Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ilk formanız neydi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

Ya Doruk nasıl bir trollsün şurda herkes bişiler yazıyor forma anılarını falan, sen burda bile fanatiklik holiganlık yapıyorsun azalmadan direk yokolsan keşke

Tipin biri başlatmış o dediğin trollüğü fanatikliği farkındaysan. Şahsi sorunlarınız varsa insanlarla gidin dışarda yumruk yumruğa paylaşın kozlarınızı rahatlayın.
Mesaj tarihi:
Hakan sükür forması 1999 senesindeydi o formayla maç yapmaya gitmiştim ilk giydigimde orda tanıştıgım arkadaşlarım ile 13 senedir arkadaşız şuan kardeşim gibiler ve dügünümde şahidim olacaklar . Bir ilk forma bu kadar saglam denk gelir :D
Mesaj tarihi:
Şu forumda en çok ceza alan, ve çoğu da aşırı ucuz şeyler olan birisinin kayrıldığını falan ima etmek baya iyiymiş.

Gidin dışarda kapışın dediğim mesaj silinmiş ona bile laf ediliyor baksana... :)

Hatta baktım da mesajımın silinme sebebi muhtemelen doruk-tatar ramazan kapışmasını içeren "silinen" postu alıntılayarak yazmış olmam yerinde bi kararmış yani. Büyük Paticik çalışıyor...
Mesaj tarihi:
herhangi bir takıma ait forma deildi heralde kaleci forması olunca anlamadım eldivenim bm oliver kahn dı onu hatırlıyorum o sırada fenerde olmasa rustunun kullandıgını alırdım.
Mesaj tarihi:
spompas said:

effenberg münih

http://cdn.bleacherreport.net/images_root/slides/photos/000/887/459/952534_display_image.jpg?1303697970

bayabaya almancıymsım galiba.

şundan vardı. dedem almanyada orjinal getirmişti. o zaman küçük olduğum için olmamıştı onlar da vizyonsuzluktan başka bi akrabaya hediye ettiler :(
  • Yeni Oluştur...