Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL | D.Ç Karabükspor - Fenerbahçe | 12.02.2012 - 19.00

sleepingdeath

Öne çıkan mesajlar

Ya bide 10 yil oldu hala bu ligtv mok gibi yayin yapmaya dewam ya. Bi macta
Defalarca topu kaybetmelerini gectim. İlk golden sonra 1dk uzatma tabelesini kaldiran adami
Tam ekran 15 sn izlemek nedir ya i arada pozisyon var radyo gibi dinliyoruz.
Peh premier lige bak bunlara bak bide.
Sosyal ağlarda paylaş

Aykutluk bir şey yok bence de, şu 1. gole hiç bir şey demem stochun mallığıdır alırsın topu ileri atarsın ne diye geriye atıyorsun defansın önünde, ama serdara diyecek lafım yok defansın ortasındaki adamın rakip sahanın ilerisinde kaptırdığı top kontradan gol oluyor. Bir zahmet şu yetenek özürlüsü cristianda defolsun gitsin.
Sosyal ağlarda paylaş

yahu bu sene zaten gitmiş, pılıyıff'a kalsak dahi seneye küme düşürülecez falan. ben maç kazansak kazanmasak onun derdinde değilim. bir sonraki senenin oyuncularını kazanalım. vazgeçelim ziegler'den de özgür çek oynasın. ortasahada gökay oynasın. falan filan güzel şeyler olsun ya.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

yahu bu sene zaten gitmiş, pılıyıff'a kalsak dahi seneye küme düşürülecez falan. ben maç kazansak kazanmasak onun derdinde değilim. bir sonraki senenin oyuncularını kazanalım. vazgeçelim ziegler'den de özgür çek oynasın. ortasahada gökay oynasın. falan filan güzel şeyler olsun ya.

Şu dediğinin garantisi olsa Fenerbahçe İtalya'da kamp kurup Ziegler'in bonservisini almaya uğraşmaz (ki büyük enayilik leş bir adam), ya da Fransa ligi gol kralını Türkiye'ye getirmez. Bildiğin tüm gücüyle kasıyor Fenerbahçe, nefesleri ne kadar yeterse.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...