acilacilacil Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 elektrikler ve aptal ups yüzünnden pc 2-3 kere birden kapandı. tekrar açmaya calıstığımda windows loadingten sonra mavi ekran verip resliyor. mavi ekran çok hızlı geçtiği için okuyamadım ne yazıyor. guvenli mod, en son calısan ayar ne varsa denedim olmadı. ramleri,hddyi,bios pilini çıkardım taktım yine bir şey olmadı. format atamıyorum cdrom calısmıyor. hdd'nin içindekileri almam lazım tüm herşeyim orda. kısaca yardım edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acilacilacil Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 livecd pardus varsa onu indirip usb hdd'den acsam pcdeki hddyi görup içinde ki lazım olan dosyaları alabilir miyim? sonra formatlarım gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acilacilacil Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 up? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acilacilacil Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 livecd pardus ile açtım sabit disk 2 parçaydı benim c de windows var. ordan alman gereken dosyalar var fakat pardusta cyi açamıyorum d'de sorun yok rahat göruyor org.freedesktop,dbus.error.noreply falan fişman diye hata veriyo. c'yi nasıl görebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 fsck? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acilacilacil Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 @gerge fsck ı açarmısın biraz daha önce hiç linuxla işim olmamıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acilacilacil Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 pardusdayken biri sudo mount yap diyince şöyle bir hata vermişti ntfs_attr_pread_i: ntfs_pread failed: Girdi/Çıktı hatası Failed to read NTFS $Bitmap: Girdi/Çıktı hatası NTFS is either inconsistent, or there is a hardware fault, or it's a SoftRAID/FakeRAID hardware. In the first case run chkdsk /f on Windows then reboot into Windows twice. The usage of the /f parameter is very important! If the device is a SoftRAID/FakeRAID then first activate it and mount a different device under the /dev/mapper/ directory, (e.g. /dev/mapper/nvidia_eahaabcc1). Please see the 'dmraid' documentation for more details. hddyi elime aldım sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 low level format at %85 düzelecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 ntfs_pread failed: Girdi/Çıktı hatası hataya gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acilacilacil Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 yarın yeni hdd alıp ona temiz win kurmayı düşünüyorum, umarım eski diskteki dosyaları görup yedekleyebilirim c'de ki belgelerimi kurtarsam yeter :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 hdd almak için çok iyi bir zaman değil, geçtiğimiz aylarda ana hdd üreticilerinin üretim yaptığı thailanddaki fabrikaları seller götürmesi sebebi ile şu an hepsi 2 katı fiyata satılıyor. geçen sene 2 external almıştım ben , şu an aynı fiyata 1 tane alınabiliyor şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acilacilacil Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 bu arada mavi ekranda sunlar yazıyor UNMOUNTABLE_BOOT_VoLUME TEKNİK BİLGİLER STOP: 0X000000ED (0x8a32ce30, 0X000009c, 0X00000000, 0X000000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 ya benim böyle olmuştu sebebi ntfs.sys gibi bir şeydi, bir tane program var cdye çekiyosun, cd boot yapıyosun yani windows yüklenmeden hdd'den chkdsk şeysini buluyor kısacası windowsun chkdsk toolunu kullanınca o düzeltiyor dizinleri ve açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Çok birşey bilmiyorum ama galiba partion table'da bir sorun çıkmış tahmin edebildiğim kadarıyla. CD takabiliyorsan D'dekileri aldıktan sonra FIXMBR dene Windows XP cdsinde repair console'dan. Edit: yukarıdaki daha iyi galiba o çözer gibi bencede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acilacilacil Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 gittim yeni hdd ile dvdrom aldım. şimdi yeni hddye sıfırdan win7 kurup win üzerinden yapabilir miyim b chkdsk olayını eski hddye @artariel dediğin programı da araştırayım bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acilacilacil Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 bi chkdsk lık işi varmış. gittim hdd aldım bide 300 lira kaçtı :P başka bir bilgisayara takıp kontrol etme şansım olsaydı daha kolay olurdu ama neyse zaten hdd baya eskiydi fazla ses çıkarmaya başlamıştı. winxplı sistemimi açmayı başardım. bir kaç program haricinde her şey düzgün çalışyor 2 gündür rüyamalarıma girdi tüm herşeyim gitti diye :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 http://www.nu2.nu/pebuilder/ var orjinal windowsxp cdsi varsa göcük windows u açmaya yarıyor networklu falan herbiseyiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acilacilacil Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 halletim pc'yi temiz winxp kurdum tekrardan da bir sorum olucak daemon.exe nedir? daemontoolsla ilgili diyorlar ama öyle bir program kurmadım. nvidia driverları ile alakalı diyen var ama daha önce çyle bir şeye denk gelmedim nvidia driver güncelleme şeyiymiş ama nvidia driver güncellemesini kapadığım halde arkada calısıyo :/ onu nasıl iptaledicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 chkdsk -r Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar