Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 yani, müşteri potansiyeli olduğuna göre oynayan vardır sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jammertr Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Oynayan cok var, bence SWTOR dan cok cok daha fazla ... ama ben suan oynayanlarin cogunu tanimiyorum ve cok paslandim ... tekrar baslasam mi Daphne yide satsam mi diye dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 tanışıp kaynaşmak hiç sorun değil sanki ya. Şuan bulunduğum arkadaş grubunda yeni sayılırım, benden sonra katılanlarıda gördüm... Kimsede bir çekingenlik felan yok. Sanki herkez yıllardır birlikte oynuyormuş gibi hissettiriyorlar (gerçi başka bi gruplada şansımı denemiştim. Corp chatden sorduğum bir noob sorusuna, TS de "kim alıyor bunları corpa" gibi birşeyler söyleyip alay etmişlerdi =) bunu düşününce kötü ortama denk gelindiyse şansı başka şeylerde denemek gerek sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Eve oyunculari oteki mmolarin aksine yardim severdir ve sabirlidir ama illa arada curuk yumurta var yani. Genel olarak yas ortalamasi yuksek oyunda 25-50 yas arasi genelde hep hatta 30+ cogunlukta. Zaten oyun eski oyuncularin tecrubelerini yenilere aktarmasi ile ile ogreniliyor, misal siz 1 yillik oyuncu iseniz 3 aylik oyuncuya anlaticak epey seyiniz vardir 3 aylik oyuncununda 3 haftalik oyuncuya anlaticak cok seyi vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Kim alıyor bunları corpa diyen kişi inan bana senden daha eski değildir. Ya da egosu beyninden daha büyüktür. Hangi corp bilmiyorum ama ayıp etmiş bunu diyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 ooooo jerk çok eve de. Öyle adamlara çok sık rastlama durumu var, direk küfredip geç sdsfsds. Türkse etme tabi direk dalga geç, ama yabancı falansa anan alıyo falan dedinmi güzel oluyo. çok smack yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar