smrnoff Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 nereye açacağımı bilemedim.sanırım yurtdışı seyahatleri için davetiye kalkmış.isviçreye gitmeyi düşünüyorum yakınım var.pasaportumu 15 sene önce almıştım bu sebepten yenileticem.vize gerekiyor mu şimdi? misafirlik için gerek olduğunu düşünmüyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Yeşil pasaportun yoksa gerekiyor olması lazım vize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 vize süreleri fark ediyor değil mi? daha kısa sürelik için olanlar daha kısa sürede çıkabiliyor değil mi? bir kaç hafta gibi.aylarca bekleyemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 3 günde çıktığı da oluyor 3 hafta beklediğin de oluyor bilemedim. Arkadaşın belçika vizesi 3 günde çıkmıştı mesela, lancelionun 2 haftada falan çıkmamıştı gibi hatırlıyorum tama yalan da olabilir. Öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Teşekkürler.Yine de en güzeli pasaportu alıp elçiliğin yolunu tutmak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Vizesiz surdan suraya gidemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 turkiyeden bicok yere gidebilir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Hukumetimizin ustun gayretleri neticesinde etiyopya,mauritus, nikaragua, palau cumhuriyeti, guatemala ile Turkiye arasindaki vizeler kalkmis :) Artik gönul rahatligi ile Turk pasaportunu kullanip bu ulkelerden birine vizesiz gidebilirsin. isvicreye vize lazim, her ulkenin uygulamalari ayni olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 başlığı okudukça bildiğimiz ev misafirliği geliyo aklıma. ne diyo lan bu diyorum ama sonra geçiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Konsolosluğa gitmeden önce randevu al yalnız, her geleni almıyorlar :P Bir de vizenin türüne göre randevu tarihleri ve çıkma süreleri değişebiliyor, misafirliğe gideceksen yakınların sana bizim yanımızda yatacak, sokakta bırakmayacağız tadında bir yazı gönderebilir sanırım ama ben davetiye uygulaması devam ediyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 davetiye olayı kalkmış.kısa süreli misafirliğe gidiş gibi olacağı için kısa sürede çıkabilir diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 selam, davetiye ile uğraşmak yerine booking.com dan gideceğin tarih aralığında ücretsiz rezervasyon yaptır çıktısını vize belgeleri arasına koy "bakın rezervasyonum var" mesajını alttan alttan ittir sonra rezervasyonu iptal edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 tavsiye olarak, pasaportu almışken 10 senelik al. şu an hala baya ekonomik fiyata denk geliyo olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 pasaportum var fakat yenilenmesi gerekiyor.yine de teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 gitmeden yeniletmen gerekmiyorsa acele etme, yurtdisinda turkiye konsoloslugunda yeniletirsen cok ucuza getirirsin. tabi oyle sirf turistik amacla yurtdisindayken yapiliyo mudur bilmiyorum. simdi bakiyorum, ben 2009 da 1 sene uzattirmisim istanbuldayken 163 dolar vermisim. 2010 da 5 sene uzattirmisim konsolosluktan, 165 dolara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Marty said: gitmeden yeniletmen gerekmiyorsa acele etme, yurtdisinda turkiye konsoloslugunda yeniletirsen cok ucuza getirirsin. tabi oyle sirf turistik amacla yurtdisindayken yapiliyo mudur bilmiyorum. Yapilmiyo her ulkede o. Ulkeden ulkeye göre proseduru var. Gelmisken uzatiyim burda ucuzmus cnms "yok öyleee" diyolla. Yeni pasaportlardan degilse, eskisini uzatmiyolar. Yenisinden almani sart kosuyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Korax said: Yeni pasaportlardan degilse, eskisini uzatmiyolar. Yenisinden almani sart kosuyolar. tüh o zaman..yeniyi şart koşuyorlar.1 sene daha buradayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar