Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 İlk başta yatırılan 1 milyon doları kim verdi sana? büyük olasılıkla baban vermiştir, eğer 2 milyona sattıktan sonra babana fazlasıyla geri ödemediysen kardeşlerinin tepkisi gayet doğaldır. Ha bide hacca git, gitmeden borcun neyin varsa fazlasıyla öde, zihnin boşalır.
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 bir iki kere enter'a basar insan ya. hayatta okumam ben o yazıyı arkadaş.
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Zaten suc bende be tatar,kafama miciim acikcasi,sanane abiden kardesten babadan,her b.ka maydnz oluyorum.Bak enter geliooo Evet o verdigi 1 milyonu yemeliydim zaten ,super fikir acikcasi...
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Sizde nasıl bilmiyorum ama bizde en önemli şey ailedir. Babam, annem ya da abim için tüm servetimi, sağlığımı her şeyimi harcarım. Zaten çok bişi olmadığı için kolay olabilir gerçi ^_^
senko Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 şu forumda sende servet yoksa kimde var...
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 pardon senkocum bu mesajda başka yerlerimden anladığm için sana kızmıştım,kusuruma bakma ;)
Öne çıkan mesajlar