Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

davetiyesiz misafirlik

smrnoff

Öne çıkan mesajlar

Hukumetimizin ustun gayretleri neticesinde etiyopya,mauritus, nikaragua, palau cumhuriyeti, guatemala ile Turkiye arasindaki vizeler kalkmis :) Artik gönul rahatligi ile Turk pasaportunu kullanip bu ulkelerden birine vizesiz gidebilirsin.

isvicreye vize lazim, her ulkenin uygulamalari ayni olmuyo
Sosyal ağlarda paylaş

Konsolosluğa gitmeden önce randevu al yalnız, her geleni almıyorlar :P

Bir de vizenin türüne göre randevu tarihleri ve çıkma süreleri değişebiliyor, misafirliğe gideceksen yakınların sana bizim yanımızda yatacak, sokakta bırakmayacağız tadında bir yazı gönderebilir sanırım ama ben davetiye uygulaması devam ediyor diye biliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

gitmeden yeniletmen gerekmiyorsa acele etme, yurtdisinda turkiye konsoloslugunda yeniletirsen cok ucuza getirirsin. tabi oyle sirf turistik amacla yurtdisindayken yapiliyo mudur bilmiyorum.

simdi bakiyorum, ben 2009 da 1 sene uzattirmisim istanbuldayken 163 dolar vermisim. 2010 da 5 sene uzattirmisim konsolosluktan, 165 dolara.
Sosyal ağlarda paylaş

Marty said:

gitmeden yeniletmen gerekmiyorsa acele etme, yurtdisinda turkiye konsoloslugunda yeniletirsen cok ucuza getirirsin. tabi oyle sirf turistik amacla yurtdisindayken yapiliyo mudur bilmiyorum.

Yapilmiyo her ulkede o. Ulkeden ulkeye göre proseduru var. Gelmisken uzatiyim burda ucuzmus cnms "yok öyleee" diyolla.

Yeni pasaportlardan degilse, eskisini uzatmiyolar. Yenisinden almani sart kosuyolar.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...