EricCantona Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 "Tatar Ramazan" said: Ya Doruk nasıl bir trollsün şurda herkes bişiler yazıyor forma anılarını falan, sen burda bile fanatiklik holiganlık yapıyorsun azalmadan direk yokolsan keşke Tipin biri başlatmış o dediğin trollüğü fanatikliği farkındaysan. Şahsi sorunlarınız varsa insanlarla gidin dışarda yumruk yumruğa paylaşın kozlarınızı rahatlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Hakan sükür forması 1999 senesindeydi o formayla maç yapmaya gitmiştim ilk giydigimde orda tanıştıgım arkadaşlarım ile 13 senedir arkadaşız şuan kardeşim gibiler ve dügünümde şahidim olacaklar . Bir ilk forma bu kadar saglam denk gelir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Cantona'yı birileri kanatları altına aldı sanırım, adam küfürlü veya saldırgan ne yazsa anında siliniyor/gizleniyor yazdığı yanına kar kalıyor, iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 7 numara Ertuğrul Sağlam sonra da sony reklamlı uzun kollu juventus almıştım sonra da Alpay forması almıştım aldıktan 2-3 ay sonra ihanet etmişti beşiktaşa çöpe atmıştım bir daha da isimli forma almadım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Abi sen bilmiyorsun, nedanko özel kod yazdı adama, olası ban ya da ceza yiyeceği bir mesaj atarsa sistem bunu algılayıp gizliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Lazio -- Marcelo Salas buydu,büyük fanıydım adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Şu forumda en çok ceza alan, ve çoğu da aşırı ucuz şeyler olan birisinin kayrıldığını falan ima etmek baya iyiymiş. Gidin dışarda kapışın dediğim mesaj silinmiş ona bile laf ediliyor baksana... :) Hatta baktım da mesajımın silinme sebebi muhtemelen doruk-tatar ramazan kapışmasını içeren "silinen" postu alıntılayarak yazmış olmam yerinde bi kararmış yani. Büyük Paticik çalışıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 ne kapışması yahu ben görmeden neler döndü mesajım silinmiş? ben nacizane zevki fikrimi dile getirmiştim gayet de samimiydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 ac milan - ruud gullit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 effenberg münih http://cdn.bleacherreport.net/images_root/slides/photos/000/887/459/952534_display_image.jpg?1303697970 bayabaya almancıymsım galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 ilk orjinal formam, fenerium'un ürettiği formaydı.aria reklamı vardı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 herhangi bir takıma ait forma deildi heralde kaleci forması olunca anlamadım eldivenim bm oliver kahn dı onu hatırlıyorum o sırada fenerde olmasa rustunun kullandıgını alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 manutd sharp siyah forma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 del piero forması aldıydık pazardan küçükken. o zaman ki kol saatim takıla takıla formayı haşat etmişti hatta hey gidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 FASTWEB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 spompas said: effenberg münih http://cdn.bleacherreport.net/images_root/slides/photos/000/887/459/952534_display_image.jpg?1303697970 bayabaya almancıymsım galiba. şundan vardı. dedem almanyada orjinal getirmişti. o zaman küçük olduğum için olmamıştı onlar da vizyonsuzluktan başka bi akrabaya hediye ettiler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 BulletRide said: buydu benim de. 8 numara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 barcelona vardı küçükken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar