wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 tl : dr o yüzden evlenme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 klavyende enter mı yok be adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 İlk başta yatırılan 1 milyon doları kim verdi sana? büyük olasılıkla baban vermiştir, eğer 2 milyona sattıktan sonra babana fazlasıyla geri ödemediysen kardeşlerinin tepkisi gayet doğaldır. Ha bide hacca git, gitmeden borcun neyin varsa fazlasıyla öde, zihnin boşalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 bir iki kere enter'a basar insan ya. hayatta okumam ben o yazıyı arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Zaten suc bende be tatar,kafama miciim acikcasi,sanane abiden kardesten babadan,her b.ka maydnz oluyorum.Bak enter geliooo Evet o verdigi 1 milyonu yemeliydim zaten ,super fikir acikcasi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Sizde nasıl bilmiyorum ama bizde en önemli şey ailedir. Babam, annem ya da abim için tüm servetimi, sağlığımı her şeyimi harcarım. Zaten çok bişi olmadığı için kolay olabilir gerçi ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 şu forumda sende servet yoksa kimde var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 kestir rahatla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 pardon senkocum bu mesajda başka yerlerimden anladığm için sana kızmıştım,kusuruma bakma ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 ıvır zıvıra tap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 sana dememis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar