 ram
2gb nvidia GT630 128 bit ekra kartı (harici)
15,6" HD Led bla bla diye gidiyor

Bu fiyata göre bu laptop biraz tuhaf değil mi ?Bu arada ACER marka bir laptop.Yani bu özelliklerle çatır çatır oyun falanda oynarım ben.Kaçırdığım bir noktamı var acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

Kullanmasını bilen adama.

3. yılında acer laptopum. Günde 20 saat civarı açık kalıyor, 2 yılda 1 kere tamir gördü. Ondada üstüne yarım şişe bira döküldü. Onda da çalışçaktı da arkadaşlar sağolsun yetememişler ters çevirmeye, tuşlar gitti. Kontak spreyle temizlediler düzeldi.

Bunlar olurken "ahahahaha acer mı aldın, elinde kalıcak" diyen arkadaşın Sony bilgisayarının harddiski 3 kere bozuldu, "ahahahaha acer mı aldın, elinde kalıcak" diyen arkadaşın Macbook'u ekranı bozuldu açılmadı, "ahahahaha acer mı aldın, elinde kalıcak" diyen arkadaşın Lenovo P8600 işlemcili bilgisayarı ısınmaktan metal kasasını yamulttu ve garanti dışı kaldı nasıl olduysa.

Sevgilerimle,
Acerblade.
Sosyal ağlarda paylaş

Deathblade said:

3. yılında acer laptopum. Günde 20 saat civarı açık kalıyor, 2 yılda 1 kere tamir gördü. Ondada üstüne yarım şişe bira döküldü. Onda da çalışçaktı da arkadaşlar sağolsun yetememişler ters çevirmeye, tuşlar gitti. Kontak spreyle temizlediler düzeldi.

Bunlar olurken "ahahahaha acer mı aldın, elinde kalıcak" diyen arkadaşın Sony bilgisayarının harddiski 3 kere bozuldu, "ahahahaha acer mı aldın, elinde kalıcak" diyen arkadaşın Macbook'u ekranı bozuldu açılmadı, "ahahahaha acer mı aldın, elinde kalıcak" diyen arkadaşın Lenovo P8600 işlemcili bilgisayarı ısınmaktan metal kasasını yamulttu ve garanti dışı kaldı nasıl olduysa.

Sevgilerimle,
Acerblade.

bnm acer 5 yasina girdi catir catir calisiyo alet, servise gitmedi daha

5920g
Sosyal ağlarda paylaş

Laorx said:

Deathblade said:

Sevgilerimle,
Acerblade.

bnm acer 5 yasina girdi catir catir calisiyo alet, servise gitmedi daha

5920g

5920g bende de vardı, parmaklarım su topluyordu artık oynarken

bi sinirle açtım içini baktım cpu gpu soutucu tek parça bakır

fuuuu diyip giriştim elimde kaldı o sinirle

sonra 2 parça soutucu halinde geri topladım , hala çalışıyor

100 derece çalıştıktan sonra napcaksam artık, anneme verdim feys falan takılıyor
Sosyal ağlarda paylaş

1.5 yildir acer aspire 5741g kullaniyorum. wow hon cs sc2 wc3 ventrilo msn skype teamspeak opera mozilla ve bilimum adobe programlari.

Oyunlar haric cogu acik oluyo daha 1 kez mavi ekran verdi. oda hd film izlerken oldu. baya yuklenmistim.

Ama sunu unutma elektronik urunler her zaman sans isidir. Ben alirim tik demeden calisir.sen alirsin servisten cikmaz. oyle iste.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...